UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Vegvísir wrote:Šta ste tihi danas ovdje...
:face:
jack_reacher-
2014-04-14
bobster wrote:Vegvísir wrote:Šta ste tihi danas ovdje...
:face:
Guest- Guest
Večer! :D
Ja duže radila,došla kući umorna pa si od spavala 2 sata...sad sam si ispekla šnicla jer sam naravno gladna. ...već 4. Puta danas....pms...:D
Ja duže radila,došla kući umorna pa si od spavala 2 sata...sad sam si ispekla šnicla jer sam naravno gladna. ...već 4. Puta danas....pms...:D
Guest- Guest
Večer, Zagy
I meni je dan bio baš nekako naporan, stigoh doma prije kakvih pola sata. Odmah krenula nešto jesti jer sve do sada nisam uopće stigla - od jutra do sada pojela samo dva rižina krekera s humusom, dvije mandarine i komadić čokolade uzela od frendice.
I meni je dan bio baš nekako naporan, stigoh doma prije kakvih pola sata. Odmah krenula nešto jesti jer sve do sada nisam uopće stigla - od jutra do sada pojela samo dva rižina krekera s humusom, dvije mandarine i komadić čokolade uzela od frendice.
Guest- Guest
A moglo je i bez cokoladice, priznaj:)Vegvísir wrote:Večer, Zagy
dijagram-
2015-08-09
sasvim ok, drugi put uduplati:)Zagy wrote:
već 4. Puta danas....
dijagram-
2015-08-09
Naravno da je moglo. Moglo je i bez apsolutno ičega, ali čemu?
Guest- Guest
Moram ja malo, onako, al ljuckiVegvísir wrote:Naravno da je moglo. Moglo je i bez apsolutno ičega, ali čemu?
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Moram ja malo, onako, al ljuckiVegvísir wrote:Naravno da je moglo. Moglo je i bez apsolutno ičega, ali čemu?
Ma samo ti daj ako te takvo što veseli. Tko sam ja da ti sudim na takvim malim radostima.
Guest- Guest
Samo ti sudi, i osudi, meni ne smeta:)Vegvísir wrote:dijagram wrote:Moram ja malo, onako, al ljuckiVegvísir wrote:Naravno da je moglo. Moglo je i bez apsolutno ičega, ali čemu?
Ma samo ti daj ako te takvo što veseli. Tko sam ja da ti sudim na takvim malim radostima.
dijagram-
2015-08-09
Moje radosti su neke druge stvari, ne smijem ovdje o tome, to je za drugi dio foruma:)Vegvísir wrote:Ms kakvi. To nije jedna od mojih malih radosti.
Bio s rodjom na kavi, sefica u kaficu napadno se presetavala i pokazivala nam zgodnu guzu, svjesna svoje zgodnoce.
Ugodan ambijent:)
dijagram-
2015-08-09
Kod mene ne moze i tocka:)Zagy wrote:Može i bez sexa ali čemu onda živim brate? :^0
dijagram-
2015-08-09
Vegvísir wrote:
Odmah krenula nešto jesti jer sve do sada nisam uopće stigla - od jutra do sada pojela samo dva rižina krekera s humusom, dvije mandarine i komadić čokolade uzela od frendice.
:wow:
jack_reacher-
2014-04-14
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)