Kovidiot godine
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kovidiot godine
red wolf wrote:Ovo je nevjerojatno!
Pa ti reci da mutavi nije u pravu..ali kad se tiche jezika i kuraca tu ziva dileja..
Evo ja sam dobio drugi puta Coronu..u isto vrijeme proshle godine kada se nije znalo za nju ..Isti simptomi..samo sa lakshim kashljem .Dodushe imam svoj kucni ljekic ..prirodni..pomaze..Ali ne trchim okolo i ne pljujem po ducanima..Mozda sam je dobio od Corine ,,,jedna francuskinja a ona je dobila od pitaj boga koga...stalno ide po tim klubovima ili privatnim zabavama i pleshe tango napolitano,,shalsu..vrckava je voli se njihati...
Re: Kovidiot godine
kic wrote:
čim su prevarantski političari najglasniji u zadnjih 11 mjeseci, morao vam se davno upaliti alarm..
Nece korona imati utjecaj na izbore
Jer nisu uspešno vodili tu bitku
Kod nas ce pop reci koga birati
A hdz ce doci oenzije za 100 kuna
I pokrenuti eventualno medijski rat između ustasa i partizana
Za to su uviuvijek spremni
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» VIC GODINE :D
» catfight godine
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» VIC GODINE :D
» catfight godine
Page 2 of 2