Srpska se povlači iz institucija BiH!
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Srpska se povlači iz institucija BiH!
KOMŠIĆ VIDI KRIMSKI SCENARIJ? “Ovo je državni udar!”
Cvijanović pozvala Inzka da je smijeni
DODIK: “Akcija SIPA-e mogla je izazvati oružani sukob, ne isprobavajte našu odlučnost!”
KOJOVIĆ: Inzko čeka da MUP RS-a i SIPA krenu pucati jedni na druge, pa da reagira?
http://poskok.info/wp/komsic-vidi-krimski-scenarij-ovo-je-drzavni-udar/
http://poskok.info/wp/
...................................
U glavnom počelo je :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Srpska se povlači iz institucija BiH!
deda wrote:Treba pozvat UN promatrače.
Pošteno, mirna i upravljana posjela :)
2015-08-06
A čemu se veseliš ljudska bijedo?...epikur37 wrote:
...................................
U glavnom počelo je :)
Guest- Guest
Dobro je...bosna i ovi prostori bez tarapane ko fis bez ljute paprike
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bosna me zanima kao lanjski snijeg u gorskom kotaru, prešao sam granicu samostalno(1 vjenčanje prije pola godine) doslovno 1 put u životu, tko zna kada ću drugi put
Guest- Guest
Ma ok je tamo...ljudi su manje kompleksasi nego ovdje i bolje gostoprimstvo...uglavnom bez obzira kakva je situacija tamo ljudi su bolje opusteni nego kod nas....manje kukaju a manje imaju nego miEmberSpirit wrote:bosna me zanima kao lanjski snijeg u gorskom kotaru, prešao sam granicu samostalno(1 vjenčanje prije pola godine) doslovno 1 put u životu, tko zna kada ću drugi put
2015-09-08
ma neka je, samo komentiram da me tema ne uzbuđuje, iako iman frendova u hercegovini(sa faksa kolege) i u republici srpskoj, pa čak i među muslimanima, tako da im želim mir i dobro (za razliku od otvarača teme koji želi ratove i ubijanje)
Guest- Guest
Jbg...nije prezalio sto je otjeran takorec iz tuzleEmberSpirit wrote:ma neka je, samo komentiram da me tema ne uzbuđuje, iako iman frendova u hercegovini(sa faksa kolege) i u republici srpskoj, pa čak i među muslimanima, tako da im želim mir i dobro (za razliku od otvarača teme koji želi ratove i ubijanje)
2015-09-08
[size=31]BiH je u novoj dubokoj krizi, prijete oružani sukobi[/size]
Nova kriza na naslovnicama je svih dnevnih listova u BiH bez obzira na to iz kojeg su entiteta
4414PREGLEDA
http://www.vecernji.hr/svijet/mediji-u-bih-zemlja-u-novoj-dubokoj-krizi-prijete-oruzani-sukobi-1044168
Nova kriza na naslovnicama je svih dnevnih listova u BiH bez obzira na to iz kojeg su entiteta
4414PREGLEDA
http://www.vecernji.hr/svijet/mediji-u-bih-zemlja-u-novoj-dubokoj-krizi-prijete-oruzani-sukobi-1044168
2015-08-06
dobro, nefunkcionalna i propala država, još nije umrla a kaće ne zna se
prijete oružani sukobi, krv, ubijanje, klanje, epi u ekstazi :D
Guest- Guest
Po onome što sam uspio saznati, upravo je SIPA prekinila suradnju sa policijom u RS-u i ne obrnuto. SIPA je bila dužna surađivati sa policijom RS-a, bez obzira o čemu se radilo.
Ne treba nasjedati ničijoj propagandi.
Pratimo dalje....
Ne treba nasjedati ničijoj propagandi.
Pratimo dalje....
EmberSpirit wrote:prijete oružani sukobi, krv, ubijanje, klanje, epi u ekstazi :D
ma ne prijeti ništa, nema klime za rat
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
EmberSpirit wrote:prijete oružani sukobi, krv, ubijanje, klanje, epi u ekstazi :D
Gluposti, epi je upozoravao na ovo.
Suluda politika Amerike i Sarajeva je morala dovesti do ovog.
2015-08-06
ko će ratovat, neće niko, bošnjakistanci su u svom vilajetu i sigurno ne bi s vojskom krenuli na srpsku i kad bi vojsku imali, njima je odavno jasno da je srpska za njih izgubljena i zato sve ove godine pokušavaju to što su izgubili od srba nadoknaditi na račun hrvata i u tome uspijevaju, tako da na žalost od ovog hrvati neće imati koristi samo štete
Da su pametni Hrvati bi se povukli iz institucija Federacije...a no.
2015-08-06
epikur37 wrote:Da su pametni Hrvati
tu ide točka
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
neće nitko ratovati..
iako su svi nezadovoljni..muslimani su frustrirani jer ih je relativno najviše genocidisalo, i zbijeni su na najmanji teritorij i najsiromašniji su, i misle da je nad njima najviše nepravde bilo i da drugi(srbi) nisu za to dovoljno kažnjeni.. ali opet ne dovoljno da krenu na Srbe(ili Hrvate)
Srbi , naravno isto tako bi željeli van BiH prema Srbiji, ali malo je tko spreman ratovati za tako nešto.
Hrvati bi htjeli veću samostalnost unutar BiH, ili se odvojiti od BiH prema Hrvatskoj, ali isto tako malo je tko spreman staviti glavu na kocku, sumnjam da bi epi trčao tamo, dapače opet bi kao 91-95 par stotina tisuća hrvata završilo u Hrvatskoj, a par tisuća dobrovoljaca iz Hrvatske bi držalo frontu
iako su svi nezadovoljni..muslimani su frustrirani jer ih je relativno najviše genocidisalo, i zbijeni su na najmanji teritorij i najsiromašniji su, i misle da je nad njima najviše nepravde bilo i da drugi(srbi) nisu za to dovoljno kažnjeni.. ali opet ne dovoljno da krenu na Srbe(ili Hrvate)
Srbi , naravno isto tako bi željeli van BiH prema Srbiji, ali malo je tko spreman ratovati za tako nešto.
Hrvati bi htjeli veću samostalnost unutar BiH, ili se odvojiti od BiH prema Hrvatskoj, ali isto tako malo je tko spreman staviti glavu na kocku, sumnjam da bi epi trčao tamo, dapače opet bi kao 91-95 par stotina tisuća hrvata završilo u Hrvatskoj, a par tisuća dobrovoljaca iz Hrvatske bi držalo frontu
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Institucija ljušture
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Raspala se institucija braka u Italiji
» 'Skromni' Cacic:'Ne trazim nista ali zanima me brdo drzavnih institucija'
» Institucija ljušture
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Raspala se institucija braka u Italiji
» 'Skromni' Cacic:'Ne trazim nista ali zanima me brdo drzavnih institucija'
Page 1 of 3