Srbija se znacajno naoruzava!Susjedi to nece mirno promatrati
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Srbija se znacajno naoruzava!Susjedi to nece mirno promatrati
https://www.dnevno.hr/vijesti/strucnjak-za-sigurnost-upozorio-srbija-se-znacajno-naoruzava-susjedi-to-nece-mirno-gledati-1639501/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Srbija se znacajno naoruzava!Susjedi to nece mirno promatrati
Rekao je crna gora a ne susjedi.
Nije mislio na hrvatsku.
Maštaj dalje...
Nije mislio na hrvatsku.
Maštaj dalje...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Cvrtila smatra da je teško očekivati sukobe, ali da ako će doći do većih problema i nereda, to će svakako biti u Crnoj Gori.
2015-08-15
U pise susjedi a ne crna gora..ak ti vidis drugacije ok...zali sekaya wrote:Rekao je crna gora a ne susjedi.
Nije mislio na hrvatsku.
Maštaj dalje ...
2015-09-08
U naslovu piše, ali cvrtila to nije rekao.vuksadinare wrote:U pise susjedi a ne crna gora..ak ti vidis drugacije ok...zali sekaya wrote:Rekao je crna gora a ne susjedi.
Nije mislio na hrvatsku.
Maštaj dalje ...
2015-08-15
Vuk je vec nestrpljiv,pače,mislim da je i razočaran poput Jehovinog svjedoka koji je 1914.godinu smatrao posljednjom.
Vec 10 godina ocekuje rat ,crpi izjave iz Kurira i Informera,prati navijacke izjave i sl.
Zao mi ga.
Vec 10 godina ocekuje rat ,crpi izjave iz Kurira i Informera,prati navijacke izjave i sl.
Zao mi ga.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..pa sto meni stavljas u usta sto nisam rekao...ne sluzi se obmanama kajo...losa vrlinakaya wrote:U naslovu piše, ali cvrtila to nije rekao.vuksadinare wrote:U pise susjedi a ne crna gora..ak ti vidis drugacije ok ... zali sekaya wrote:Rekao je crna gora a ne susjedi.
Nije mislio na hrvatsku.
Maštaj dalje ...
2015-09-08
Dobro,a zasto ti tako ocekujes,pače,prizeljkujes rat sa Srbima?
Pametni ljudi mole Boga da ne bude rata,a ti ga prizivas i uzivas u pomisli na sukob,pa se pitan jesi li normalan.
Pametni ljudi mole Boga da ne bude rata,a ti ga prizivas i uzivas u pomisli na sukob,pa se pitan jesi li normalan.
2014-04-22
Jesi ti pijan ili ocajan..stavio temu kao i svaku drugu..ova mi se cinila zanimljivom..jastreb wrote:Dobro,a zasto ti tako ocekujes,pače,prizeljkujes rat sa Srbima?
2015-09-08
Da ali stalno pises kako je rat neizbjezan i.veselis se svakom logorsanju odnosa izmedju Hrvata i Srba ili Hrvatske i Srbije.
2014-04-22
Da boktemazo. Nisu mu dovoljni korona i potres izgleda..jastreb wrote:Vuk je vec nestrpljiv,pače,mislim da je i razočaran poput Jehovinog svjedoka koji je 1914.godinu smatrao posljednjom.
Zao mi ga.
2015-08-15
pametni mole da ga ne bude ali ga očekuju.jastreb wrote:Dobro,a zasto ti tako ocekujes,pače,prizeljkujes rat sa Srbima?
Ignoriranje ne pomaže nikome.
Druga stvar je što pametne nitko ništa ne pita kad je rat u pitanju. Budale te uvuku i bez tvog pristanka.
Kad budala odluči ratovat ti ne možeš odlučit da nećeš to je jednostavno tako.
Srbi će nam se osvetiti kad-tad. Nema spavanja.
crvenkasti-
2014-04-17
Srbi mogu biti sretni da se mi njima nismo osvetili jer su vrlo lako mogli ostati u hrvatskoj, al na nivou -2. Svih 300 000.crvenkasti wrote:Srbi će nam se osvetiti kad-tad. Nema spavanja.
Al nismo, i bolje da nismo.
Tako da ti samo šuti.
2015-08-15
otprilikedanni1 wrote:pametni mole da ga ne bude ali ga očekuju.jastreb wrote:Dobro,a zasto ti tako ocekujes,pače,prizeljkujes rat sa Srbima?
Ignoriranje ne pomaže nikome.
Druga stvar je što pametne nitko ništa ne pita kad je rat u pitanju. Budale te uvuku i bez tvog pristanka.
