Svaka kuća koja je imala premium blagoslov preživjela je potres
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Svaka kuća koja je imala premium blagoslov preživjela je potres
nekurči se tudjim perjemסמאל wrote:obala razuma wrote:prikaži simbol ideologije koju zastupaš
ideologije u čije ime si sa kamom neistine u jasenovcu i ubijaš neubijene
evo,jeli ti sad dovoljno zvjezdica ?
ove zvjezdice će poslat pomoć,hoće li ona vatikanska žuto-bijela krpa ?
Guest- Guest
Zvijezde su zvijezde druže,a to pogotovu ističu oni euroskeptici koji EU izjednačavaju s SSSRobala razuma wrote:nekurči se tudjim perjemסמאל wrote:obala razuma wrote:prikaži simbol ideologije koju zastupaš
Pitao si me za ideologiju,nekoliko puta si mi rekao kako sam isti Plenkovic.S obzirom da se Plenky kune u ovu zastavu,kunem se i ja.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A idi u ku*ac...סמאל wrote:max123 wrote:triba ljudima prvo osigurat krunice i svijeće pa tek onda ćebad i lebac...
Evo,u Petrinju stiže kamion pun molitve s Kaptola i od Pape Franje
Iz vatikana stižu još 3 ovakva...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
želim da ova tema visi na vrhu dok se zadnja kuća u petrinji i okolici ne dovede u uporabljivo stanjeסמאל wrote:Zvijezde su zvijezde druže,a to pogotovu ističu oni euroskeptici koji EU izjednačavaju s SSSRobala razuma wrote:nekurči se tudjim perjemסמאל wrote:obala razuma wrote:prikaži simbol ideologije koju zastupaš
Pitao si me za ideologiju,nekoliko puta si mi rekao kako sam isti Plenkovic.S obzirom da se Plenky kune u ovu zastavu,kunem se i ja.
mogao si i zvijezdice sa neba skinut pa napisat ----kad je tito drko na tvoje maleno dupe da su zvizde padale na tvoje srce u kom su ostale
proširi malo maštu
logika je ista
Guest- Guest
Optužio si cijelu državu kako su scoijalisti,e pa sad kad sam se složio s tvojom konstatacijom,ti sad izvodiš neke mentalne akrobacije,e ne može to tako,ili si socijalist ili nisi.obala razuma wrote:želim da ova tema visi na vrhu dok se zadnja kuća u petrinji i okolici ne dovede u uporabljivo stanje
mogao si i zvijezdice sa neba skinut pa napisat ----kad je tito drko na tvoje maleno dupe da su zvizde padale na tvoje srce u kom su ostale
proširi malo maštu
logika je ista
2015-07-23
MORBIDNO LAŽEŠסמאל wrote:Optužio si cijelu državu kako su scoijalisti,e pa sad kad sam se složio s tvojom konstatacijom,ti sad izvodiš neke mentalne akrobacije,e ne može to tako,ili si socijalist ili nisi.obala razuma wrote:želim da ova tema visi na vrhu dok se zadnja kuća u petrinji i okolici ne dovede u uporabljivo stanje
proširi malo maštu
logika je ista
budžetska gamad je jedan jedini problem u hrvatoslaviji ,,,nikog drugog ja ne krivim
e sad druga je tema laž koja drži maloumni puk u maniji krivice za izmišljene zločine
sasvim je logično da se puk osijeća jebeno i plaši se slobode koja će odstraniti ideološku sektu u hrvatoslaviji sa vlasti
al i pored tog puk se oslobodio i glasovao za promjenu
sad su uhljeb gamad morala toliko da zbiju redove da im je prostao još samo sdp kao posljednja rezerva pa da budu doslovno u zadnjem skloništu kao i hitler 45 ,,, koji je slučajno socijalista kao i pavelić i svi pojedinci koji su do sad bili na vlasti nad hrvatima
to je samo slučaj ,,,ne sikirajse ,,i svi su imali isti stav prema religiji ka i ti ,,,,slučajno
molimte pošalji karitativnu fotku prezenta tvoje ideologije smrti iz pakraca
Guest- Guest
Nedavno si optužio cijeli hrvatski politički establišment na čelu s predsjednikom republike i premijerom,kako su socijalistički rasisti,a ujedno si rekao da su oni isti kao i ja,uostalom,zapamti šta laprdaš ili pregledaj svoje stare postove.obala razuma wrote:MORBIDNO LAŽEŠסמאל wrote:Optužio si cijelu državu kako su scoijalisti,e pa sad kad sam se složio s tvojom konstatacijom,ti sad izvodiš neke mentalne akrobacije,e ne može to tako,ili si socijalist ili nisi.obala razuma wrote:želim da ova tema visi na vrhu dok se zadnja kuća u petrinji i okolici ne dovede u uporabljivo stanje
proširi malo maštu
logika je ista
