Milorad Pupovac verbalno napadnut u Glini od ekipe splitskih tablica : Lopove , klošaru
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Milorad Pupovac verbalno napadnut u Glini od ekipe splitskih tablica : Lopove , klošaru
sve zna ali ne zna ono najvaznije pitanje di je umijesan do grla..sto je sa dr.Šreterom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Milorad Pupovac verbalno napadnut u Glini od ekipe splitskih tablica : Lopove , klošaru
Kaže Pupy da su mu vikali Ubij SrbinaRayMabus wrote:Hai Hitler Pupovcu u Majskim poljanama od Splićana
Na njegovom terenu di je on mislija sr bovat
Ti ćeš se s njima igrat
Kako da nećeš
Eto ti je pozdrav od Splita
Pozdravi Vučica
I celu Srbiju
I Spc
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
vuksadinare wrote:Mi znamo gdje je koja kuća,koja bakadebotoijusto wrote:Hektorović wrote:Komentirao svoju izjavu
Pupovac je jučer za srpsku agenciju Tanjug kazao da su neki od poginulih Srbi. Zbog toga ga danas brojni ljudi prozivaju, posebno s desnog političkog spektra.
Pupovac kaže da nije dijelio ljude, nego je odgovarao na pitanje.
"Ja sam odgovarao na pitanje novinara. Ljude je zanimalo ima li građana srpske nacionalnosti, nisam želio nikoga razdvajati, samo sam odgovarao na pitanje", rekao je Pupovac.
"Mi znamo gdje je koja kuća, gdje je koja baka", kaže Pupovac.
"Pa da se potres dogodio u Srbiji, mislite li da bi hrvatsku novinsku agenciju zanimalo ima li Hrvata? Bi", rekao je Pupovac.
"Neka mi ne zamjere ti salonski dušobrižnici, mi smo donijeli i kamion za Hrvate i Srbe", rekao je Pupovac.
eto , pravilno sam zakljucio kao i da huskanje izazove , srecom , samo neprimjereno ponasanje
ti bog mater...ovaj je agent samo takav
to mu posao i radi ga 20g....i vise
bilo bi zalosno da ne poznaje taj kraj
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Lik je čista patologija... Nikog ali baš nikog u nas u ovom trenutku ne zenima tko je tko ili što... Hrvati i srbi su sinoć zajedno sjedili po ulicama i dvojili da li da ostanu vani do jutra ili da uđu u kuću i da bleje u zdjelu vode i kad se uzmješa da bježim van iz kuće...
2015-08-08
kazes dvajs godina?..zna on i triejs i kusur...ako đakula veli da je znao bolje prilike ljude mjesta tamo neg obavjestajci onda znas koliko je sati...zna on puno 'lipih' stvari al nece kazatdebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Mi znamo gdje je koja kuća,koja bakadebotoijusto wrote:Hektorović wrote:Komentirao svoju izjavu
Pupovac je jučer za srpsku agenciju Tanjug kazao da su neki od poginulih Srbi. Zbog toga ga danas brojni ljudi prozivaju, posebno s desnog političkog spektra.
Pupovac kaže da nije dijelio ljude, nego je odgovarao na pitanje.
"Ja sam odgovarao na pitanje novinara. Ljude je zanimalo ima li građana srpske nacionalnosti, nisam želio nikoga razdvajati, samo sam odgovarao na pitanje", rekao je Pupovac.
"Mi znamo gdje je koja kuća, gdje je koja baka", kaže Pupovac.
"Pa da se potres dogodio u Srbiji, mislite li da bi hrvatsku novinsku agenciju zanimalo ima li Hrvata? Bi", rekao je Pupovac.
