Župnik iz Vodnjana: 'Cjepivo je povezano s računalom da čovjeka stavi u ropstvo'
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Župnik iz Vodnjana: 'Cjepivo je povezano s računalom da čovjeka stavi u ropstvo'
Eto, zar je tako teško?danni1 wrote:Iz sistema me mogu isključit i sad. Sve je u kompu.
mogu mi uzet pare, promjenit ime, spol strpat me u zatvor...što god požele.
Znaju o meni više nego ja sam znam.
samo kažem da bih volio imat sve te podatke koje netko traži kod sebe na jedno mjestu a da ih ne mogu izgubit.
Čip je savršena stvar za to. ne trebš više ni osobnu, ni vozačku ni bankovnu ni zdravstvenu karticu ni potvrdu o nekažnjavanju.....ništa. očitaju sve potrebno za sekund.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: Župnik iz Vodnjana: 'Cjepivo je povezano s računalom da čovjeka stavi u ropstvo'
Ra wrote:A e. Šta sad tu neke babe nose majice na bretelice i vide im se gola ramena. Pa što ako je vani 35 stupnjeva. I on je u mantiji.MaximusDecimusMiridije wrote:Ra wrote:Ne ide Gnječ, ali ljetos sam ja bila.dijagram wrote:Aha, kod ovog gnjec ide na misu
Lik je žešća munjara. Na misi je poimence prozivao babe koje nose majice na bretele, a imaju više od 70 godina.
Modno osvješten čovjek dakle
Babama ionako nikad nije vruće, samo mladim curama.
Moguće da je čovjek bio zabrinut radi eventualnih formiranja melanoma. I tako to
Guest- Guest
Veliš?danni1 wrote:Jbga. netko zbilja mora.Ra wrote:Ne ide Gnječ, ali ljetos sam ja bila.dijagram wrote:Aha, kod ovog gnjec ide na misu
Lik je žešća munjara. Na misi je poimence prozivao babe koje nose majice na bretele, a imaju više od 70 godina.
Stvarno je to ružno i neukusno i žalosno je da ih nitko od bližih ne upozori na to.
U sred ljeta babe obukle majice na bretele. Strašno!
Da ne bude zabune, nisu u tim majicama dolazile u crkvu. Hodale su Fažanom i Vodnjanom.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Znaš da je moguće. Rak kože je u porastu zadnjih godinaMaximusDecimusMiridije wrote:Ra wrote:A e. Šta sad tu neke babe nose majice na bretelice i vide im se gola ramena. Pa što ako je vani 35 stupnjeva. I on je u mantiji.MaximusDecimusMiridije wrote:Ra wrote:
Ne ide Gnječ, ali ljetos sam ja bila.
Moguće da je čovjek bio zabrinut radi eventualnih formiranja melanoma. I tako to
2020-06-01
Onda je gđa. odavno za otpis...Ra wrote:A e. Šta sad tu neke babe nose majice na bretelice i vide im se gola ramena. Pa što ako je vani 35 stupnjeva. I on je u mantiji.MaximusDecimusMiridije wrote:Ra wrote:Ne ide Gnječ, ali ljetos sam ja bila.dijagram wrote:Aha, kod ovog gnjec ide na misu
Vječito joj ladno...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Tako znaci, imam tamo prijateljicu, moram pitati kako se slazes likom.Ra wrote:Ne ide Gnječ, ali ljetos sam ja bila.dijagram wrote:Aha, kod ovog gnjec ide na misu
dijagram-
2015-08-09
Ja sam po tim parametrima odavno otpisana.T. wrote:Onda je gđa. odavno za otpis...Ra wrote:A e. Šta sad tu neke babe nose majice na bretelice i vide im se gola ramena. Pa što ako je vani 35 stupnjeva. I on je u mantiji.MaximusDecimusMiridije wrote:Ra wrote:
Vječito joj ladno...
I meni je uvijek ladno.
2020-06-01
Ra wrote:Ja sam po tim parametrima odavno otpisana.T. wrote:Onda je gđa. odavno za otpis...Ra wrote:A e. Šta sad tu neke babe nose majice na bretelice i vide im se gola ramena. Pa što ako je vani 35 stupnjeva. I on je u mantiji.MaximusDecimusMiridije wrote:
Vječito joj ladno...
I meni je uvijek ladno.
Ne znam ništa o tome...
Ja te nisam otpisa...
2014-04-14
Tko kako se slaže s likom? Ona ili ja?dijagram wrote:Tako znaci, imam tamo prijateljicu, moram pitati kako se slazes likom.Ra wrote:Ne ide Gnječ, ali ljetos sam ja bila.dijagram wrote:Aha, kod ovog gnjec ide na misu
2020-06-01
Nisi ni moga. Treba otpisivati po redu. Najprije svoju gospođu pa tek onda tuđeT. wrote:Ra wrote:Ja sam po tim parametrima odavno otpisana.T. wrote:Onda je gđa. odavno za otpis...Ra wrote:
A e. Šta sad tu neke babe nose majice na bretelice i vide im se gola ramena. Pa što ako je vani 35 stupnjeva. I on je u mantiji.
Vječito joj ladno...
I meni je uvijek ladno.
Ne znam ništa o tome...
Ja te nisam otpisa...