budžetska gamad je jedan jedini problem u hrvatoslaviji ,,,nikog drugog ja ne krivim
e sad druga je tema laž koja drži maloumni puk u maniji krivice za izmišljene zločine
sasvim je logično da se puk osijeća jebeno i plaši se slobode koja će odstraniti ideološku sektu u hrvatoslaviji sa vlasti
al i pored tog puk se oslobodio i glasovao za promjenu
sad su uhljeb gamad morala toliko da zbiju redove da im je prostao još samo sdp kao posljednja rezerva pa da budu doslovno u zadnjem skloništu kao i hitler 45 ,,, koji je slučajno socijalista kao i pavelić i svi pojedinci koji su do sad bili na vlasti nad hrvatima
to je samo slučaj ,,,ne sikirajse ,,i svi su imali isti stav prema religiji ka i ti ,,,,slučajno
molimte pošalji karitativnu fotku prezenta tvoje ideologije smrti iz pakraca
Toćno da su Hrvati glasovali za demokratske promjene,no ti unatoč tome ne poštuješ demokratsku volju građana repulike,tako što ne poštuješ državne institucije i legitimno izabrane vlastodršce.
Iz tvoje perspektive,većina Hrvatoslava boluje od socijalističkog rasizma,i što sam ja slagao,koji je netočan navod ?
2015-07-23
Osim toga,Socijalistički rasizam nije tema.Pokušavaš trolanjem i laganjem skrenuti temu s onog bitnog.
Ovdje je riječ o katoličkom premium blagoslovu kuća,koji bi trebao zaštiti od potresa,poplave,požara i drugih elementarnih nepogoda.
Nego,jesi li ti osigurao se s premium blagoslovom ?
Ovdje je riječ o katoličkom premium blagoslovu kuća,koji bi trebao zaštiti od potresa,poplave,požara i drugih elementarnih nepogoda.
Nego,jesi li ti osigurao se s premium blagoslovom ?
2015-07-23
želim ovu temu do kraja križa u petrinji
koljega svi mi bolujemo od diktature , to je neminovno , nikoga nije zaobišla ta tortura , da mislimo znamo , radimo osijećamo socijalistički
tako su i njemci pali u maniju u vremenu ww2 ,,i isto od socijalizma i pratili komandu i mnogi i dan danas prolaze katarzu za to ,,,to je topla voda
ti si totalno ukurcu ako to ne uviđaš
koljega svi mi bolujemo od diktature , to je neminovno , nikoga nije zaobišla ta tortura , da mislimo znamo , radimo osijećamo socijalistički
tako su i njemci pali u maniju u vremenu ww2 ,,i isto od socijalizma i pratili komandu i mnogi i dan danas prolaze katarzu za to ,,,to je topla voda
ti si totalno ukurcu ako to ne uviđaš
Guest- Guest
želim ovu temu do kraja križa u petrinji
želim vidjet dokaz da je tvoja ideologija sa svojim simbolom u petrinji
nasuprot tomu one koje pljuješ su u ogromnom procentu prezenti humanosti od prve minute tragedije zemljotresa
želim vidjet dokaz da je tvoja ideologija sa svojim simbolom u petrinji
nasuprot tomu one koje pljuješ su u ogromnom procentu prezenti humanosti od prve minute tragedije zemljotresa
Guest- Guest
zbog čega,ako se smije znat ?obala razuma wrote:želim ovu temu do kraja križa u petrinji
2015-07-23
da se vidi koliko je rasistu socijalizma držala vizija tragedije u petrinjiסמאל wrote:zbog čega,ako se smije znat ?obala razuma wrote:želim ovu temu do kraja križa u petrinji
onda je nastupila poznata mantra socijalističkog rasizma protiv svega što nije doslovno pod diktaturom gamadi koju odabiru budžetari da bi dočekali dohodak svagdaačnji
Guest- Guest
Kakve to veze sad ima s katoličkim premium blagoslovom ?obala razuma wrote:da se vidi koliko je rasistu socijalizma držala vizija tragedije u petrinjiסמאל wrote:zbog čega,ako se smije znat ?obala razuma wrote:želim ovu temu do kraja križa u petrinji
onda je nastupila poznata mantra socijalističkog rasizma protiv svega što nije doslovno pod diktaturom gamadi koju odabiru budžetari da bi dočekali dohodak svagdaačnji
2015-07-23
A kakve veze ima premium blagoslov (ili bilo kakav blagoslov) s ovom tragedijom u Petrinji?סמאל wrote:Kakve to veze sad ima s katoličkim premium blagoslovom ?obala razuma wrote:da se vidi koliko je rasistu socijalizma držala vizija tragedije u petrinjiסמאל wrote:zbog čega,ako se smije znat ?obala razuma wrote:želim ovu temu do kraja križa u petrinji
Jasno mi je da svako malo imaš proljev, ali moraš li se posrati baš na sve?
