ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kreće nacionalna revolucija, Kongres je zauzet!

Page 21 of 36 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 28 ... 36  Next

Go down

Kreće nacionalna revolucija, Kongres je zauzet! - Page 21 Empty Re: Kreće nacionalna revolucija, Kongres je zauzet!

Post by kic 8/1/2021, 19:14

Gnječ wrote:

ajmo yoda, kic i ostali mala školica

debilu jedan istarski kozojebski

bar 2 puta sam stavio ovog Kgbovca i komentirali smo ga, a sad nastavi napamet vrijeđati, jer to znas najbolje

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Kreće nacionalna revolucija, Kongres je zauzet! - Page 21 Empty Re: Kreće nacionalna revolucija, Kongres je zauzet!

Post by darth_vader 8/1/2021, 19:20

kic wrote:
Gnječ wrote:
kic wrote:
Gnječ wrote:

zašto je Trump debil?

šalje miješane poruke, malo huška ljude, pa malo se ograđuje, pa opet šalje puse..

wtf

a ti si stvarno retard ili se samo tako češljaš? ti iz tvoje rvacke vukojebine znaš što se u USA stvarno dešava?

a ti iz tvoje istarske vukojebine znas sta sam ja htio rec?

jel lijepo vako komunicirati, a kozojebu?

:omg
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2021, 19:44

kic wrote:
Gnječ wrote:

ajmo yoda, kic i ostali mala školica

debilu jedan istarski kozojebski

bar 2 puta sam stavio ovog Kgbovca i komentirali smo ga, a sad nastavi napamet vrijeđati, jer to znas najbolje

ja ne vrijeđam nikoga a ako si se ti našao uvrijeđen to je tvoj problem a ne moj.

pa mogao si staviti još 100 puta ovog kgbovca kad ste panjevi dva put ste komentirali i opet se ispočetka čudite što se to događa sa USA. šteta kilowatta potrošene struje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/1/2021, 19:44

Izbori su gotovi a ovih 74 miljona Amerikanaca nek se vrate kućama i poklope ušima do idućih izbora za četiri godine.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/trumpa-mogu-strpati-u-zatvor-no-problem-je-74-milijuna-onih-koji-takvoga-zele-na-celu-sad-a-15041409

U kućicu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2021, 19:53

jebote, danas je postala uvreda reći bosancu da je bosanac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 8/1/2021, 19:53

Problem je prvenstveno šugavi Bešker i ostali udbaši u našem medijskom prostoru.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 8/1/2021, 19:55

jasambrend wrote:Problem je prvenstveno šugavi Bešker i ostali udbaši u našem medijskom prostoru.  

đihadi perica? jel se tako zove onaj kurbin sin?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/1/2021, 20:02

Izbori su završili , pobjednik se zna i to je za Hrvatsku jedino bitno. To šta će ova šaka jada lupat i galamit da ih je pokralo to Hrvatskoj nije bitno.

Joe. :tu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by darth_vader 8/1/2021, 20:05

Gnječ wrote:
jasambrend wrote:Problem je prvenstveno šugavi Bešker i ostali udbaši u našem medijskom prostoru.  

đihadi perica? jel se tako zove onaj kurbin sin?

Ono je Isilovac koji samo čeka trenutak kad će se raznit... nevjerojatno nenormalno nešto...nisam ga odavno iša vrijeđati jer ne mogu od gađenja čitati te pamflete, ali obavezno mu jebem sve po spisku kad naletim na neki tekst s njegovim potpisom. Jednostavno ga je šteta ne vrijeđati.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto 8/1/2021, 20:36

ČOVJEK koji je zajedno s ruljom koja podržava Donalda Trumpa upao u zgradu Kongresa i u ured predsjednice Kongresa Nancy Pelosi je uhićen.

CNN javlja da je optužen po tri točke, uključujući i krađu javne imovine. 

