jos jedan primjer kad stvari izmaknu kontroli
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
jos jedan primjer kad stvari izmaknu kontroli
EDINSON CAVANI, urugvajski napadač Manchester Uniteda, oglasio se povodom kazne koju je dobio zbog "rasističkog ponašanja" na društvenim mrežama.
Cavani je na svojem Twitter profilu objavio poruku idućeg sadržaja: "Pozdrav svima. Ne želim duljiti previše u ovom neugodnom trenutku za mene. Želim vam reći da prihvaćam kaznu znajući da su mi strani engleski jezični običaji, ali ne dijelim taj pogled na život. Ispričavam se ako sam nekog povrijedio izrazom prisnosti prema prijatelju, to mi nikako nije bila namjera.
Oni koji me poznaju znaju da se uvijek trudim naći radost u najjednostavnijim stvarima i prijateljstvo. Cijenim brojne poruke podrške. Srce mi je na miru jer znam da sam se uvijek izražavao u skladu sa svojom kulturom i stilom života. Šaljem vam iskrene zagrljaje."
Podsjetimo, Cavani je kažnjen s tri utakmice i 100.000 funti zbog "rasističkog ponašanja" na društvenim mrežama.
Unitedov napadač je u utakmici protiv Southamptona ušao s klupe i zabio dva gola za preokret i pobjedu 3:2. Na sjajnom nastupu na Instagramu mu je čestitao njegov sunarodnjak i prijatelj pod nadimkom "pablofer2222".
Cavani je podijelio njegovu objavu i odgovorio mu s "Gracias Negrito", što je nadimak njegova prijatelja. No, prema pravilniku engleskog nogometnog saveza, ta poruka je diskriminirajuća i uvredljiva.
United i Cavani su na saslušanju obrazložili da je riječ o nadimku i da Cavani ni na koji način nije namjeravao uvrijediti prijatelja ili Afroamerikance, ali je svejedno dobio kaznu.
https://www.index.hr/sport/clanak/cavani-engleski-obicaji-su-mi-strani-ne-dijelim-taj-pogled-ali-nisam-rasist/2243352.aspx
Cavani je na svojem Twitter profilu objavio poruku idućeg sadržaja: "Pozdrav svima. Ne želim duljiti previše u ovom neugodnom trenutku za mene. Želim vam reći da prihvaćam kaznu znajući da su mi strani engleski jezični običaji, ali ne dijelim taj pogled na život. Ispričavam se ako sam nekog povrijedio izrazom prisnosti prema prijatelju, to mi nikako nije bila namjera.
Oni koji me poznaju znaju da se uvijek trudim naći radost u najjednostavnijim stvarima i prijateljstvo. Cijenim brojne poruke podrške. Srce mi je na miru jer znam da sam se uvijek izražavao u skladu sa svojom kulturom i stilom života. Šaljem vam iskrene zagrljaje."
Podsjetimo, Cavani je kažnjen s tri utakmice i 100.000 funti zbog "rasističkog ponašanja" na društvenim mrežama.
Unitedov napadač je u utakmici protiv Southamptona ušao s klupe i zabio dva gola za preokret i pobjedu 3:2. Na sjajnom nastupu na Instagramu mu je čestitao njegov sunarodnjak i prijatelj pod nadimkom "pablofer2222".
Cavani je podijelio njegovu objavu i odgovorio mu s "Gracias Negrito", što je nadimak njegova prijatelja. No, prema pravilniku engleskog nogometnog saveza, ta poruka je diskriminirajuća i uvredljiva.
United i Cavani su na saslušanju obrazložili da je riječ o nadimku i da Cavani ni na koji način nije namjeravao uvrijediti prijatelja ili Afroamerikance, ali je svejedno dobio kaznu.
https://www.index.hr/sport/clanak/cavani-engleski-obicaji-su-mi-strani-ne-dijelim-taj-pogled-ali-nisam-rasist/2243352.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: jos jedan primjer kad stvari izmaknu kontroli
politicka korektnost protiv zdrava razuma
2014-04-12
To su učinili ovi iz "Velike politike"debotoijusto wrote:politicka korektnost protiv zdrava razuma
2014-04-16
T.- Posts : 17557
2014-04-14
vjerojatno , dobre namjere ne opravdavaju slona u staklarnici umjesto fine tuningaaben wrote:To su učinili ovi iz "Velike politike"debotoijusto wrote:politicka korektnost protiv zdrava razuma
2014-04-12
Sta je najludje ovaj ih kontaktirao i rekao da se ponosi svojim niknejmom i da se citav zivot tako nazivaju i da to nije uvreda...nula bodova.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:vjerojatno , dobre namjere ne opravdavaju slona u staklarnici umjesto fine tuningaaben wrote:To su učinili ovi iz "Velike politike"debotoijusto wrote:politicka korektnost protiv zdrava razuma
Ali oni nemaju dobre namjere, diskriminacija, child labour, žene i ekologija su ljevičarima samo zamjena za radničku klasu koja ih je odjebala kadjm ju je kapitalizam obogati.
