Medved krizni upravitelj na podrucju pogodjenim potresom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Medved krizni upravitelj na podrucju pogodjenim potresom
Nek je tim ljudima sad dragi Bog na pomoći.
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
vuksadinare wrote:hdz-u nigdar nije bila u interesu banovina..tamo je stranacki sve zmiksano...nacionalno izmjesaniji kraj...a ni sdp se nije trgao prevec osim oko siska gdje drze vlast...selendre po banovini ili drzi hdz ili sdss...a tu i tamo ubace se nekakvi tipa cacicevi reformisti ili hsp,dp...Sovak wrote:Uvesti prijeki sud.
Pripremiti galge, štrik i hoklice.
Usporedno obnavljati stambene jedinice i obvezno prometnu infrastrukturu.
One cestice kaj vode do tih sela su sramota svih vlasti bilo lokalnih, bilo državnih u posljednjih dvadeset godina.
Tko bu ti došel ulagati u bilo kaj u taj kraj ak se vozi po razrovanoj cesti gdje se dva auta ne mreju mimolaziti?
Imaju zajedničku osobinu.
Vleču novce iz proračuna za osobno bogaćenje.
Kad se dogodi ovakva pizdarija onda na vidjelo izajdu sva sranja tih lokalnih šerifa.
Zato velim - galge, štrik i hoklica.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:slozio bi se..nek naprave par vecih starackih domova..i to ej to..oni mlađi koji s emisle tamo bavit poljoprivredom ili biznisom pomoci im...danni1 wrote:Banovinu treba djelomično obnavljat. Treba obnovit veća mjesta. Ove zaseoke jednostavno evakuirati zaboravit.
Kakvog smisla ima obnavljat kuću babi il djedu od 80g koji kraj izgradnje teško da će doživjet. Ako i doživi živjet će još godinu dvije u novoj kući i što onda? Nova kuća u vukojebini u koju ljudska noga više neće kročit.
jesil ih pito hoce li u staracke domove
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
....ma steta uopce tam slati novac..kad ih cujes doslo bi mi da zatrazim povrat novca..srecom donirao sam privatno direktno obitelji...od svih tih guzonja bilo koje stranacke boje lokalnih serifa nisma cuo nista sto misle poduzeti kad potres prođe..gospodarstvo,ekonomija,eu fondovi i projekti..nista..osim onog 'drzavo daj novac'..i 'pizda mu materina nemoj njemu dat vise daj meni vise'Sovak wrote:vuksadinare wrote:hdz-u nigdar nije bila u interesu banovina..tamo je stranacki sve zmiksano...nacionalno izmjesaniji kraj...a ni sdp se nije trgao prevec osim oko siska gdje drze vlast...selendre po banovini ili drzi hdz ili sdss...a tu i tamo ubace se nekakvi tipa cacicevi reformisti ili hsp,dp...Sovak wrote:Uvesti prijeki sud.
One cestice kaj vode do tih sela su sramota svih vlasti bilo lokalnih, bilo državnih u posljednjih dvadeset godina.
Tko bu ti došel ulagati u bilo kaj u taj kraj ak se vozi po razrovanoj cesti gdje se dva auta ne mreju mimolaziti?
Kad se dogodi ovakva pizdarija onda na vidjelo izajdu sva sranja tih lokalnih šerifa.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:....ma steta uopce tam slati novac..kad ih cujes doslo bi mi da zatrazim povrat novca..srecom donirao sam privatno direktno obitelji...od svih tih guzonja bilo koje stranacke boje lokalnih serifa nisma cuo nista sto misle poduzeti kad potres prođe..gospodarstvo,ekonomija,eu fondovi i projekti..nista..osim onog 'drzavo daj novac'..i 'pizda mu materina nemoj njemu dat vise daj meni vise'Sovak wrote:vuksadinare wrote:hdz-u nigdar nije bila u interesu banovina..tamo je stranacki sve zmiksano...nacionalno izmjesaniji kraj...a ni sdp se nije trgao prevec osim oko siska gdje drze vlast...selendre po banovini ili drzi hdz ili sdss...a tu i tamo ubace se nekakvi tipa cacicevi reformisti ili hsp,dp...Sovak wrote:Uvesti prijeki sud.
Bilo bi zanimljivo svima njima malo pročačkat privatnu i obiteljsku imovinu ... bilo bi tu štofa dobroga.
Guest- Guest
pa vidim kako pricaju...kao da ih je netko iz birtije izvukao i posadio u fotelju..na zalost to su takvi krajevi di bolje ne mozes pronaci...pa svaki tulac koji se zeli baviti politikom upadne u tamosnju fotelju i drijema a placa ide....mislim ono rzgovaraju se kao da su na placu..'daj meni nemoj njemu'..Sovak wrote:vuksadinare wrote:....ma steta uopce tam slati novac..kad ih cujes doslo bi mi da zatrazim povrat novca..srecom donirao sam privatno direktno obitelji...od svih tih guzonja bilo koje stranacke boje lokalnih serifa nisma cuo nista sto misle poduzeti kad potres prođe..gospodarstvo,ekonomija,eu fondovi i projekti..nista..osim onog 'drzavo daj novac'..i 'pizda mu materina nemoj njemu dat vise daj meni vise'Sovak wrote:vuksadinare wrote:
hdz-u nigdar nije bila u interesu banovina..tamo je stranacki sve zmiksano...nacionalno izmjesaniji kraj...a ni sdp se nije trgao prevec osim oko siska gdje drze vlast...selendre po banovini ili drzi hdz ili sdss...a tu i tamo ubace se nekakvi tipa cacicevi reformisti ili hsp,dp...