Ako su ti čmarni mišići oslabili pa ne možeš zadržati svoja govna, barem u ovakvim situacijama stavi pelenu.
Mamlaze...
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
https://www.dnevno.hr/vjera/duhovnost/svaka-kuca-koja-je-imala-ovaj-natpis-na-vratima-bila-je-ocuvana-u-potresu-1637732/Ra wrote:A kakve veze ima premium blagoslov (ili bilo kakav blagoslov) s ovom tragedijom u Petrinji?סמאל wrote:Kakve to veze sad ima s katoličkim premium blagoslovom ?obala razuma wrote:da se vidi koliko je rasistu socijalizma držala vizija tragedije u petrinjiסמאל wrote:
zbog čega,ako se smije znat ?
Ako su ti čmarni mišići oslabili pa ne možeš zadržati svoja govna, barem u ovakvim situacijama stavi pelenu.
Mamlaze...
Jesam li ja možda,natjerao katolike da objavljuju ovakve gluposti ?
Zloupotrebljavaju ovu tragediju da propagiraju svoje vjerske gluposti.
Sami su dali materijal za sprdnju.
2015-07-23
2015-07-23
ljudsku patnu vagati prizmom ideologije
ti si za javno vješanje
u nevolji kad san bio da sam ga dokopao svakom srbendi koji je umaršira u moje misto bi vadio oči ,,,
u nevolji da bi se izličili ljudi su posezali za svim i svačim pa i za socijalizmom koji danas nije sekularan kao religija na koju pljuckaš
a dičiš se rasizmom socijalizma
ti si obični rasista
Guest- Guest
Socijalizam je istovjetan humanizmu,dakle,nisam rasist već humanist a ti si nešto pobrkao.obala razuma wrote:
ti si obični rasista
2015-07-23
kao svaki socijalista hitler tito staljinסמאל wrote:Socijalizam je istovjetan humanizmu,dakle,nisam rasist već humanist a ti si nešto pobrkao.obala razuma wrote:
ti si obični rasista
Guest- Guest
Aha. Ti to samo zloupotrebljavaš njihovu primitivnu maloumnost da pokažeš svoju patologiju u toj istoj tragediji?סמאל wrote:https://www.dnevno.hr/vjera/duhovnost/svaka-kuca-koja-je-imala-ovaj-natpis-na-vratima-bila-je-ocuvana-u-potresu-1637732/Ra wrote:A kakve veze ima premium blagoslov (ili bilo kakav blagoslov) s ovom tragedijom u Petrinji?סמאל wrote:Kakve to veze sad ima s katoličkim premium blagoslovom ?obala razuma wrote:
da se vidi koliko je rasistu socijalizma držala vizija tragedije u petrinji
Mamlaze...
Jesam li ja možda,natjerao katolike da objavljuju ovakve gluposti ?
Zloupotrebljavaju ovu tragediju da propagiraju svoje vjerske gluposti.
Sami su dali materijal za sprdnju.
Aj ne gnoji više.
Stavi pelenu i strpi se dok ovo ne prođe.
I ti i sva svita koja se naslađuje skup s tobom.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
A čemu se ja naslađujem molit ću lijepo ?
2015-07-23
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Svaka domaćinska kuća bi i' tribala imat :)
» Jergović: Svaka hrvatska vlast dosad imala je i svoje Srbe i svoja pomirbena poslanja
» Platili su 2.400 evra da izvrše masakr nad bićima koja nisu imala gde da beže
» Macron : BiH je tempirana bomba koja kuca tik uz Hrvatsku
» Na današnji dan 1943., hrvatski antifašisti su donijeli odluku koja je imala dalekosežne posljedice
» Jergović: Svaka hrvatska vlast dosad imala je i svoje Srbe i svoja pomirbena poslanja
» Platili su 2.400 evra da izvrše masakr nad bićima koja nisu imala gde da beže
» Macron : BiH je tempirana bomba koja kuca tik uz Hrvatsku
» Na današnji dan 1943., hrvatski antifašisti su donijeli odluku koja je imala dalekosežne posljedice
Page 2 of 4