Kreće nacionalna revolucija, Kongres je zauzet!
Page 25 of 36
Page 25 of 36 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30 ... 36
Re: Kreće nacionalna revolucija, Kongres je zauzet!
red wolf wrote:Nisam debil, pripadnik tvoje vrste.Sovak wrote:red wolf wrote:Da, prihvaćam. Za tebe su Židovi to. I ja sam njihov. Ja sam to. Bolesniče.T. wrote:
Tebe zvati čovjekolikim majmunom...
Je jedina istina...
Ti Židov?
Ti si uvreda za Židove!
nisi debil
ti si psihopat koji je sebi stvorio pseudo realnost jer ne moze prihvatit realnost
Last edited by prckov on 9/1/2021, 00:45; edited 1 time in total
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Može jedan vic?red wolf wrote:Pokušao bih ti objasniti, ali toliko si bolestan u glavu da neću niti pokušati...T. wrote:Zašto?red wolf wrote:Pa to je nemoguća situacija...T. wrote:Wolfe, bi li ga popušio michelle?
Vjerujem da on ne bi imao ništa protiv...
Hussein to radi redovito...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Ne, to je T., ...Takvi stavljaju avatar koji je on stavio...Ono što nije razumio Ja sam brend, stavljaju lik s kojim se poistovjećuju...prckov wrote:red wolf wrote:Nisam debil, pripadnik tvoje vrste.Sovak wrote:red wolf wrote:
Da, prihvaćam. Za tebe su Židovi to. I ja sam njihov. Ja sam to. Bolesniče.
Ti Židov?
Ti si uvreda za Židove!
nisi debil
ti si psihopat
red wolf-
2016-02-10
Poštedi me, bolesniće...T. wrote:Može jedan vic?red wolf wrote:Pokušao bih ti objasniti, ali toliko si bolestan u glavu da neću niti pokušati...T. wrote:Zašto?red wolf wrote:
Pa to je nemoguća situacija...
red wolf-
2016-02-10
Ja sam barem stavio čovjeka...red wolf wrote:Ne, to je T., ...Takvi stavljaju avatar koji je on stavio...Ono što nije razumio Ja sam brend, stavljaju lik s kojim se poistovjećuju...prckov wrote:red wolf wrote:Nisam debil, pripadnik tvoje vrste.Sovak wrote:
Ti Židov?
Ti si uvreda za Židove!
nisi debil
ti si psihopat
2014-04-14
Stvarno je dobar...red wolf wrote:Poštedi me, bolesniće...T. wrote:Može jedan vic?red wolf wrote:Pokušao bih ti objasniti, ali toliko si bolestan u glavu da neću niti pokušati...T. wrote:
Zašto?
Možeš ga prenosit dalje...
2014-04-14
red wolf wrote:Ne, to je T., ...Takvi stavljaju avatar koji je on stavio...Ono što nije razumio Ja sam brend, stavljaju lik s kojim se poistovjećuju...prckov wrote:red wolf wrote:Nisam debil, pripadnik tvoje vrste.Sovak wrote:
Ti Židov?
Ti si uvreda za Židove!
nisi debil
ti si psihopat
ne to si ti
kako rekoh, stvaras sebi pseudo-realnost jer ne prihvatas realnost
jos samo da ti je uvjerit druge u tu pseudo-realnost koja je tebi prihvatljivija od realnosti, bio bi doma
2014-04-19
On je čovjek u tvojoj bolesnoj glavi...T. wrote:Ja sam barem stavio čovjeka...red wolf wrote:Ne, to je T., ...Takvi stavljaju avatar koji je on stavio...Ono što nije razumio Ja sam brend, stavljaju lik s kojim se poistovjećuju...prckov wrote:red wolf wrote:
Nisam debil, pripadnik tvoje vrste.
nisi debil
ti si psihopat
red wolf-
2016-02-10
Ovo ti je srbizam, velika Hrvatino...Vas pseudonacionaliste treba voljeti...Koji ste vi glupani...prckov wrote:red wolf wrote:Ne, to je T., ...Takvi stavljaju avatar koji je on stavio...Ono što nije razumio Ja sam brend, stavljaju lik s kojim se poistovjećuju...prckov wrote:red wolf wrote:
nisi debil
ti si psihopat
ne to si ti
jos samo da ti je uvjerit druge u tu pseudo-realnost koja je tebi prihvatljivija od realnosti, bio bi doma
Last edited by red wolf on 9/1/2021, 00:49; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Meni baca na čovjeka, ne znam...red wolf wrote:On je čovjek u tvojoj bolesnoj glavi...T. wrote:Ja sam barem stavio čovjeka...red wolf wrote:Ne, to je T., ...Takvi stavljaju avatar koji je on stavio...Ono što nije razumio Ja sam brend, stavljaju lik s kojim se poistovjećuju...prckov wrote:
nisi debil
ti si psihopat
Je li kod tebe na avataru čovjek?