"Neka mi ne zamjere ti salonski dušobrižnici, mi smo donijeli i kamion za Hrvate i Srbe", rekao je Pupovac.
eto , pravilno sam zakljucio kao i da huskanje izazove , srecom , samo neprimjereno ponasanje
ti bog mater...ovaj je agent samo takav
to mu posao i radi ga 20g....i vise
bilo bi zalosno da ne poznaje taj kraj
2015-09-08
A sad kad smo usred Gline spasioci srpstva u Hrvatskoj lipo vikali ubij Srbina a Vučic već poslao miljon eura pomoći ustšašam idemo se baviti spašavanjem civila
Zato smo i došli
A oni nek sad mozgaju šta će
Oćeš razdor radit ?
Pa evo ti ga
Usred majskih poljana
Oči u oči
Zato smo i došli
A oni nek sad mozgaju šta će
Oćeš razdor radit ?
Pa evo ti ga
Usred majskih poljana
Oči u oči
2014-04-11
sve sam rekao na ovoj temi
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Novinar Borbe:Gos'n Milorade koliko je po vama Srba prekršteno od ustaškog klera?
Milorad:cca negdje oko des't hiljadarki
Tuđman:Milorade sto ti pricas?
Milorad:Čoe'k me pit'o ja odgovorio
Milorad:cca negdje oko des't hiljadarki
Tuđman:Milorade sto ti pricas?
Milorad:Čoe'k me pit'o ja odgovorio
2015-09-08
Zna Milorad i koja baba je pokrštena nebrigaj, a koja mešana
2014-04-15
vuksadinare wrote:...jer docim plenki nije stao u njegovu obranu a plenki skoci kad mu netko dodakne koalcijskog partnera..onda znas da je ovaj gadno zgrijesio
Nije ni njemu lako. Najveća prirodna katastrofa u Hrvatskoj unazad xy godina a ovi odma istu većer priča o 2,5 mrtva Srbina i spc , ljudi pts spavaju vanka a ovi Srbije.
Zato su ga Spliće jutros dočekale upravo u toj Majskoj poljani di je mislija Srbovat
Ubij Srbina
Oćeš razdor ?
Evo ti ga
2014-04-11
to govno i treba vrijeđati. I Josipović ga je vrijeđao
n_razbojnik wrote:Zna Milorad i koja baba je pokrštena nebrigaj, a koja mešana
Sad ćemo se smijat informeru kuriru i toj ekipi jer Vučic daje ustašama miljon eura a ovi ekonomski u banani a ovi mu viču Ubij Srbina usred Gline
Mislili su se s nama igrat
Kako da ne
2014-04-11
RayMabus wrote:n_razbojnik wrote:Zna Milorad i koja baba je pokrštena nebrigaj, a koja mešana
Sad ćemo se smijat informeru kuriru i toj ekipi jer Vučic daje ustašama miljon eura a ovi ekonomski u banani a ovi mu viču Ubij Srbina usred Gline
Mislili su se s nama igrat
Kako da ne
Otvori glavni izbornik
Traži
Pokolj u glinskoj crkvi
Jezik
Preuzmi PDF
Prati
Uredi
Pokolj u glinskoj crkvi
Ovaj članak ili dio članka nije pokriven izvorima (literatura, internetske stranice itd.).
Pomozite Wikipediji navođenjem odgovarajućih izvora.
Pokolj u glinskoj crkvi je ratni zločin kojeg je Nezavisna Država Hrvatska tijekom Drugog svjetskog rata počinila nad Srbima. Nije pouzdano tko je nalogodavac, tko je izvršitelj, koji su razlozi, niti koliko je bilo žrtava, a ne zna se ni točan dan; neki kritičari dovode u pitanje je li se taj događaj uopće dogodio.
Navodno je pokolj muškaraca Srba s Banije i Korduna u staroj pravoslavnoj crkvi u Glini izvršen prvih dana kolovoza 1941. godine.
