Joe startao napredno...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Joe startao napredno...
Ovo kao da je zdravko mamić ministar pravosuđa...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Re: Joe startao napredno...
Ili ćete prihvatiti novi svjetski poredak, ili, tko vas jebe...
red wolf-
2016-02-10
ahahhaah ovo će biti najluđe četri godine u povjesti amerike.T. wrote:Ovo kao da je zdravko mamić ministar pravosuđa...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
iman osjećaj da će tamo početi izdavati drogu za silovanje na receptAssadNaPodmornici wrote:ahahhaah ovo će biti najluđe četri godine u povjesti amerike.T. wrote:Ovo kao da je zdravko mamić ministar pravosuđa...
Ti, niti ostali desničari, ne možete shvatiti kakav će ovo uzlet za ljudsku vrstu biti...Ljudska vrsta više neće biti ista...AssadNaPodmornici wrote:ahahhaah ovo će biti najluđe četri godine u povjesti amerike.T. wrote:Ovo kao da je zdravko mamić ministar pravosuđa...
red wolf-
2016-02-10
Meni se čini da je njihovo ludilo tek počelo u 21 stoljeću.AssadNaPodmornici wrote:ahahhaah ovo će biti najluđe četri godine u povjesti amerike.T. wrote:Ovo kao da je zdravko mamić ministar pravosuđa...
Novo stoljeće , novi modni trendovi.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ne znam kako ce zadovoljit sve te identitete a da neki ne ostane uskracen
npr. di su mu fluidni u vlasti
da ne nabrajam ostalih tisuce
pravi cirkus, imaju politicke akrobate, politicare majmune i klaune
npr. di su mu fluidni u vlasti
da ne nabrajam ostalih tisuce
pravi cirkus, imaju politicke akrobate, politicare majmune i klaune
2014-04-18
kakav uzlet u ljudsku vrstu kad rađati mogu samo ženered wolf wrote:Ti, niti ostali desničari, ne možete shvatiti kakav će ovo uzlet za ljudsku vrstu biti...Ljudska vrsta više neće biti ista...AssadNaPodmornici wrote:ahahhaah ovo će biti najluđe četri godine u povjesti amerike.T. wrote:Ovo kao da je zdravko mamić ministar pravosuđa...
žene stvaraju potomstvo s homofobima heheh
nema vam pomoći
misliš da ovo gore može roditi
2014-04-16
red wolf wrote:Ti, niti ostali desničari, ne možete shvatiti kakav će ovo uzlet za ljudsku vrstu biti...Ljudska vrsta više neće biti ista...AssadNaPodmornici wrote:ahahhaah ovo će biti najluđe četri godine u povjesti amerike.T. wrote:Ovo kao da je zdravko mamić ministar pravosuđa...
Da ... evo pokušah tebe naprednog samo zamisliti u snošaju s ovim trangenderom.
Od same zamisli akutno sam oslijepil. Ostale simptome ne bum dalje.
Preporučujem normalnim ljudima da to ne čine.
Guest- Guest
Kažu svako malo Bog to odluči potopit. Ni ga ni krivit.red wolf wrote:Ti, niti ostali desničari, ne možete shvatiti kakav će ovo uzlet za ljudsku vrstu biti...Ljudska vrsta više neće biti ista...AssadNaPodmornici wrote:ahahhaah ovo će biti najluđe četri godine u povjesti amerike.T. wrote:Ovo kao da je zdravko mamić ministar pravosuđa...
A-Men...i vomenAlfaOmega wrote:Kažu svako malo Bog to odluči potopit. Ni ga ni krivit.red wolf wrote:Ti, niti ostali desničari, ne možete shvatiti kakav će ovo uzlet za ljudsku vrstu biti...Ljudska vrsta više neće biti ista...AssadNaPodmornici wrote:ahahhaah ovo će biti najluđe četri godine u povjesti amerike.T. wrote:Ovo kao da je zdravko mamić ministar pravosuđa...
Dobro,pustimo Ameriku,da pravi cirkus od sebe.Zelim da Pentagon,CIA,Homeland i ostala ekipa vrvi ovakvim multispolnim prikazama,u svim svojim duginim i inim bojama
Da,treba reci LGBTQ ekipi,da je u vojnim obavjestajnim sluzbama premala zastupljenost istih
Ne znam zašto se čudite.
