NEDOSTOJAN POKOP PRAVAŠKOG VITEZA: Alija Šiljak sahranjen u magli anonimnosti
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: NEDOSTOJAN POKOP PRAVAŠKOG VITEZA: Alija Šiljak sahranjen u magli anonimnosti
Kako god ....poanta je da BiH nije eu protektorat nego međunarodni protektorat ...dakle pita se i Rusiju i Srbiju nešto.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: NEDOSTOJAN POKOP PRAVAŠKOG VITEZA: Alija Šiljak sahranjen u magli anonimnosti
Taj stav EU ponajviše izlazi iz toga da danas sutra žele vidjeti BiH u EU al im je ovakvo funkcioniranje sa dva entiteta a posebno sa dva entitea koji slabo surađuju prekompliciran državni ustroj za tako šta ( primanje BiH u EU ).
........................
Budućnost BiH i Zapadnog Balkana je unutar Evropske unije. Udružite zemlju i mi ćemo vas podržati u izgradnji evropske budućnosti - stav je visoke predstavnice EU za spoljne poslove i bezbednost Federika Mogerini.
Ona je naglasila da je "Dejton" okončao "drugi najkrvaviji rat u 20. veku na tlu Evrope, te da on garantuje mir i stabilnost".
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:580655-Dejton-jos-cuva-RS
Pod pojmom udruživanja zemlje ne nužno se smatra ukidanje eniteta nego suradnja između njih.
Udruživanje zemlje ne mora znaciti i automatski ukidanje entiteta.
........................
Budućnost BiH i Zapadnog Balkana je unutar Evropske unije. Udružite zemlju i mi ćemo vas podržati u izgradnji evropske budućnosti - stav je visoke predstavnice EU za spoljne poslove i bezbednost Federika Mogerini.
Ona je naglasila da je "Dejton" okončao "drugi najkrvaviji rat u 20. veku na tlu Evrope, te da on garantuje mir i stabilnost".
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:580655-Dejton-jos-cuva-RS
Pod pojmom udruživanja zemlje ne nužno se smatra ukidanje eniteta nego suradnja između njih.
Udruživanje zemlje ne mora znaciti i automatski ukidanje entiteta.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Idi pa se leči, rat je počeo kada smo vam ubili starog svata buhahahahahahahapizzon wrote:ne znam kakva je to srpska agresija bila na bih )
ja znam da je bilo pokusaja da se preglsaju srbi od
strane mudzahedina i hrvata, i da je to rezultiralo
formiranjem r.srpske., nakon gradjanskog rata.
a da su mudzahedini, napadali kolone jna koje se
povlacila.
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Liz Truss je uspjela u nemogućem: Od premijerke do potpune anonimnosti na konjičkoj utrci
» Gaj Julije Cezar Mussolini: fašizam je "mrtav i sahranjen".
» Joe, progres, klima i guske u magli
» Četnički vojvoda Bora čorba na respiratoru. Otkrio gdje želi biti sahranjen.
» odlazak srpskog viteza časti dojmljivog rada
» Gaj Julije Cezar Mussolini: fašizam je "mrtav i sahranjen".
» Joe, progres, klima i guske u magli
» Četnički vojvoda Bora čorba na respiratoru. Otkrio gdje želi biti sahranjen.
» odlazak srpskog viteza časti dojmljivog rada
Page 5 of 5