Uhićen šovinistički divljak koji je vrijeđao Pupavca
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Uhićen šovinistički divljak koji je vrijeđao Pupavca
Mutivoda koja svaki trenutak kotisti za političku samopromociju konstantno podgrijavajući tenzije. Odvratan je, Josipović ga je najbolje opisa.
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Jao ljudi al sam ga noćas zasrao ko nikad
Guest- Guest
Da je vikao ubij četnika nitko mu ne bi mogao ništa. Pa nek ga je kaznilo. Srbi su narod ko i svaki drugi. ispravna odluka da se takve pravno goni kad to tako rade.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Retardirani o cemu ti...pa ja da sam na mjestu tog zadranina ne bi odgovarao za sebe..on je jis blag bioRayMabus wrote:Da je vikao ubij četnika nitko mu ne bi mogao ništa. Pa nek ga je kaznilo. Srbi su narod ko i svaki drugi. ispravna odluka da se takve pravno goni kad to tako rade.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ajde odjepite više. Ne znate razliku između naroda i fašista.vuksadinare wrote:Retardirani o cemu ti...pa ja da sam na mjestu tog zadranina ne bi odgovarao za sebe..on je jis blag bioRayMabus wrote:Da je vikao ubij četnika nitko mu ne bi mogao ništa. Pa nek ga je kaznilo. Srbi su narod ko i svaki drugi. ispravna odluka da se takve pravno goni kad to tako rade.
Dosta.
2014-04-11
IL Risorto likes this post
Nisu tebi svi svoji..oprosteno ti..vanzemaljci te cekju..da ti razjasnim..nije rijec o narodu vec pupovcu..ovaj se nije okomio na dusana iz mececana nego milorada podguznu prokletu mutivoda muhu..jos nesto nije jasnoRayMabus wrote:Ajde odjepite više. Ne znate razliku između naroda i fašista.vuksadinare wrote:Retardirani o cemu ti ... pa ja da sam na mjestu tog zadranina ne bi odgovarao za sebe..on je jis blag bioRayMabus wrote:Da je vikao ubij četnika nitko mu ne bi mogao ništa. Pa nek ga je kaznilo. Srbi su narod ko i svaki drugi. ispravna odluka da se takve pravno goni kad to tako rade.
Dosta.
2015-09-08
Nisu tebi svi doma. Umij se.
2014-04-11
Frajer je ocigledno huliganski debil. Treba ga oderat novcano i malo korisnog rada
Kako neko moze ovo simptizirat. Ne mozes pustit ovakve budale da rade sta hoce
Neki moraju shvatit i prihvatiti da su Srbi hrvatski gradjani i drzavljani i da moraju biti postovani i ravnopravni.
Svidjalo se to nekome ili ne. Ne mozes vikati ovakve sovinisticke bljuvotine bez kazne.
Kako neko moze ovo simptizirat. Ne mozes pustit ovakve budale da rade sta hoce
Neki moraju shvatit i prihvatiti da su Srbi hrvatski gradjani i drzavljani i da moraju biti postovani i ravnopravni.
Svidjalo se to nekome ili ne. Ne mozes vikati ovakve sovinisticke bljuvotine bez kazne.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Neki Srbi su i hrvatski građani. Srbi su narod.
Ne učini drugome šta ne želiš da tebi netko učini.
Jel želiš da ti netko u Vojvodini , Beogradu , RS , Cg il drugdje viće ubij Hrvata ?
Da - Ne
Ne učini drugome šta ne želiš da tebi netko učini.
Jel želiš da ti netko u Vojvodini , Beogradu , RS , Cg il drugdje viće ubij Hrvata ?
Da - Ne
2014-04-11
..pupovac nije srpski narodRayMabus wrote:Neki Srbi su i hrvatski građani. Srbi su narod.
Ne učini drugome šta ne želi da tebi netko učini.
Želite li da netko bude u Vojvodini, Beogradu, RS, Cg il drugdje vidi ubij Hrvata?
Da - Ne
2015-09-08
Ne interesira me. Nećeš to vikat. Točka.vuksadinare wrote:..pupovac nije srpski narodRayMabus wrote:Neki Srbi su i hrvatski građani. Srbi su narod.
Želite li da netko bude u Vojvodini, Beogradu, RS, Cg il drugdje vidi ubij Hrvata?
Da - Ne
2014-04-11
Odi medju torcidase da to ne vicu..de im sve objasni..poslusat ce te..imas ih odmah u susjedstvuRayMabus wrote:Ne interesira me. Nećeš to vikat. Točka.vuksadinare wrote:..pupovac nije srpski narodRayMabus wrote:Neki Srbi su i hrvatski građani. Srbi su narod.
Da - Ne
2015-09-08
Nek viču Ubij četnika i srpskog petokolonaša.
Jednostavno.
Jednostavno.
2014-04-11
..pa odi im to rec na licu mjesta..a ne ovdje..odmah su ti prvi susjedi..mozda stagod i promjenis..nikad se ne znaRayMabus wrote:Nek viču Ubij četnika i srpskog petokolonaša.
Jednostavno.
2015-09-08
Pa ne pričam s njima o Srbima. Ne vrti nam se svijet oko Srba.
2014-04-11
Ok..o malim zelenimaRayMabus wrote:Pa ne pričam s njima o Srbima. Ne vrti nam se svijet oko Srba.
2015-09-08
o nogometu majmune.vuksadinare wrote:Ok..o malim zelenimaRayMabus wrote:Pa ne pričam s njima o Srbima. Ne vrti nam se svijet oko Srba.
2014-04-11
Maradona...mali zeleni..ziskuRayMabus wrote:o nogometu majmune.vuksadinare wrote:Ok..o malim zelenimaRayMabus wrote:Pa ne pričam s njima o Srbima. Ne vrti nam se svijet oko Srba.
2015-09-08
Neću politiku u moju butigu.
2014-04-11
Onda ga je trebao i primjeteno napasti i reci mu da svakoga tko dijeli narod treba dati nogom u guzicu a ne vikati Ubi Srbina.vuksadinare wrote:Zasto je decko kriv?zato jer je reagirao na ovo?
..poginula dva srbina i dijete iz mjesanog braka..meni ovo deset puta strasnije nego cin mladica
Lik je ocito ustašoid.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Neka su. Sljedeći put će razmisliti prije nego otvori labrnju !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Uhićen mladić koji je na Tuđmanov kip nacrtao srp i čekić
» Kaos u Nottinghamu: Uhićen muškarac koji je ubio troje ljudi
» Uhićen muškarac koji je srušio križ s krova crkve u Londonu
» U Berlinu uhićen Srbin,serijski silovatelj koji je satima mučio
» Uhićen Jasmin Mulahusić, radikalni internet jurišnik koji napada političare i novinare
» Kaos u Nottinghamu: Uhićen muškarac koji je ubio troje ljudi
» Uhićen muškarac koji je srušio križ s krova crkve u Londonu
» U Berlinu uhićen Srbin,serijski silovatelj koji je satima mučio
» Uhićen Jasmin Mulahusić, radikalni internet jurišnik koji napada političare i novinare
Page 2 of 7