jutarnje bulšitanje iz pentagonske tvornice govana
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: jutarnje bulšitanje iz pentagonske tvornice govana
ma stvarno...ajme što si zabavan.marcellus wrote:red wolf wrote:Pa ne baš...O tome se već piše neko vrijeme...Sad je to već jasno...marcellus wrote:http://www.jutarnji.hr/veliki-preokret-u-sirijskom-ratu-putin-i-asad-ostali-bez-vaznog-saveznika---izgubili-su-nekoliko-vaznih-vojnih-lica-i-odmah-pobjegli--/1476437/
tebi nije jasno ni gdje su ti tjelesni otvori
Guest- Guest
a gle ovog ajkju broj cipele al ne odustaje
Začudio bi se ti koliki je moj '' ajkju ''...Ti kao novinar si trebao znati, ako već pratiš ovu temu, što se događalo zadnjih dva mjeseca dolje i zašto se na kraju dogodilo ovo što se dogodilo...marcellus wrote:a gle ovog ajkju broj cipele al ne odustaje
Guest- Guest
RUSIJA OKREĆE LEĐA ASADU?
jutarnji bacio kost wolfiju. wolfi je ulovio u zraku.
jutarnji bacio kost wolfiju. wolfi je ulovio u zraku.
jutarnji nije mjesto za informiranje o ratu u siriji.. za sada sam ja najtočniji uz kolegu yehudija
moje informacije tko je zauzeo koje mjesto su uz od jehudija oko 90% točne, pa i prognoze
moje informacije tko je zauzeo koje mjesto su uz od jehudija oko 90% točne, pa i prognoze
Guest- Guest
Ovaj put žutarnji nije ni bio daleko od istine. Istina je da Rusi doista podržavaju jednu novu frakciju, u koju Ameri možda polažu i najviše nade, a to je novoformirani SDF.
Ako ih ruje podržaju onda su ok.AlfaOmega wrote:Ovaj put žutarnji nije ni bio daleko od istine. Istina je da Rusi doista podržavaju jednu novu frakciju, u koju Ameri možda polažu i najviše nade, a to je novoformirani SDF.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
A inace, fali i njoj pokoja daska...ali barem je mastovita.marcellus wrote:jebote ko da im zrinka piše tekstove o siriji ono asadova nesposobna vojska se 4 godine sami branila se od umjerenih terorista koje je pomagao cijeli NATO i kozojeba iz isila a sad kad su došli ruje u pomoć najednom gube teren, ono smeće koje samo bljutarnji može prosrati, čak ni index
Guest- Guest
A to bi bile, da su tocne, dobre vijesti za ISIL i dokazane saveznike - Tursku, Izrael, Saudijsku Arabiju i iznad svega, Velikog Brata. Ovako, nisu, ali ajde, lijepo im je citati u stilu ''sto bi bilo kad bi bilo''. Jos da Iran klekne, Rusija i Kina propadnu, kud ces ljepse... :)
Ozbiljno, novinarstvo kao takvo u Hrvatskoj se treba samoukinuti.
Ozbiljno, novinarstvo kao takvo u Hrvatskoj se treba samoukinuti.
Guest- Guest
kolerik wrote:A inace, fali i njoj pokoja daska...ali barem je mastovita.marcellus wrote:jebote ko da im zrinka piše tekstove o siriji ono asadova nesposobna vojska se 4 godine sami branila se od umjerenih terorista koje je pomagao cijeli NATO i kozojeba iz isila a sad kad su došli ruje u pomoć najednom gube teren, ono smeće koje samo bljutarnji može prosrati, čak ni index
pa da cura ima mašte zato i kažem
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
EmberSpirit wrote:jutarnji nije mjesto za informiranje o ratu u siriji.. za sada sam ja najtočniji uz kolegu yehudija
ajd bas kad si zapeo sutra cu otvorit novu temu pa da vidimo kako ces se iskazati :D ionako mi se mota po glavi vec tjedan dana al nikako da se natjeram
ajde ezek, marc te je sad sjebo, pokrij se ushima i ckomi :Dred wolf wrote:Začudio bi se ti koliki je moj '' ajkju ''...Ti kao novinar si trebao znati, ako već pratiš ovu temu, što se događalo zadnjih dva mjeseca dolje i zašto se na kraju dogodilo ovo što se dogodilo...marcellus wrote:a gle ovog ajkju broj cipele al ne odustaje
» Jedači govana
» kanta govana
» Video iz tvornice sex robota...
» Filipinski predsjednik: Katolička Crkva je puna govana
» Jedači govana
» kanta govana
» Video iz tvornice sex robota...
» Filipinski predsjednik: Katolička Crkva je puna govana
Page 2 of 2