Etnobiznismen
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Etnobiznismen
Noor wrote:sigurno su krivi ustaše...ma 100%
smrade četnički, jel bitno koje nacionalnosti su poginuli?
poginuli su LJUDI!
evo s kakvim smećem plenkovic radi....
Isti su. Ka braća. Tog lika čak ni Josipović i Milanović nisu podnosili, al si ova dvojica međusobno non-stop ližu jajca...odnosno to što imaju doli...
darth_vader- Posts : 19759
2014-04-17
ja znam dvojicu koji doslovno pupavku obozavajujasambrend wrote:Noor wrote:sigurno su krivi ustaše...ma 100%
poginuli su LJUDI!
Isti su. Ka braća. Tog lika čak ni Josipović i Milanović nisu podnosili, al si ova dvojica međusobno non-stop ližu jajca...odnosno to što imaju doli...
vuksadinare- Posts : 100231
2015-09-08
Pupovac je kreten. U jeku ovakve nacionalne katastrofe koja još traje on priča o Srbima i SPC.
Radi razdor. Ne pomaže.
Radi razdor. Ne pomaže.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Cila se Hrvatska digla na noge. Triba ljude maknit od tamo. Dole na Jadranu otvaraju apartmane do trećeg mjeseca da ih prime.
Nikog nije briga šta si. Triba civile maknit od tamo jer 50 km oko toga se ne može više spavat i civile triba maknit da službe obave svoje i potpuno nebitno koje su nacionalnosti jer ih triba sve premjestit a on priča o Srbima i 2,5 nešto i spc.
Katastrofa sine. Katastrofa
Nikog nije briga šta si. Triba civile maknit od tamo jer 50 km oko toga se ne može više spavat i civile triba maknit da službe obave svoje i potpuno nebitno koje su nacionalnosti jer ih triba sve premjestit a on priča o Srbima i 2,5 nešto i spc.
Katastrofa sine. Katastrofa
2014-04-11
Da imam slobodni apartman ja bi primija bilo koga iz tog područja jer čim ih sklonim sada olakšavam rad službama.
Uopće me ne zanima nacionalnost.
Premještanje civila kako bi službe mogle raščistit teren i da se smanji broj žrtvava.
Kakva nacionalnost kurac palac ?!?!?!?!
Premještanje civila kako bi službe mogle raščistit teren i da se smanji broj žrtvava.
2014-04-11
Treba zbog taga dati još love srbljima i još kojeg zastupnika u saboru. Ma nek se tjera u sto pm konjina četnička mater mu jebem.vuksadinare wrote:https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/pupovac-za-tanjug-medu-poginulima-u-potresu-bilo-je-dvoje-srba-i-jedna-djevojcica-iz-mijesanog-braka-foto-20201230
Nema tu nacionalnosti
To je vojna operacija premještanja stanovništva na sigurno da službe mogu lakše na terenu obavit svoj posao
I zato Pupovac NE SERI
To je vojna operacija premještanja stanovništva na sigurno da službe mogu lakše na terenu obavit svoj posao
I zato Pupovac NE SERI
2014-04-11
Noor wrote:sigurno su krivi ustaše...ma 100%
poginuli su LJUDI!
RayMabus wrote:Pupovac je kreten. U jeku ovakve nacionalne katastrofe koja još traje on priča o Srbima i SPC.
Radi razdor. Ne pomaže.
Degutantno skroz. Nema tu xy ovo ono. Sve civile maknit na sigurno iz tog područja kako bi službe mogle lakše obaviti svoj dio posla.
Kakvi Srbi i Hrvati i šta ti ga ja znam.
Ja ne mogu virovat da on priča o 2,5 Srbima i SPC a u toku smo jedne od najvećih prirodnih nacionalni katastrofa.
Pa nevjerojatno.
