Trump Polling Lead Surges After Anti-Muslim Comments
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Trump Polling Lead Surges After Anti-Muslim Comments
On ti dođe nešto ko Kerum, bogati krkan, jebi ga ne ide to tako, jebeš fejsbuk i komentare, po njima bi Živi Zid bio precednikFénix wrote:Volio bih vjerovati u ovu njegovu popularnost i šanse da postane doista republikanski kandidat i onda još i dobije izbore, ali jednostavno ne mogu.
Bilo je takvih zvijezda i ranije pa nisu na kraju ni druga-treća opcija bili u svojim taborima.
Sjetim se Bushevog drugog mandata i Johna Kerryja; svi su nešto mislili kako će Kerry maknuti njega kad već Al Gore nije slavio 2000. godine i još ovaj napravio totalno sranje na Bliskom istoku koje danas osjetimo na svojoj koži.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Sami Ameri kažu da je to sve sranje što se nudi u ponudi.
Guest- Guest
Pa kako neće biti dobar kad je neoliberalni kapitalist. Ono pojede za doručak, ručak i večer onu socijalističku kozu Hillary i još traži repete.:DEmberSpirit wrote:evo sa njegova fejsa :D
The last person corrupt Hillary Clinton wants to run against is Donald J. Trump. I'll end up beating her in every state. New Fox Poll -Trump! We need strong and super smart for our next leader - or trouble
dobar je dobar, obično me se USA izbori i politika ne tiču, ali defintivno navijam za ovoga lika
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
trump definitivno nije sranjeFénix wrote:Sami Ameri kažu da je to sve sranje što se nudi u ponudi.
čim ga mediji nevole, (dakle protiv trumpa laju yutarnji, index, zapadni mediji, russia today), i čim ga nitko nije kupio parama(dakle ne financiraju ga neke korporacije ili šta ja znam) i čin lik govori sve što mu padne napamet, vrijeđa sve , od imigranata, žena, lezba, pedera, muslimana, i opet mu nitko ništa ne može, ne samo to nego je sve popularniji po anketama, - mislim da je Trump možda najbolje što je Amerika mogla ponuditi zadnjih par desetljeća
lik je za neoliberalni kapitalizam, manji udio države u ekonomiji, za još jače osobne slobode, za zaustavljanje muslimanske imigracije, općenito za smanjivanje imigracije, a prema vanka nije toliko nabrijan i ratoboran kao njegovi prethodnici, nije njemu do nekog sukoba sa rusima , njega to ne zanima toliko... ja bi definitivno glasova za njega da sam u USA
Guest- Guest
Eto ovo meni nije jasno. Lik je par puta rekao da je Putin odlična stvar za Rusiu, a RT dere po njemu samo tako. Ok, jasno je meni zašto RT dere po njemu (puno muslimana u Rusiji, a Rusija ratuje dolje), ali bi trebali imati neku mjeru prema mogućem predsjedniku SAD-a koji bi htio dobre odnose sa njima.EmberSpirit wrote:trump definitivno nije sranjeFénix wrote:Sami Ameri kažu da je to sve sranje što se nudi u ponudi.
čim ga mediji nevole, (dakle protiv trumpa laju yutarnji, index, zapadni mediji, russia today), i čim ga nitko nije kupio parama(dakle ne financiraju ga neke korporacije ili šta ja znam) i čin lik govori sve što mu padne napamet, vrijeđa sve , od imigranata, žena, lezba, pedera, muslimana, i opet mu nitko ništa ne može, ne samo to nego je sve popularniji po anketama, - mislim da je Trump možda najbolje što je Amerika mogla ponuditi zadnjih par desetljeća
lik je za neoliberalni kapitalizam, manji udio države u ekonomiji, za još jače osobne slobode, za zaustavljanje muslimanske imigracije, općenito za smanjivanje imigracije, a prema vanka nije toliko nabrijan i ratoboran kao njegovi prethodnici, nije njemu do nekog sukoba sa rusima , njega to ne zanima toliko... ja bi definitivno glasova za njega da sam u USA
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Eto ovo meni nije jasno. Lik je par puta rekao da je Putin odlična stvar za Rusiu a RT dere po njemu samo tako. Ok, jasno je meni zašto RT dere po njemu (puno muslimana u Rusiji, a Rusija ratuje dolje), ali bi trebali imati neku mjeru prema mogućem predsjedniku SAD-a koji bi htio dobre odnose sa njima.EmberSpirit wrote:trump definitivno nije sranjeFénix wrote:Sami Ameri kažu da je to sve sranje što se nudi u ponudi.
jedan od razloga je što je rusija puna muslimana, pa moraju
a drugi je razlog što je i putinu i rusima potreban neki konflikt.. oni bi najsretniji bili da im dođe ona ratoborna socijalistička lezba hillary, pa da zvecka raketama (falus simboli), a onda putin isto zvecka , a onda putinu skače popularnost jer imaju "vanjskog neprijatelja" itd itd..
ma vjerujem da niti Trump nije savršen(a tko je) ali s ozbirom šta je usa do sada imala.. busha, clintona, obamu, (to je zadnjih 30godina lol) trump je još daleko najbolji od svih
Guest- Guest
Neki misle kako su baš svi loši i kako se tu stvari neće ni mijenjati. Određenima zapravo jako puno toga smeta i kod Trumpa i kod svih ostalih kandidata. Ispada kako traže previše, a to je u stvarnosti jako malo jer su imali daleko jače i veće državnike u povijesti. Kao i u Europi, mišljenje je u potpunosti isto po pitanju politike i elita te kako je to sve skupa jako, jako loše.EmberSpirit wrote:trump definitivno nije sranjeFénix wrote:Sami Ameri kažu da je to sve sranje što se nudi u ponudi.
Guest- Guest
A jes da ima muda za reć, ima. Ko u ovom videu :face:Brain32 wrote:Samo ću jedno reć za Trumpa - MUDA!
Po prvi put nakon mnogo godina netko preko bare ima muda reć ono kaj treba reć.
Prvo sam se smijao kad je objavio kandidaturu - sada se sve manje smijem a sve više podržavam.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» SWEDEN: 70-YEAR-OLD WOMAN INTERROGATED, CONVICTED FOR ANTI-MUSLIM FACEBOOK POST
» Trump zbog anti Islamske izjave raste!!!
» Anti-Trump Protesters Getting Owned FINALLY By Police! #HillaryForPrison
» Anti rasisticki, anti-bijelacki i antikolonijalni Bozic u Bijeloj Kuci
» SWEDEN: 70-YEAR-OLD WOMAN INTERROGATED, CONVICTED FOR ANTI-MUSLIM FACEBOOK POST
» Trump zbog anti Islamske izjave raste!!!
» Anti-Trump Protesters Getting Owned FINALLY By Police! #HillaryForPrison
» Anti rasisticki, anti-bijelacki i antikolonijalni Bozic u Bijeloj Kuci
Page 2 of 2