UZ PUTINA I U BEDI Rusi sve teže žive, ali se ne odriču SVOG HEROJA
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: UZ PUTINA I U BEDI Rusi sve teže žive, ali se ne odriču SVOG HEROJA
Ja sam ga učio u osnovnoj, nešto malo je i ostalo :)Eva wrote:Эти русские
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja ga učim sad već 2 godine i 4 mjeseca. Solidno mi ide, čitam vijesti, gledam filomove, i tak dost kužim. Za praznike imam namjeru Karenjinu na ruskom pročitat.
Guest- Guest
najjaca ruska serija...
Guest- Guest
Putin je KaGeBejevac, on ne može vladati bez vanjskog neprijatelja. Ostao mu tik, jbga...
Ero wrote:Putin je KaGeBejevac, on ne može vladati bez vanjskog neprijatelja. Ostao mu tik, jbga...
Kaj god je dobar je i dobro vam hebe planove ;)
2015-08-06
Mожет быть Ipak ga Rusi vole više neg ti Kolindu. No tvrd je on orah, i dobar genetski materijal. Njegovi roditelji preživjeli su opsadu Lenjingrada. Moš mislit koji je to materijal.Ero wrote:Putin je KaGeBejevac, on ne može vladati bez vanjskog neprijatelja. Ostao mu tik, jbga...
Guest- Guest
Mama mu je Gruzinka. I ćaća također. Mislim da se radilo o njegovom ujaku, ali nisam siguran da je bio Lenjingradu.Eva wrote:Mожет быть Ipak ga Rusi vole više neg ti Kolindu. No tvrd je on orah, i dobar genetski materijal. Njegovi roditelji preživjeli su opsadu Lenjingrada. Moš mislit koji je to materijal.Ero wrote:Putin je KaGeBejevac, on ne može vladati bez vanjskog neprijatelja. Ostao mu tik, jbga...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Amemeni...pa ne valjda?Eva wrote: Moš mislit koji je to materijal.
2014-04-23
hahaha, bas lici na gruzijca... :D
Guest- Guest
Ero wrote:Mama mu je Gruzinka. I ćaća također. Mislim da se radilo o njegovom ujaku, ali nisam siguran da je bio Lenjingradu.Eva wrote:Mожет быть Ipak ga Rusi vole više neg ti Kolindu. No tvrd je on orah, i dobar genetski materijal. Njegovi roditelji preživjeli su opsadu Lenjingrada. Moš mislit koji je to materijal.Ero wrote:Putin je KaGeBejevac, on ne može vladati bez vanjskog neprijatelja. Ostao mu tik, jbga...
Erdogan je Gruz pa mu to nitko ne spočitava.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Volođa, kak su ga zvali, odrastao je kao jedinac, ali njegovi roditelji prije njega su izgubili dva sina, a i sami preživjeli opsadu Lenjingrada. Očvrsnuli su kroz život i tak njega odgajali, da nema predaje.
Guest- Guest
Da, duh je nepobjediv.Ero wrote:Amemeni...pa ne valjda?Eva wrote: Moš mislit koji je to materijal.
Guest- Guest
Veleposlaniku Amerike se ne svidjaju karikature.....ma nemoj.
A svidjaju mu se holivudski blockbusteri koji konstantno blate
Rusiju i Ruse. I sva ostala sranja koja čine.
Ovo prolazi
ali ne prolazi kad nešto slično naprave Rusi.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:
Veleposlaniku Amerike se ne svidjaju karikature.....ma nemoj.
A svidjaju mu se holivudski blockbusteri koji konstantno blate
Rusiju i Ruse. I sva ostala sranja koja čine.
Ovo prolazi
ali ne prolazi kad nešto sl naprave Rusi.
ako mu se ne sviđa školjka, nek stavi pelenu :) ili jednostavno napusti Rusiju :)
2015-08-06
U svom domu moš delat kaj hoćeš. Pa i ja svoj toalet papir ukrašavam s nekim likovima s foruma, jer me to veseli. I kaj bi se oni zbog toga ljutili, kad to ni ne znaju.
Guest- Guest
A ništa, učinilo mi se prefinjeniji ukus. Ne okus, ukus...Eva wrote:Da, duh je nepobjediv.Ero wrote:Amemeni...pa ne valjda?Eva wrote: Moš mislit koji je to materijal.
2014-04-23
Nisam ja ništa nikome spočitavao. No, skrivanje porijekla ne smatram vrlinom.Yehudi wrote:Ero wrote:Mama mu je Gruzinka. I ćaća također. Mislim da se radilo o njegovom ujaku, ali nisam siguran da je bio Lenjingradu.Eva wrote:Mожет быть Ipak ga Rusi vole više neg ti Kolindu. No tvrd je on orah, i dobar genetski materijal. Njegovi roditelji preživjeli su opsadu Lenjingrada. Moš mislit koji je to materijal.Ero wrote:Putin je KaGeBejevac, on ne može vladati bez vanjskog neprijatelja. Ostao mu tik, jbga...
Erdogan je Gruz pa mu to nitko ne spočitava.
2014-04-23
Njega je uzgajao KGB za KGB. Valjda već od osnovne škole ito u Istočnoj Njemačkoj (bez obitelji!).Eva wrote:Volođa, kak su ga zvali, odrastao je kao jedinac, ali njegovi roditelji prije njega su izgubili dva sina, a i sami preživjeli opsadu Lenjingrada. Očvrsnuli su kroz život i tak njega odgajali, da nema predaje.
Možda se je poznavao i sa gđom Merkel, tko zna...U svakom slučaju bolje od nje govori njemački. Tako kažu znalci.
2014-04-23
Elite su uključile na istočni front kontra zapadnog liberalizma i kršćanstvo iako se mnogi rusi ne osjećaju kršćanima zbog komunizma koji im je prije nekoliko generacija uvezen da ih oslabi. Isto kao što se Evropa slabi pederlukom i migrantima ili islamski svijet daišom.vuksadinare wrote:....komunisti su i tamo postali preko noci vjernici..koja pravoslavna. Rusija.....pa skoro 100 godina ruske crkve su bile prazne a i sad nisu nesto pune..
"Neprijatelji su svuda oko nas, ali mi ponosno stojimo i nećemo pokleknuti. Mi smo nepobedivi"
godine ispiranja mozga + urodjena ruska prepotencija odrzavana na vrijednostima davno proslih rezima , naplata bude bolna
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ispiranje mozga? hahah Napoleon, Hitler, okruživanje Rusije, puč u Kijevu, rušenje Gadafija, ispomaganje kanibala i ISIL-a, debelousti drž se sdepehadeze mosta povjesne i vanjspolitičke teme prepusti Đodi da se bruka ovo tvoje je još nesuvislijedebotoijusto wrote:"Neprijatelji su svuda oko nas, ali mi ponosno stojimo i nećemo pokleknuti. Mi smo nepobedivi"
godine ispiranja mozga + urodjena ruska prepotencija odrzavana na vrijednostima davno proslih rezima , naplata bude bolna
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ruše li Rusi Putina 17.3
» Rusi koji zive u Ceskoj prosvjedovali protiv ruske agresije na Ukrajinu
» Srpske snove rusi susret Putina i Erdogana
» Srpske snove ruši susret Putina i Erdogana?
» '' Ne bira se samo u Bosni i Hercegovini Brazil dobiva svog Trumpa, Latvija Putina, a Rumunjska je već dobila svoju Željku Markić ''
» Rusi koji zive u Ceskoj prosvjedovali protiv ruske agresije na Ukrajinu
» Srpske snove rusi susret Putina i Erdogana
» Srpske snove ruši susret Putina i Erdogana?
» '' Ne bira se samo u Bosni i Hercegovini Brazil dobiva svog Trumpa, Latvija Putina, a Rumunjska je već dobila svoju Željku Markić ''
Page 2 of 3