Kad budala odluči ratovat ti ne možeš odlučit da nećeš to je jednostavno tako.
gledajući srpske medije, njihove youtube kanale pa pročitam komentare - srbi iz srbije(ne ovi iz bosne njima je očito dosta rata ili ovi iz RH su manji od makova zrna) ali srbi iz srbije , ne svi, ali jedan dobar dio populacije je napaljen i nabrijan za ratovanje.
naravno, nitko ne navija za rat (osim možda vučka aj) ali ja sam spreman plaćati porez bez problema da ta lova ide za opremanje i obuku RH vojske.. nikada se ne zna.. drug Tito je rekao - kako ono ? živimo kao da će 100godina biti mir, spremamo se kao da će sutra biti rat :D .. mislim ne mora opasnost doći iz Srbije , to je samo jedan primjer.. može izbiti sutra neki svjetski rat, par puta smo bili na rubu, islamska invazija, bilo šta, dobro je uvijek imati efikasnu vojsku.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
kaya wrote:Srbi mogu biti sretni da se mi njima nismo osvetili jer su vrlo lako mogli ostati u hrvatskoj, al na nivou -2. Svih 300 000.crvenkasti wrote:Srbi će nam se osvetiti kad-tad. Nema spavanja.
Tako da ti samo šuti.
Je, samo ti spavaj. Jedan dan ćeš upaliti televizor, a ono užas, dnevnik na ćirilici: днебник.
crvenkasti-
2014-04-17
Crna Gora sa Srbijom ne moze nazad.
Imaju oni dovoljno da resavaju dole kod njih, ako ne umru od gladi.
Korona nece tek tako otici a oni nemaju nikakvih prihoda.
Imaju kreditne obaveze i slicno.
Srbija ima legitimno pravo da se naoruzava, sto ne znaci da ide u ratove.
Ostali se naoruzavaju dosta vise, ali je to OK, fazon Rumunije i da ne nabrajam.
Imaju oni dovoljno da resavaju dole kod njih, ako ne umru od gladi.
Korona nece tek tako otici a oni nemaju nikakvih prihoda.
Imaju kreditne obaveze i slicno.
Srbija ima legitimno pravo da se naoruzava, sto ne znaci da ide u ratove.
Ostali se naoruzavaju dosta vise, ali je to OK, fazon Rumunije i da ne nabrajam.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
crvenkasti wrote:kaya wrote:Srbi mogu biti sretni da se mi njima nismo osvetili jer su vrlo lako mogli ostati u hrvatskoj, al na nivou -2. Svih 300 000.crvenkasti wrote:Srbi će nam se osvetiti kad-tad. Nema spavanja.
Tako da ti samo šuti.
Je, samo ti spavaj. Jedan dan ćeš upaliti televizor, a ono užas, dnevnik na ćirilici: днебник.
Trebas nekome, dobro te jos i zena nije izbacila na ulicu
Jugosloveni, ne trebate nikome a vidite i kada se nesto desi,
nema nikoga da pomogne, pa se snalazite kako znate i umete
...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ja bi se počela smijati al vuka bi šlogiralocrvenkasti wrote:kaya wrote:Srbi mogu biti sretni da se mi njima nismo osvetili jer su vrlo lako mogli ostati u hrvatskoj, al na nivou -2. Svih 300 000.crvenkasti wrote:Srbi će nam se osvetiti kad-tad. Nema spavanja.
Tako da ti samo šuti.
2015-08-15
Usljed bijele kuge i demografskog sloma koji je zadesio Hrvatsku,tako i Srbiju,samo bi budala mogla pomislit na osvajanje nekog teritorija,u situaciji kad više od pola države preuzima divljina.
Srbi imaju većih briga nego da razmišljaju o Virovitici i Karlobagu,radije neka brinu o teme kako da i južna Srbija ne doživi sudbinu Kosova,gdje će ih Albanci pobjediti maternicama a ne mecima,kao i muslimani u raškoj oblasti.
Srbi imaju većih briga nego da razmišljaju o Virovitici i Karlobagu,radije neka brinu o teme kako da i južna Srbija ne doživi sudbinu Kosova,gdje će ih Albanci pobjediti maternicama a ne mecima,kao i muslimani u raškoj oblasti.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srbija naoružava Azerbejdžan
» Srbija naoružava Izrael
» General Diković: Evo, i Srbija se naoružava!
» Zašto se Srbija ubrzano naoružava
» Jelena Milic: "Srbija je u pravu što se naoružava"
» Srbija naoružava Izrael
» General Diković: Evo, i Srbija se naoružava!
» Zašto se Srbija ubrzano naoružava
» Jelena Milic: "Srbija je u pravu što se naoružava"
Page 1 of 4