Federalni dužnosnici kažu da je to Richard Barnett iz Arkansasa. Optužen je za svjesni ulazak i ostanak na ograničenom građevinskom terenu bez ovlaštenja, nasilan ulazak i neprimjereno ponašanje u zgradi Kapitola te krađu javne imovine, dodali su.

Također je optužen zbog postavljanja improvizirane eksplozivne naprave pronađene na južnoj strani zgrade Kapitola te zbog posjedovanja 11 molotovljevih koktela i vojnog oružja pronađenog u njegovom kamionetu.
"Bijelac sam. Ne poričem to. Nacionalist sam. Ispred svega stavljam svoju naciju. Dakle, to me čini bijelim nacionalistom", napisao je navodno Barnett na Fejsu danima prije upada u Kongres, prenosi The Washington Post.

The New York Times je prenio da je Barnett, koji nosi nadimak Bigo, također ostavio personalizirano pismo predsjednici Kongresa Nancy Pelosi.
Barnett je rekao Timesu da joj je ostavio poruku.
"Napisao sam joj gadnu poruku, stavio noge na njezin stol i počešao se po jajima", rekao je.

po trumpovom zakonu tri dozivotne i zatim odsluzi jos 70g.  koje moze provest ceskajuci jaja
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 8/1/2021, 21:02

hahaha koji as
"Napisao sam joj gadnu poruku, stavio noge na njezin stol i počešao se po jajima", rekao je.

šteta što nije detonira nekog od korumpiranih političara.. i ovakvi poremećni likovi mogu biti od koriswti

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 8/1/2021, 21:18

Kreće nacionalna revolucija, Kongres je zauzet! - Page 21 F_9785861_640

Ha ha ha
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by darth_vader 8/1/2021, 21:19

Brijem da ju je najviše uspizdilo što joj je ukra zalihe inekcija botoksa. Za pet doživotnih najmanje... 💪
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dijagram 8/1/2021, 21:23

ovaj ce skoncati u guantanamu
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 8/1/2021, 21:23

debotoijusto wrote:
ČOVJEK koji je zajedno s ruljom koja podržava Donalda Trumpa upao u zgradu Kongresa i u ured predsjednice Kongresa Nancy Pelosi je uhićen.

CNN javlja da je optužen po tri točke, uključujući i krađu javne imovine. 

Federalni dužnosnici kažu da je to Richard Barnett iz Arkansasa. Optužen je za svjesni ulazak i ostanak na ograničenom građevinskom terenu bez ovlaštenja, nasilan ulazak i neprimjereno ponašanje u zgradi Kapitola te krađu javne imovine, dodali su.

[size=49]Također je optužen zbog postavljanja improvizirane eksplozivne naprave pronađene na južnoj strani zgrade Kapitola te zbog posjedovanja 11 molotovljevih koktela i vojnog oružja pronađenog u njegovom kamionetu.[/size]
[size=49]"Bijelac sam. Ne poričem to. Nacionalist sam. Ispred svega stavljam svoju naciju. Dakle, to me čini bijelim nacionalistom", napisao je navodno Barnett na Fejsu danima prije upada u Kongres, prenosi The Washington Post.[/size]

[size=49]The New York Times je prenio da je Barnett, koji nosi nadimak Bigo, također ostavio personalizirano pismo predsjednici Kongresa Nancy Pelosi.[/size]
[size=49]Barnett je rekao Timesu da joj je ostavio poruku.[/size]
[size=49]"Napisao sam joj gadnu poruku, stavio noge na njezin stol i počešao se po jajima", rekao je.[/size]

po trumpovom zakonu tri dozivotne i zatim odsluzi jos 70g.  koje moze provest ceskajuci jaja
kada naoružana rulja molotivljevim koktelima i vatrenim oružjem ide upasti u ukrajinski "kongres" onda se poziva na suzdržanost od nasilja i osuđuje berkud, jer se radi o vapaju ukrajinskog naroda... a demokrati još dijele sendviče za okrijepu po majdanu.
ne znam, ništa mi nije jasno  scratch 
:D