Kad te ljevičar uzme u zaštitu, to nemo veze is zaštiton, i bit će ti puno gore nego ti je bilo dok te niko ni štiti.
2014-04-16
engleski nogometni savez ljevicari ?
2014-04-12
Bas mi je drago sto sam fasista. A mogu biti i rasista po potrebi, sve po narudzbi liberalnih picaka.
omni-
2014-04-12
debotoijusto wrote:engleski nogometni savez ljevicari ?
[size=43]Anticipacija posluha je duboko nehumana karakteristika, ona čovjeka lišava slobode i pretvara ga u poslušnika, u tolikoj mjeri da on pretpostavlja što bi trebao raditi kako bi javno očitovao i dokazao lojalnost nekoj grupi, stranci, etnicitetu, religiji, povijesnoj naraciji itd.[/size]
[size=43]Anticipacija poslušnosti je posljedica dobro istreniranog, neslobodnog čovjeka koji radi i više od onoga što mu je netko naredio, jer tako smatra da će mu onaj tko mu naređuje, to posebno uzeti u zasluge.[/size]
2014-04-16
PC dominiše
2014-04-15
Mislim da im je zadnji korak genocid crne rase, zbog radi iste politicke korektnosti iz koje se braca crnci nece odreci svoga pigmenta koji je nimalo korektanomni wrote:Bas mi je drago sto sam fasista. A mogu biti i rasista po potrebi, sve po narudzbi liberalnih picaka.
2014-04-15
debotoijusto wrote:engleski nogometni savez ljevicari ?
paaaaa.... imali su kroz godine cudnih epizoda. Mada pitanje je tko ga je kaznio. U njih savez nacelno ne upravlja prvog ligom tj Premiershipom. Oni su vise kao jedinstveno tijelo sa svojim pravilnicima i to.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:politicka korektnost protiv zdrava razuma
Je kaj sad ... pa kaj ti ne zagovaraš tu političku korektnost?
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:debotoijusto wrote:engleski nogometni savez ljevicari ?
paaaaa.... imali su kroz godine cudnih epizoda. Mada pitanje je tko ga je kaznio. U njih savez nacelno ne upravlja prvog ligom tj Premiershipom. Oni su vise kao jedinstveno tijelo sa svojim pravilnicima i to.
u tekstu pise po njihovim pravilniku no nebitno imali su suceljavanje s akterima i logicno objasnjenje prepiske tako da odluka losa i povlaci za sobom jos istih
2014-04-12
Sovak wrote:debotoijusto wrote:politicka korektnost protiv zdrava razuma
Je kaj sad ... pa kaj ti ne zagovaraš tu političku korektnost?
PK jedno a krajnost i iskljucivost drugo
2014-04-12
debotoijusto wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:debotoijusto wrote:engleski nogometni savez ljevicari ?
u tekstu pise po njihovim pravilniku no nebitno imali su suceljavanje s akterima i logicno objasnjenje prepiske tako da odluka losa i povlaci za sobom jos istih
Svega je kod njih bilo. Rooneya su jednom upozorili jer se prekrstio prije ulaska u igru takovo nešto. Newcastle je imao problema jedne sezone (mislim 2015-a) jer im je pola ekipe bilo muslimanskog podrijetla pa su postili itd...pa je svega bilo oko toga na tribinama. Lee Cattermole je isto imao neki ispad dobio par utakmica zabrane. Luis Suarez njega da i ne spominjem. Dosta toga ovisi i od toga koliko je klub te godine popularan i kako mu ide. Ili sam igrac. Svasta se progleda kroz prste a onda nekoga drugoga za potpunu pizdariju kazne itd.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:politicka korektnost protiv zdrava razuma
kaže ljevičar. Uskoro će i tebe revolucija pojest
cancel culture u epizodi 'misli 21 stoljeca'
lako za igraca
izbacuju nobelovce
zabranjuju akademsku slobodu
al debilko primjetio igraca
lako za igraca
izbacuju nobelovce
zabranjuju akademsku slobodu
al debilko primjetio igraca
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Trebamo radikalne reforme OZBILJNO UPOZORENJE: Mandatar treba biti iz Mosta, stvari izmiču kontroli
» Josipa Rimac - još jedan primjer kako Čardak uništava Hrvatsku i Hrvate
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» 4/5 Švaba smatra da emigrantska kriza izmiče kontroli
» Josipa Rimac - još jedan primjer kako Čardak uništava Hrvatsku i Hrvate
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» 4/5 Švaba smatra da emigrantska kriza izmiče kontroli
Page 1 of 2