Desetljećima je »glinski slučaj« u jugoslavenskoj historiografiji bio neupitan, nije bilo dozvoljeno dovoditi u pitanje službenu verziju događaja - makar su u okviru te službene verzije davane jako različite procjene broja žrtava pokolja. Prema službenom tjedniku katoličke crkve Glasu koncila, do sada nepoznata otkrića dovode pod upitnik mnoge dosadašnje tvrdnje i ocjene.[1]
U lipnju 2012. godine je u Zagrebu održan Znanstveni kolokvij o događanjima u glinskoj crkvi 1941. godine, gdje je veći broj autora pokušao doći do istinite slike o događanjima u Glini 1941. godine, o kojima je slika posve zamućena tijekom desetljeća jugoslavenskog komunističkog režima.[2] Povjesničar i svećenik dr. sc. Stjepan Razum ukazuje u intervjuu 2016. godine da su u Glini 1941. godini doista počinjeni zločini nad Srbima, ali su pobunama koje su dizali Srbi također ubijani desetci Hrvata.[3]
Broj žrtava
Spomenik žrtvama ustaškog pokolja
Literatura
Izvori
Zadnji je put uređivala/uređivao suradnica/suradnik RadioElectrico prije 2 godine.
Sadržaji se koriste u skladu s CC BY-SA 3.0 osim ako nije drukčije navedeno.
Zaštita privatnosti Uvjeti uporabeKlasični prikaz
2014-04-11
Demiurge
Bog ništavila
Panika
Bog ništavila
Panika
2014-04-11
Koliko ste daleko spremni ići četnici ?
2014-04-11
RayMabus wrote:Koliko ste daleko spremni ići četnici ?
Samo vi recite
Nije da nismo skužili brzinu od 2,5 mrtvih četnika i spc a potres još trese
Čekamo vas
2014-04-11
Ubij Srbina
Sad ovo moraju mediji u Srbiji prenit a ovi već poslao miljon eura ustašama a raja u Srbiji jede govna
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2242896/pupovac-verbalno-napadnut-u-glini-vikali-mu-ubij-srbina
Pa pa
Sad ovo moraju mediji u Srbiji prenit a ovi već poslao miljon eura ustašama a raja u Srbiji jede govna
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2242896/pupovac-verbalno-napadnut-u-glini-vikali-mu-ubij-srbina
Pa pa
2014-04-11
Hvala na miljon eura
Već sam rekao da nama ustašama od ratnog huškača to ne treba al i ovako je dobro ispalo
Vi njima miljon eura a mi vama ubij Srbina
Već sam rekao da nama ustašama od ratnog huškača to ne treba al i ovako je dobro ispalo
2014-04-11
znate gdje je milorad napravio zajeb svih zajeba...kad je za poginulu djevojcicu rekao da je iz mjesanog braka...dakle od dva bolje zvuci dva i pol...mozda je izmjerio krv djevojcice pa procjenio koja je litra vise ili manje preteze
2015-09-08
Evo ga ... na teveju.
Složio glas i koker španijel pogled.
Složio glas i koker španijel pogled.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Hvala na miljon eura
Poanta je da shvatite u da su Dalmatinci Hrvati i da su em šta su najbogatiji dio hrvatskog naroda pa im četnik ne triba i najiskreniji
https://www.ex-iskon-pleme.com/t44400-boris-milosevic-cijela-hrvatska-je-pokazala-velikom-srce-ljudi-su-divni
Šta ti imaju reč reč će ti u facu i to je to
2014-04-11
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Milorad Pupovac: 'Kad bi se predsjednica ogradila..."
» Tko bi se usudio registirati HPC dok je močan drug Milorad Pupovac ?
» Milorad Pupovac : Žele i ovo malo Srba protjerati iz Hrvatske
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Mirjana Hrga:Smjenjena sam jer su se na moj rad zalili samo Milorad Pupovac i SNV
» Tko bi se usudio registirati HPC dok je močan drug Milorad Pupovac ?
» Milorad Pupovac : Žele i ovo malo Srba protjerati iz Hrvatske
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Mirjana Hrga:Smjenjena sam jer su se na moj rad zalili samo Milorad Pupovac i SNV
Page 2 of 8