ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kraus : Većina klubova zastupnika u Saboru podržala incijativu oko zabrane ustaških simbola

Go down

Kraus : Većina klubova zastupnika u Saboru podržala incijativu oko zabrane ustaških simbola Empty Kraus : Većina klubova zastupnika u Saboru podržala incijativu oko zabrane ustaških simbola

Post by RayMabus 23/1/2021, 01:44

Zabranite slobodno. Jedna briga manje i onda idemo na ukidanje RS koja je nastala na genocidu.

https://www.glasistre.hr/hrvatska/kraus-vecina-klubova-zastupnika-podrzala-inicijativu-oko-zabrane-ustaskih-simbola-695279

Srbi u Hrvatskoj očito misle da su jako pametni a ovo će im biti kraj.

Kraj Srba Prečana.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Kraus : Većina klubova zastupnika u Saboru podržala incijativu oko zabrane ustaških simbola Empty Re: Kraus : Većina klubova zastupnika u Saboru podržala incijativu oko zabrane ustaških simbola

Post by RayMabus 23/1/2021, 01:53

Sad ću vam objasniti zašto će vam to biti kraj.

Kad Hrvati postanu antifašisti onda će se bezuvjetno i svaki dan zalagati za ukidanje republike srpske koja je nastala na etničkom čišćenju Bošnjaka i Hrvata.

Neće nikad stat.

Životni cilj svakog Hrvata bit će uništenje republike srpske svim mogućim raspoloživim sredstvima.

A vi kad mi to ukinemo nakon sranja koje ste počinili a nemate više svoj entitet sami ćete gibat iz tih prostora.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Kraus : Većina klubova zastupnika u Saboru podržala incijativu oko zabrane ustaških simbola Empty Re: Kraus : Većina klubova zastupnika u Saboru podržala incijativu oko zabrane ustaških simbola

Post by RayMabus 23/1/2021, 02:15

Iskreno se nadam da će Plenkovic uslišati Pupovčeve i Krausove molbe.

Kraus je reka da neće pregovarati jedino s Most i DP.

Meni odogovara. Ja sam Most. Nemam ništa s tom pričom. Ok bit čemo antifašisti. RS je nastala na etničkom čišćenju Bošnjaka i Hrvata.

Kraus : Većina klubova zastupnika u Saboru podržala incijativu oko zabrane ustaških simbola 1271017
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/1/2021, 02:19

Dat ćete ustašama na pladnju točno ono šta cijelo vrijeme priželjkuju : uništenje RS.

Ajmo Plenkovicu uslišaj molbe Srba prečana u Hrvatskoj.

O kako je lep biti glup 

Daj im šta traže.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/1/2021, 02:31

Ne znam zašto Kraus neće Most da uzima u obzir al to ustaško biračko tijelo uopće nije biračko tijelo Mosta nego Hsp , DP i sličnih strančica.

No u osnovi nam je napravio uslugu kad nas je isključio i nas se ništa ne pita.

Sad čekamo oće li Plenkovic raskrstit sa ustaškim pokretom il će ostat ustaša.

Nama svejedno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/1/2021, 02:34

Navijam za vas. Kad odlučite raskrstit s time Most će reči da je i RS nastala na etničkom čišćenju i kao takvu treba je ukinit. Ljevičari , Židovi i Pupovac jednostavno ne smiju ništa reč povodom toga. SDP isto. 

HDZ nakon šta je glasao protiv ustaša bit će za ukidanje srpske a DP kad shvati čime svi težimo će se isto uključit.

Svi protiv RS.

Skupa s Bajdenom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/1/2021, 02:46

Učinite ujkanima uslugu i izglasajte taj zakon.

Ne postoji bolji poklon koji nam možete dati.

RS je nastala na etničkom čišćenju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/1/2021, 03:25

Most ne žele zvati jer ako to izglasaju onda treba ispast kao da je Most protiv a mi ćemo biti sudržani. Nas to ni ne zanima. To su teme koje opterećuju hrvatsko društvo pa ako ih maknete s dnevnog reda učinit ćete nam uslugu.

A onda kad smo svi antifašisti osim Most i DP vrijeme je da se složimo da je i RS nastala na genocidu i da je treba rasformirat.

Kraus : Većina klubova zastupnika u Saboru podržala incijativu oko zabrane ustaških simbola 753539_maks3a_ff

Ne postoji ništa bolje nego tuči neprijatelja njegovim vlastitim oružjem.

Antifašizmom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/1/2021, 03:45

Dat ćemo vam ono šta tražite. Znamo  mi zašto vama smeta HOS. Mislite da ako njega maknete da ćete s ostalima lako.

Mi ćemo postat antifašisti u Hrvatskoj i snažno ćemo se zalagati za ukidanje RS koja je nastala na genocidu.

No ima jedan trik , u BiH je HOS službeno postrojba Armije BiH

Vidimo se u Prnjavoru

Kraus : Većina klubova zastupnika u Saboru podržala incijativu oko zabrane ustaških simbola Image
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics