Kraus : Većina klubova zastupnika u Saboru podržala incijativu oko zabrane ustaških simbola
Page 1 of 1
Kraus : Većina klubova zastupnika u Saboru podržala incijativu oko zabrane ustaških simbola
Zabranite slobodno. Jedna briga manje i onda idemo na ukidanje RS koja je nastala na genocidu.
https://www.glasistre.hr/hrvatska/kraus-vecina-klubova-zastupnika-podrzala-inicijativu-oko-zabrane-ustaskih-simbola-695279
Srbi u Hrvatskoj očito misle da su jako pametni a ovo će im biti kraj.
Kraj Srba Prečana.
https://www.glasistre.hr/hrvatska/kraus-vecina-klubova-zastupnika-podrzala-inicijativu-oko-zabrane-ustaskih-simbola-695279
Srbi u Hrvatskoj očito misle da su jako pametni a ovo će im biti kraj.
Kraj Srba Prečana.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Kraus : Većina klubova zastupnika u Saboru podržala incijativu oko zabrane ustaških simbola
Sad ću vam objasniti zašto će vam to biti kraj.
Kad Hrvati postanu antifašisti onda će se bezuvjetno i svaki dan zalagati za ukidanje republike srpske koja je nastala na etničkom čišćenju Bošnjaka i Hrvata.
Neće nikad stat.
Životni cilj svakog Hrvata bit će uništenje republike srpske svim mogućim raspoloživim sredstvima.
A vi kad mi to ukinemo nakon sranja koje ste počinili a nemate više svoj entitet sami ćete gibat iz tih prostora.
Kad Hrvati postanu antifašisti onda će se bezuvjetno i svaki dan zalagati za ukidanje republike srpske koja je nastala na etničkom čišćenju Bošnjaka i Hrvata.
Neće nikad stat.
Životni cilj svakog Hrvata bit će uništenje republike srpske svim mogućim raspoloživim sredstvima.
A vi kad mi to ukinemo nakon sranja koje ste počinili a nemate više svoj entitet sami ćete gibat iz tih prostora.
2014-04-11
Re: Kraus : Većina klubova zastupnika u Saboru podržala incijativu oko zabrane ustaških simbola
Iskreno se nadam da će Plenkovic uslišati Pupovčeve i Krausove molbe.
Kraus je reka da neće pregovarati jedino s Most i DP.
Meni odogovara. Ja sam Most. Nemam ništa s tom pričom. Ok bit čemo antifašisti. RS je nastala na etničkom čišćenju Bošnjaka i Hrvata.
Kraus je reka da neće pregovarati jedino s Most i DP.
Meni odogovara. Ja sam Most. Nemam ništa s tom pričom. Ok bit čemo antifašisti. RS je nastala na etničkom čišćenju Bošnjaka i Hrvata.
2014-04-11
Dat ćete ustašama na pladnju točno ono šta cijelo vrijeme priželjkuju : uništenje RS.
Ajmo Plenkovicu uslišaj molbe Srba prečana u Hrvatskoj.
O kako je lep biti glup
Daj im šta traže.
Ajmo Plenkovicu uslišaj molbe Srba prečana u Hrvatskoj.
O kako je lep biti glup
Daj im šta traže.
2014-04-11
Ne znam zašto Kraus neće Most da uzima u obzir al to ustaško biračko tijelo uopće nije biračko tijelo Mosta nego Hsp , DP i sličnih strančica.
No u osnovi nam je napravio uslugu kad nas je isključio i nas se ništa ne pita.
Sad čekamo oće li Plenkovic raskrstit sa ustaškim pokretom il će ostat ustaša.
Nama svejedno.
No u osnovi nam je napravio uslugu kad nas je isključio i nas se ništa ne pita.
Sad čekamo oće li Plenkovic raskrstit sa ustaškim pokretom il će ostat ustaša.
Nama svejedno.
2014-04-11
Navijam za vas. Kad odlučite raskrstit s time Most će reči da je i RS nastala na etničkom čišćenju i kao takvu treba je ukinit. Ljevičari , Židovi i Pupovac jednostavno ne smiju ništa reč povodom toga. SDP isto.
HDZ nakon šta je glasao protiv ustaša bit će za ukidanje srpske a DP kad shvati čime svi težimo će se isto uključit.
Svi protiv RS.
Skupa s Bajdenom.
HDZ nakon šta je glasao protiv ustaša bit će za ukidanje srpske a DP kad shvati čime svi težimo će se isto uključit.
Svi protiv RS.
Skupa s Bajdenom.
2014-04-11
Učinite ujkanima uslugu i izglasajte taj zakon.
Ne postoji bolji poklon koji nam možete dati.
RS je nastala na etničkom čišćenju.
Ne postoji bolji poklon koji nam možete dati.
RS je nastala na etničkom čišćenju.
2014-04-11
Most ne žele zvati jer ako to izglasaju onda treba ispast kao da je Most protiv a mi ćemo biti sudržani. Nas to ni ne zanima. To su teme koje opterećuju hrvatsko društvo pa ako ih maknete s dnevnog reda učinit ćete nam uslugu.
A onda kad smo svi antifašisti osim Most i DP vrijeme je da se složimo da je i RS nastala na genocidu i da je treba rasformirat.
Ne postoji ništa bolje nego tuči neprijatelja njegovim vlastitim oružjem.
Antifašizmom.
A onda kad smo svi antifašisti osim Most i DP vrijeme je da se složimo da je i RS nastala na genocidu i da je treba rasformirat.
Ne postoji ništa bolje nego tuči neprijatelja njegovim vlastitim oružjem.
Antifašizmom.
2014-04-11
Dat ćemo vam ono šta tražite. Znamo mi zašto vama smeta HOS. Mislite da ako njega maknete da ćete s ostalima lako.
Mi ćemo postat antifašisti u Hrvatskoj i snažno ćemo se zalagati za ukidanje RS koja je nastala na genocidu.
No ima jedan trik , u BiH je HOS službeno postrojba Armije BiH
Vidimo se u Prnjavoru
Mi ćemo postat antifašisti u Hrvatskoj i snažno ćemo se zalagati za ukidanje RS koja je nastala na genocidu.
No ima jedan trik , u BiH je HOS službeno postrojba Armije BiH
Vidimo se u Prnjavoru
2014-04-11
Similar topics
» Uskoro zabrana ustaških simbola
» Linta i 'lintanje':'Večina Hrvata su ustaše kao i večina stranaka'
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» zvezda u prvih 20 klubova koji su menjali ist.fudbala
» Kraus, Zakon je jasan, utakmica je morala biit prekinuta
» Linta i 'lintanje':'Večina Hrvata su ustaše kao i večina stranaka'
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» zvezda u prvih 20 klubova koji su menjali ist.fudbala
» Kraus, Zakon je jasan, utakmica je morala biit prekinuta
Page 1 of 1