2015-09-14

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by Hektorović 8/1/2021, 21:25

Ted Cruz and Josh Hawley broke their oath of office -- and should resign: leading senator

Sen. Ted Cruz (R-TX) and Sen. Josh Hawley (R-MO) are continuing to receive harsh pushback for inciting the violent mob of Trump supporters who stormed the capitol.
Both senators pushed conspiracy theories about election fraud and objected to the certification of election results when other Trump supporters stormed the building in support of their efforts to overturn the election.
Sen. Patty Murray (D-WA), who is the number three Democrat in the Senate in her role as assistant Democratic leader, on Friday urged both Republicans to resign from the U.S. Senate for breaking their oath of office.

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 8/1/2021, 21:25

"I think they should be just flat beaten the next time they run ... they're part of the big lie ... there are decent people out there who actually believe these lies because they've heard them again and again" -- Biden on Ted Cruz and Josh Hawley
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 8/1/2021, 21:38

Hektorović wrote:

Ted Cruz and Josh Hawley broke their oath of office -- and should resign: leading senator

Sen. Ted Cruz (R-TX) and Sen. Josh Hawley (R-MO) are continuing to receive harsh pushback for inciting the violent mob of Trump supporters who stormed the capitol.
Both senators pushed conspiracy theories about election fraud and objected to the certification of election results when other Trump supporters stormed the building in support of their efforts to overturn the election.
Sen. Patty Murray (D-WA), who is the number three Democrat in the Senate in her role as assistant Democratic leader, on Friday urged both Republicans to resign from the U.S. Senate for breaking their oath of office.

jbt živimo doslovno u orvelovoj 1984 godini . doslovno. jebote asevi jedini imaju muda boriti se za istinu, a istina nije samo postala laž, nego je postala teorija zajvere, teroirizam čiji životi trebaju biti uništeni. bolesna država je ta USA.
otići će ovo na kvasinu , ekipa još doljeva ulje na vatru
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 8/1/2021, 21:40

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:

jbt živimo doslovno u orvelovoj 1984 godini . doslovno. jebote asevi jedini imaju muda boriti se za istinu, a istina nije samo postala laž, nego je postala teorija zajvere, teroirizam čiji životi trebaju biti uništeni. bolesna država je ta USA.
otići će ovo na kvasinu , ekipa još doljeva ulje na vatru

nakon ovih zadnjih događaja, mislio sam političari će biti pametniji, pozvat će na "healing, mir, toleranciju" htjeti će poslušati drugu stranu.. a ovi još bolesniji. još sam više uvjeren da je normalnim amerikancima građanski rat zapravo jedini izbor, jer gledam demokrati zazivaju i konc logore, i likvidacije ovi radikalnij, ovi manje radilaniji uništavanje života osoba tipa da se nemogu nigdje zaposliti da ih se obilježi..
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by T. 8/1/2021, 21:41

Kreće nacionalna revolucija, Kongres je zauzet! - Page 21 Screen19
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 8/1/2021, 21:45

računaj da će ted cruz biti republikanski front runer u 2024..
taj as je 2016 čak i odjeba trumpa nije ga htio endorsati na republikanskoj konvekciji, a sada je njegov najveći fanatik... zapravo ted cruz je već trump od samoga trumpa..
a i ona mlada crnkinja candace ownes je isto tako very trump republikanka..

Candace Owens
@RealCandaceO
·
Just a quick tweet to remind all of you leftists that I have zero shame about having supported
@realDonaldTrump
for the last 4 years and I stand unapologetically with every patriot in this country.

Your smears have and will continue to inspire me.

I will never be silenced.

koja kraljica.. ne znam tko mi je od njih draži...

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 36 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 28 ... 36  Next

Back to top

- Similar topics