2014-04-14
red wolf wrote:Ovo ti je srbizam, velika Hrvatino...prckov wrote:red wolf wrote:Ne, to je T., ...Takvi stavljaju avatar koji je on stavio...Ono što nije razumio Ja sam brend, stavljaju lik s kojim se poistovjećuju...prckov wrote:
nisi debil
ti si psihopat
ne to si ti
nema veze sa cinjenicom da si ti psihopat
a nisam ti ja veliki nista
2014-04-19
Tebi baca jer si bolestan...T. wrote:Meni baca na čovjeka, ne znam...red wolf wrote:On je čovjek u tvojoj bolesnoj glavi...T. wrote:Ja sam barem stavio čovjeka...red wolf wrote:
Ne, to je T., ...Takvi stavljaju avatar koji je on stavio...Ono što nije razumio Ja sam brend, stavljaju lik s kojim se poistovjećuju...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne, to je T., ...Takvi stavljaju avatar koji je on stavio...Ono što nije razumio Ja sam brend, stavljaju lik s kojim se poistovjećuju...prckov wrote:red wolf wrote:Nisam debil, pripadnik tvoje vrste.Sovak wrote:
Ti Židov?
Ti si uvreda za Židove!
nisi debil
ti si psihopat
A moga je možda staviti sliku iz Engleskog pacijenta, ali bi tek onda ispa pacijent, ne kužim ništa više sad...
darth_vader-
2014-04-17
Znam da jesam, nisam kriv...red wolf wrote:Tebi baca jer si bolestan...T. wrote:Meni baca na čovjeka, ne znam...red wolf wrote:On je čovjek u tvojoj bolesnoj glavi...T. wrote:
Ja sam barem stavio čovjeka...
Jesi ti isto bolestan?
2014-04-14
Ma priznaj, pričaš srpski...Imaš srpske krvi, i zato glumiš velikog Hrvata...Ne srami se i izađi iz ormara...prckov wrote:red wolf wrote:Ovo ti je srbizam, velika Hrvatino...prckov wrote:red wolf wrote:
Ne, to je T., ...Takvi stavljaju avatar koji je on stavio...Ono što nije razumio Ja sam brend, stavljaju lik s kojim se poistovjećuju...
ne to si ti
red wolf-
2016-02-10
Ja ne pripadam tvojoj vrsti...T. wrote:Znam da jesam, nisam kriv...red wolf wrote:Tebi baca jer si bolestan...T. wrote:Meni baca na čovjeka, ne znam...red wolf wrote:
On je čovjek u tvojoj bolesnoj glavi...
Jesi ti isto bolestan?
red wolf-
2016-02-10
Ne srami se i priznaj da bi obojici obama posaugao...red wolf wrote:Ma priznaj, pričaš srpski...Imaš srpske krvi, i zato glumiš velikog Hrvata...Ne srami se i izađi iz ormara...prckov wrote:red wolf wrote:Ovo ti je srbizam, velika Hrvatino...prckov wrote:
ne to si ti
2014-04-14
sve je dobro dok ovakvi ko ezek ne dobiju moc
i dok njihova iskrivljena realnost ne postane politicki ideoloski temelj u drustvu
tj dok nemaju dovoljno korisnih idiota koji popuse ovu njihovu iskrivljenu realnost kao moralnu vrijednost
i dok njihova iskrivljena realnost ne postane politicki ideoloski temelj u drustvu
tj dok nemaju dovoljno korisnih idiota koji popuse ovu njihovu iskrivljenu realnost kao moralnu vrijednost
2014-04-19
Ne, stavio je lik bolesnika i s njime se poistovjetio...jer je bolesnik. Dal sad shvaćaš?jasambrend wrote:red wolf wrote:Ne, to je T., ...Takvi stavljaju avatar koji je on stavio...Ono što nije razumio Ja sam brend, stavljaju lik s kojim se poistovjećuju...prckov wrote:red wolf wrote:
nisi debil
ti si psihopat
A moga je možda staviti sliku iz Engleskog pacijenta, ali bi tek onda ispa pacijent, ne kužim ništa više sad...
Last edited by red wolf on 9/1/2021, 00:53; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Ima li u tvojoj vrsti zdravih?red wolf wrote:Ja ne pripadam tvojoj vrsti...T. wrote:Znam da jesam, nisam kriv...red wolf wrote:Tebi baca jer si bolestan...T. wrote:
Meni baca na čovjeka, ne znam...
Jesi ti isto bolestan?
2014-04-14
red wolf wrote:Ma priznaj, pričaš srpski...Imaš srpske krvi, i zato glumiš velikog Hrvata...Ne srami se i izađi iz ormara...prckov wrote:red wolf wrote:Ovo ti je srbizam, velika Hrvatino...prckov wrote:
ne to si ti
od istine ne mozes pobjec
bio ja srbin ili eskim
2014-04-19
Page 25 of 36 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30 ... 36
Similar topics
» HKS kreće u otvoreni rat protiv ABA lige. Kreće nova regionalna liga ?
» Aleppo ipak nije “zauzet”, nego je oslobođen
» Zauzet ćemo Prag, Berlin, Dresden, Ljubljanu i Pariz
» Nacionalna mirovina
» Zelimo biti vojska i zauzet cemo nase trgove za gospodina Isusa krista
» Aleppo ipak nije “zauzet”, nego je oslobođen
» Zauzet ćemo Prag, Berlin, Dresden, Ljubljanu i Pariz
» Nacionalna mirovina
» Zelimo biti vojska i zauzet cemo nase trgove za gospodina Isusa krista
Page 25 of 36