Bilo bi zanimljivo svima njima malo pročačkat privatnu i obiteljsku imovinu ... bilo bi tu štofa dobroga.
2015-09-08
Uz ministra Butkovića u Sisku je bio i župan Ivo Žinić koji je odgovarao na pitanja i rekao da je ponosan na sudjelovanje u projektu obnove ratom oštećenih kuća na tom području krajem devedesetih.
“Obnova koja je trajala od 1995. do 2010. jedan je od najvećih projekata hrvatske države, 150.000 obiteljskih kuća je obnovljeno. Prema podacima statičara nijedna novoobnovljena obiteljska kuća nakon rata nije srušena. Ima oštećenja i smatram da su napravljene prema tadašnjim standardima. Ima oštećenih kuća, ali nijedna nije srušena, informacije da su se te kuće srušile, nije istina, obnovljene su po tadašnjim standardima”, rekao je za N1.
Kao glavni inženjer moja uloga je bila koordinativna, ponosan sam na to vrijeme, ovog trena oštećene kuće koje se nisu srušile, da su bile loše izgrađene, srušile bi se. Graditeljstvo nije mikrofizika da nema nedostataka. Zato postoje nadzori. Graditeljstvo je postupak, to nije dolazak na izlet, prati se gradnja. Obnova je izvedena sukladno svim regulativama koje su bile na snazi", kaže Žinić.
nemam prigodni vic za ovu objavu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ovaj mi najbji sa fejsa
'Još se nije slegla prašina na Banovini od potresa a Fred Matić i SDP krenuli u predizbornu kampanju za lokalne izbore optuživši crkvu i crveni križ.A Peđe Grbina ni čut ni vidjet.Oglasio se jednom pozivajući na novu sjednicu sabora u svezi potresa.'
'Još se nije slegla prašina na Banovini od potresa a Fred Matić i SDP krenuli u predizbornu kampanju za lokalne izbore optuživši crkvu i crveni križ.A Peđe Grbina ni čut ni vidjet.Oglasio se jednom pozivajući na novu sjednicu sabora u svezi potresa.'
2015-09-08
još malo anegdota sa fejsa
'Ministar Medved nije nekompetentan kao šef kriznog stožera.Čovjek zna najbolje sve puteve na Banovini,naime tamo je proboravio ljeti 1991 kao pripadnik 'Tigrova'.Ostali ministri upitno je je'l znaju pokazat na karti Banovinu.'
'Ministar Medved nije nekompetentan kao šef kriznog stožera.Čovjek zna najbolje sve puteve na Banovini,naime tamo je proboravio ljeti 1991 kao pripadnik 'Tigrova'.Ostali ministri upitno je je'l znaju pokazat na karti Banovinu.'
2015-09-08
a ovo je od mene...ministar medved krči put i nosi pomoć 'ugrozenom' srpskom pucanstvu banovine...tsssss...medo na 2:23
https://www.youtube.com/watch?v=Yll7bd-jmlg
2015-09-08
https://youtu.be/dqL8zh8SZzsvuksadinare wrote:a ovo je od mene ... ministar medved krči put i nosi pomoć 'ugrozenom' srpskom pucanstvu banovine ... tsssss ... medo na 2:23
2015-09-08
Tko ih jebe kad su sirotinja, sirotinju ni Bog ne voli.prckov wrote:vuksadinare wrote:slozio bi se..nek naprave par vecih starackih domova..i to ej to..oni mlađi koji s emisle tamo bavit poljoprivredom ili biznisom pomoci im...danni1 wrote:Banovinu treba djelomično obnavljat. Treba obnovit veća mjesta. Ove zaseoke jednostavno evakuirati zaboravit.
Kakvog smisla ima obnavljat kuću babi il djedu od 80g koji kraj izgradnje teško da će doživjet. Ako i doživi živjet će još godinu dvije u novoj kući i što onda? Nova kuća u vukojebini u koju ljudska noga više neće kročit.
jesil ih pito hoce li u staracke domove
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Upravitelj Pampasa istukao poznatog hrvatskog jahača
» Hadeze počinje sa reformama: križni putevi, Bleiburg, čirilica...
» Cijepljenje pogođenih potresom
» Na potresom pogođenoj Baniji stigla i Scientološka crkva
» Da li bi se kasnilo sa obnovom da je potresom pogodjena Istra ili Dalmacija?Od Banovine drzava nema koristi a mora davati..
» Hadeze počinje sa reformama: križni putevi, Bleiburg, čirilica...
» Cijepljenje pogođenih potresom
» Na potresom pogođenoj Baniji stigla i Scientološka crkva
» Da li bi se kasnilo sa obnovom da je potresom pogodjena Istra ili Dalmacija?Od Banovine drzava nema koristi a mora davati..
Page 2 of 2