Vice Batarelo: Moj prelazak na Gab je počeo, napokon imamo domoljubnu platformu
Page 1 of 1
Vice Batarelo: Moj prelazak na Gab je počeo, napokon imamo domoljubnu platformu
OSNIVAČ Vigilarea Vice John Batarelo objavio je kako seli na Gab, društvenu mrežu koja je u zadnje vrijeme postala jako popularna među ekstremnim desničarima.
Batarelo kaže da je Gab sličan Facebooku, ali da nema cenzure. Dodaje da je to domoljubna platforma.
"Moja migracija do GAB-a je počela.
Imamo konačno konzervativnu, domoljubnu i SLOBODNU platformu.
Vrlo je slično Facebook-u samo bez cenzure različitih "faktografa" i njihovi Soros plaćeni komesara. Ne želim igrati po njihovim ljevičarski i totalitarnim pravilima.
Pozivam ekipu da se tamo prebace gdje slobodno možemo komunicirati.
* mala napomena - pritisak je ogroman jer jako puno Amerikanaca prelaze (kažu stotine tisuća na dan) pa morate biti malo strpljivi. Budite ustrajni, isplatiti se! Vidimo se", piše Batarelo.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/vice-batarelo-prelazi-na-gab-drustvenu-mrezu-koju-koriste-ekstremni-desnicari/2247331.aspx
Batarelo kaže da je Gab sličan Facebooku, ali da nema cenzure. Dodaje da je to domoljubna platforma.
"Moja migracija do GAB-a je počela.
Imamo konačno konzervativnu, domoljubnu i SLOBODNU platformu.
Vrlo je slično Facebook-u samo bez cenzure različitih "faktografa" i njihovi Soros plaćeni komesara. Ne želim igrati po njihovim ljevičarski i totalitarnim pravilima.
Pozivam ekipu da se tamo prebace gdje slobodno možemo komunicirati.
* mala napomena - pritisak je ogroman jer jako puno Amerikanaca prelaze (kažu stotine tisuća na dan) pa morate biti malo strpljivi. Budite ustrajni, isplatiti se! Vidimo se", piše Batarelo.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/vice-batarelo-prelazi-na-gab-drustvenu-mrezu-koju-koriste-ekstremni-desnicari/2247331.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Vice Batarelo: Moj prelazak na Gab je počeo, napokon imamo domoljubnu platformu
vice u epizodi budem nevidljiv osim ako budem pisao pizdarije pa prenese index
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Vice Batarelo: Moj prelazak na Gab je počeo, napokon imamo domoljubnu platformu
pametan pop
a ne ko ti
a ne ko ti
2014-04-19
Similar topics
» Katolički kardinal i prijatelj Vice Batarela napokon na sudu zbog pedofilije
» Napokon: od danas imamo vladu Agrokora
» Iz šatora počeo izlaziti bijeli dim, mediji pišu da imamo novog ministra branitelja
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
» Napokon: od danas imamo vladu Agrokora
» Iz šatora počeo izlaziti bijeli dim, mediji pišu da imamo novog ministra branitelja
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Kerum:Trump i ja imamo slican stil,obojica imamo lijepe zene i Slovenke su
Page 1 of 1