Ako budem imao strpljenja i volje da pronađem teme o prethodnim izborima gdje je Hillary trebala postat predsjednica,deteljno sam pisao o agendi novog svjetskog poretka koji trenutno mora bit ,,čekanju 4 god.''
Mislim,mogao bih sad likovat jer po običaju nitko me ne uzima za ozbiljno,kao ni prije par god kad sam najavio virus.
Ne znam kako ljudima objasnit a da te shvate za ozbiljno,ali Novi Svjetski Poredak sad će prebacit u petu brzinu,jer treba nadoknadit izgubljeno vrijeme.
Jedva čekam dan kad ću slušat kmečanje hrvatske katolčadi zbog,,europske kule babilonske'' te što će hrvatski predstavnici vlasti morat provodit nametnute norme iz bezbožničke EU.
Ako budem imao strpljenja i volje da pronađem teme o prethodnim izborima gdje je Hillary trebala postat predsjednica,deteljno sam pisao o agendi novog svjetskog poretka koji trenutno mora bit ,,čekanju 4 god.''
Mislim,mogao bih sad likovat jer po običaju nitko me ne uzima za ozbiljno,kao ni prije par god kad sam najavio virus.
Ne znam kako ljudima objasnit a da te shvate za ozbiljno,ali Novi Svjetski Poredak sad će prebacit u petu brzinu,jer treba nadoknadit izgubljeno vrijeme.
Jedva čekam dan kad ću slušat kmečanje hrvatske katolčadi zbog,,europske kule babilonske'' te što će hrvatski predstavnici vlasti morat provodit nametnute norme iz bezbožničke EU.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
T. wrote:Ovo kao da je zdravko mamić ministar pravosuđa...
Prva odluka koju je Biden potpisao je obavezno nošenje maski sljedećih 100 dana. Tu uredbu nazvao je "Izazov 100 dana maskiranja". Osim nošenja maski, Biden zahtijeva od svojih građana da se pridržavaju fizičkog distanciranja u saveznim zgradama i na saveznim zemljištima te poziva lokalne i državne vlasti da učine isto.
Toliko naoruzana nacija i onda ih natjeras na maske, mislim das im da se krecu maskirani, brrrr.mutava baštarda wrote:Prva odluka koju je Biden potpisao je obavezno nošenje maski sljedećih 100 dana. Tu uredbu nazvao je "Izazov 100 dana maskiranja". Osim nošenja maski, Biden zahtijeva od svojih građana da se pridržavaju fizičkog distanciranja u saveznim zgradama i na saveznim zemljištima te poziva lokalne i državne vlasti da učine isto.
omni-
2014-04-12
Capone bi prednjačio u borbi do zadnjeg virusaomni wrote:Toliko naoruzana nacija i onda ih natjeras na maske, mislim das im da se krecu maskirani, brrrr.mutava baštarda wrote:Prva odluka koju je Biden potpisao je obavezno nošenje maski sljedećih 100 dana. Tu uredbu nazvao je "Izazov 100 dana maskiranja". Osim nošenja maski, Biden zahtijeva od svojih građana da se pridržavaju fizičkog distanciranja u saveznim zgradama i na saveznim zemljištima te poziva lokalne i državne vlasti da učine isto.
Pa i u nas je karneval...jest da kraje malo krace al svidilo se Bidnom
2014-04-14
https://www.foxnews.com/us/anti-biden-antifa-portland-police
Police declared an unlawful assembly Wednesday night in Portland, Ore., after about 150 rioters caused damage to a federal immigration facility in the city, according to the authorities.
The unrest near the ICE (Immigration and Customs Enforcement) building was declared after rioters started throwing rocks and eggs, and vandalizing the building, located in the city's south waterfront neighborhood, Portland police Sgt. Kevin Allen said in a 10 p.m. update.
"We have observed property damage to the building," the Portland Police Bureau wrote on Twitter. "Anyone who is involved in criminal behavior including: vandalism and graffitting is subject to arrest or citation."
Police declared an unlawful assembly Wednesday night in Portland, Ore., after about 150 rioters caused damage to a federal immigration facility in the city, according to the authorities.
The unrest near the ICE (Immigration and Customs Enforcement) building was declared after rioters started throwing rocks and eggs, and vandalizing the building, located in the city's south waterfront neighborhood, Portland police Sgt. Kevin Allen said in a 10 p.m. update.
"We have observed property damage to the building," the Portland Police Bureau wrote on Twitter. "Anyone who is involved in criminal behavior including: vandalism and graffitting is subject to arrest or citation."
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2