2020-06-01
Ona, domaca je pa ga sigurno zna.Ra wrote:Tko kako se slaže s likom? Ona ili ja?dijagram wrote:Tako znaci, imam tamo prijateljicu, moram pitati kako se slazes likom.Ra wrote:Ne ide Gnječ, ali ljetos sam ja bila.dijagram wrote:Aha, kod ovog gnjec ide na misu
E sad, ne znam jesi i ti domaca il,...nako.
dijagram-
2015-08-09
Ra wrote:Nisi ni moga. Treba otpisivati po redu. Najprije svoju gospođu pa tek onda tuđeT. wrote:Ra wrote:Ja sam po tim parametrima odavno otpisana.T. wrote:
Onda je gđa. odavno za otpis...
Vječito joj ladno...
I meni je uvijek ladno.
Ne znam ništa o tome...
Ja te nisam otpisa...
Ne valja isto preskakati. Tradicionalan način je više da se svoju gospođu otpiše nakon što se završi s drugom gospođom.
Mora biti nekog reda
Guest- Guest
dobro je dok babama zabranjuje
al ako pode ovim mladim onda je to problem
u sa ce muskardini bacat pogled povremeno
2014-04-19
Ja i red, dva pojma...Ra wrote:Nisi ni moga. Treba otpisivati po redu. Najprije svoju gospođu pa tek onda tuđeT. wrote:Ra wrote:Ja sam po tim parametrima odavno otpisana.T. wrote:
Onda je gđa. odavno za otpis...
Vječito joj ladno...
I meni je uvijek ladno.
Ne znam ništa o tome...
Ja te nisam otpisa...
2014-04-14
Ma nisam domaća. Makaršta. Ja sam tamo bila došljodijagram wrote:Ona, domaca je pa ga sigurno zna.Ra wrote:Tko kako se slaže s likom? Ona ili ja?dijagram wrote:Tako znaci, imam tamo prijateljicu, moram pitati kako se slazes likom.Ra wrote:
E sad, ne znam jesi i ti domaca il,...nako.
Išla sam po potvrdu nećaku koji se htio vjenčati u crkvi Sv. Eufemije u Rovinju, ali je prijavljen u vodnjanskoj župi, pa sam ostala i na misi kako priliči i dolikuje.
I čula svaštanešto o nemoralu i golotinji domaćih baba
2020-06-01
U sveto pismo...prckov wrote:dobro je dok babama zabranjuje
Vjerojatno to i je namjera uzvišenoga...
2014-04-14
A ne ne... kad se već završi s drugom gospođom onda se boriš i rukama i nogama da tvoja ne sazna pa ona tebe ne otpiše.MaximusDecimusMiridije wrote:Ra wrote:Nisi ni moga. Treba otpisivati po redu. Najprije svoju gospođu pa tek onda tuđeT. wrote:Ra wrote:
Ja sam po tim parametrima odavno otpisana.
I meni je uvijek ladno.
Ne znam ništa o tome...
Ja te nisam otpisa...
Ne valja isto preskakati. Tradicionalan način je više da se svoju gospođu otpiše nakon što se završi s drugom gospođom.
Mora biti nekog reda
2020-06-01
Toliko ipak nije munjenprckov wrote:dobro je dok babama zabranjuje
2020-06-01
Je, vidi se da si nekad u neredu. Ono, unerediš seT. wrote:Ja i red, dva pojma...Ra wrote:Nisi ni moga. Treba otpisivati po redu. Najprije svoju gospođu pa tek onda tuđeT. wrote:Ra wrote:
Ja sam po tim parametrima odavno otpisana.
I meni je uvijek ladno.
Ne znam ništa o tome...
Ja te nisam otpisa...
2020-06-01
Ra wrote:A ne ne... kad se već završi s drugom gospođom onda se boriš i rukama i nogama da tvoja ne sazna pa ona tebe ne otpiše.MaximusDecimusMiridije wrote:Ra wrote:Nisi ni moga. Treba otpisivati po redu. Najprije svoju gospođu pa tek onda tuđeT. wrote:
Ne znam ništa o tome...
Ja te nisam otpisa...
Mora biti nekog reda
Pa dobro čak i onda ostaje par jokera... ono "radi djece" pa "nećemo skandale činiti" pa onda "slab sam, primi me",... ima toga još
Guest- Guest
Najjači joker je ipak: 'a kredit?'...MaximusDecimusMiridije wrote:Ra wrote:A ne ne... kad se već završi s drugom gospođom onda se boriš i rukama i nogama da tvoja ne sazna pa ona tebe ne otpiše.MaximusDecimusMiridije wrote:Ra wrote:
Nisi ni moga. Treba otpisivati po redu. Najprije svoju gospođu pa tek onda tuđe
Mora biti nekog reda
Pa dobro čak i onda ostaje par jokera... ono "radi djece" pa "nećemo skandale činiti" pa onda "slab sam, primi me",... ima toga još
2014-04-14
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» „Sprema se cjepivo od kojeg ljudi strahuju. Sadržavat će čestice za vezu s računalom kojom će se sve kontrolirati. Upravljat će ljudskim životom. Moćnici svijeta kane čovjeku oduzeti slobodu i posve gospodariti. Bit će ovisnost i ropstvo kakvog nije bilo“
» Naš glumac Asim Ugljen: Ne želim da djeca rastu gdje čovjeka zgazi župnik i opljačka tip iz hitne
» Google prekida odnose sa Huaweijem
» Stavi veću ogradu
» umirovljenik pronašao rješenje za dužničko ropstvo...
» Naš glumac Asim Ugljen: Ne želim da djeca rastu gdje čovjeka zgazi župnik i opljačka tip iz hitne
» Google prekida odnose sa Huaweijem
» Stavi veću ogradu
» umirovljenik pronašao rješenje za dužničko ropstvo...
Page 3 of 5