Ovako zive politicari sa Banovine
Page 1 of 1
Ovako zive politicari sa Banovine
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ovako-zive-politicari-banovine-place-20-ak-tisuca-kuna-oranice-apartmani-kuce-1643277/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ovako zive politicari sa Banovine
A na celu barunica Mertzel.. ...a svi lokalni banovi..jos mi se onaj kostanjcevic iz gline cini najskromniji medju ovim svim..a najvise napadan..sam zato sto ga boli kiki za sve osim litru i vodu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ovako zive politicari sa Banovine
Ma davuksadinare wrote:A na celu barunica Mertzel.. ...a svi lokalni banovi..jos mi se onaj kostanjcevic iz gline cini najskromniji medju ovim svim..a najvise napadan..sam zato sto ga boli kiki za sve osim litru i vodu
On dobiva taman dosta za litru i vodu *000
Similar topics
» Junaci hrvatske Banovine
» Opara miče gradsku upravu iz zgrade Banovine
» Objavljen popis tvrtki koje su radile na obnovi Banovine nakon rata
» Na današnji dan 29.8.1991 otpočela opća ofanziva srpskih paravojnih formacija i tzv.JNA na cijelom terioriju Banovine
» Da li bi se kasnilo sa obnovom da je potresom pogodjena Istra ili Dalmacija?Od Banovine drzava nema koristi a mora davati..
» Opara miče gradsku upravu iz zgrade Banovine
» Objavljen popis tvrtki koje su radile na obnovi Banovine nakon rata
» Na današnji dan 29.8.1991 otpočela opća ofanziva srpskih paravojnih formacija i tzv.JNA na cijelom terioriju Banovine
» Da li bi se kasnilo sa obnovom da je potresom pogodjena Istra ili Dalmacija?Od Banovine drzava nema koristi a mora davati..
Page 1 of 1