ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vice Batarelo: Moj prelazak na Gab je počeo, napokon imamo domoljubnu platformu

Go down

Vice Batarelo: Moj prelazak na Gab je počeo, napokon imamo domoljubnu platformu Empty Vice Batarelo: Moj prelazak na Gab je počeo, napokon imamo domoljubnu platformu

Post by debotoijusto 18/1/2021, 08:36

OSNIVAČ Vigilarea Vice John Batarelo objavio je kako seli na Gab, društvenu mrežu koja je u zadnje vrijeme postala jako popularna među ekstremnim desničarima.
Batarelo kaže da je Gab sličan Facebooku, ali da nema cenzure. Dodaje da je to domoljubna platforma.
"Moja migracija do GAB-a je počela.
Imamo konačno konzervativnu, domoljubnu i SLOBODNU platformu.
Vrlo je slično Facebook-u samo bez cenzure različitih "faktografa" i njihovi Soros plaćeni komesara. Ne želim igrati po njihovim ljevičarski i totalitarnim pravilima.
Pozivam ekipu da se tamo prebace gdje slobodno možemo komunicirati.
* mala napomena - pritisak je ogroman jer jako puno Amerikanaca prelaze (kažu stotine tisuća na dan) pa morate biti malo strpljivi. Budite ustrajni, isplatiti se! Vidimo se", piše Batarelo.

Vice Batarelo: Moj prelazak na Gab je počeo, napokon imamo domoljubnu platformu B6d60e91-e277-477d-87d8-c0dd039327cb

https://www.index.hr/vijesti/clanak/vice-batarelo-prelazi-na-gab-drustvenu-mrezu-koju-koriste-ekstremni-desnicari/2247331.aspx
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Vice Batarelo: Moj prelazak na Gab je počeo, napokon imamo domoljubnu platformu Empty Re: Vice Batarelo: Moj prelazak na Gab je počeo, napokon imamo domoljubnu platformu

Post by debotoijusto 18/1/2021, 08:38

vice u epizodi budem nevidljiv osim ako budem pisao pizdarije pa prenese index
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Vice Batarelo: Moj prelazak na Gab je počeo, napokon imamo domoljubnu platformu Empty Re: Vice Batarelo: Moj prelazak na Gab je počeo, napokon imamo domoljubnu platformu

Post by prckov 18/1/2021, 08:40

pametan pop
a ne ko ti

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics