''2021. bi mogla postati godina u kojoj će ovladati umjetna inteligencija: Što znamo o tome?''
Page 1 of 1
''2021. bi mogla postati godina u kojoj će ovladati umjetna inteligencija: Što znamo o tome?''
2021. bi mogla postati godina u kojoj će ovladati umjetna inteligencija: Što znamo o tome?
Sve smo bliže novom svijetu...
Sve smo bliže novom svijetu...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''2021. bi mogla postati godina u kojoj će ovladati umjetna inteligencija: Što znamo o tome?''
Ono što je žalosno, socijalizam i komunizam neće ostvariti ljudi, već umjetna inteligencija...Ali ova generacija neće uživati u tome, već generacije nakon ove...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''2021. bi mogla postati godina u kojoj će ovladati umjetna inteligencija: Što znamo o tome?''
Nadam se da će je biti i kod nas za kupit.
Nek nije prava, ja bih uzeo, ako ne bude skupo.
Dosadilo mi ovo.
Nek nije prava, ja bih uzeo, ako ne bude skupo.
Dosadilo mi ovo.
crvenkasti-
2014-04-17
red wolf wrote:Ono što je žalosno, socijalizam i komunizam neće ostvariti ljudi, već umjetna inteligencija...Ali ova generacija neće uživati u tome, već generacije nakon ove...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Similar topics
» Željana Zovko bi mogla postati nova posebna predstavnica EU za BiH
» Japanski premijer: Ono što je Ukrajina danas sutra bi mogla postati istočna Azija
» SDA bi uskoro mogla izgubiti vlast na cijeloj “Zapadnoj obali”, a Izetbegović postati oporbeni bošnjački lider
» 30 godina od strašne nesreće u kojoj su poginuli članovi Crvene jabuke
» Europske rijeke bez vode: Ovo bi mogla biti najgora suša u posljednjih 500 godina
» Japanski premijer: Ono što je Ukrajina danas sutra bi mogla postati istočna Azija
» SDA bi uskoro mogla izgubiti vlast na cijeloj “Zapadnoj obali”, a Izetbegović postati oporbeni bošnjački lider
» 30 godina od strašne nesreće u kojoj su poginuli članovi Crvene jabuke
» Europske rijeke bez vode: Ovo bi mogla biti najgora suša u posljednjih 500 godina
Page 1 of 1