2014-04-11
Dođe mi da zadavim vlastitim rukama il ga barem pljunem u javnosti
Pa jeben ti mater etono biznismenu
Eto tako
Pa jeben ti mater etono biznismenu
Eto tako
2014-04-11
Nitko ne tjera anemiju da "radi" sa blagotelecim pogledom. Naprotiv, sve se udara nogama u guzicu od raodsti. Osim toga sto fali blagotelecem???? Ista mu je retorika i politika od prvog dana, od pokrstavanja do danas. cemu cudjenje....Noor wrote:sigurno su krivi ustaše...ma 100%
poginuli su LJUDI!
2014-04-14
duzan je jedno obecanje koje do danas nije ispunio pupavka..abraham wrote:Nitko ne tjera anemiju da "radi" sa blagotelecim pogledom. Naprotiv, sve se udara nogama u guzicu od raodsti. Osim toga sto fali blagotelecem???? Ista mu je retorika i politika od prvog dana, od pokrstavanja do danas. cemu cudjenje....Noor wrote:sigurno su krivi ustaše...ma 100%
poginuli su LJUDI!
vuksadinare- Posts : 100231
2015-09-08
a šta san ti ja rekaNoor wrote:koga to?obala razuma wrote:smrad si tiNoor wrote:sigurno su krivi ustaše...ma 100%
poginuli su LJUDI!
barem po onom koliko pljuješ na istinske nositelje hrvatoslavlja
Guest- Guest
marcellus wrote:debotoijusto wrote:nisam otvarao poveznicu vec iz samog naziva iste vidio da izjava za tanjug ( to jos postoji ) a sto bi moglo drugo njih interesirat ?vuksadinare wrote:definitivno..ovaj je pokvaren do srzi...i onda se ljuti kad ga prozivaju etnobiznismenom
kao da potres srusio pola san pedra i novinar HINE pota o stradalima HR podrijetla
ajd ne seri. Trebalo bi ih zanimat što, krvna zrnca poginulih? Nisu državljani srbije. To je sve što trebaju znat o nacionalosti poginulih.
ti bi prvi srao da hasanbegović izjavi da su dva i pol poginula u potresu bili srbi, jebote antifa bi ga linčovala. Na što si spao, jebote, da braniš lopovsko-četničku vladajuću koaliciju
jbg. pravilno sortiram desavanja , da je dao izjavu za klub pusaca lule magla njih bi interesiralo koliko lulasa poginulo
da ti izvjestavas s nesrece u subotici ne bi pitao koliko HR zivlja poginulo nekog zastupnika hrvata ?
da je pupy na neko nevezano pitanje HR medija poceo o krvnim zrncima bilo bi degutantno , ako ne mozes razlucit tu finu nijansu bavis se krivim poslom ili si huskac nema treceg
debotoijusto- Posts : 31555
2014-04-12
ima vas 2 a 6 nekretnina ?RayMabus wrote:Da imam slobodni apartman ja bi primija bilo koga iz tog područja jer čim ih sklonim sada olakšavam rad službama.
2014-04-12
Pupovac je mogao reći tipa "među stradalima ima Hrvatskih građana Srpske nacionalnosti kao i Hrvata, svi smo u ovome zajedno , moramo se ujediniti bez obzira na sve, hvala svima na pomoći" i ispalo bi Ok za jednog etno biznismena.
pazi bolesnika. "mala koja je poginula je bila iz mešanog braka" .a bog te jebo. znači šta? umjesto da gleda kako pomoći toj unesrećnoj obitelji kojia je izgubila sve, ova budala gleda kako se krsti ćaća a kako mater. bolesnik
treba ga maknuti iz vlasti
pazi bolesnika. "mala koja je poginula je bila iz mešanog braka" .a bog te jebo. znači šta? umjesto da gleda kako pomoći toj unesrećnoj obitelji kojia je izgubila sve, ova budala gleda kako se krsti ćaća a kako mater. bolesnik
treba ga maknuti iz vlasti
jasambrend wrote:Noor wrote:sigurno su krivi ustaše...ma 100%
poginuli su LJUDI!
Kaj god to bilo.
Guest- Guest
Sovak wrote:jasambrend wrote:Noor wrote:sigurno su krivi ustaše...ma 100%
poginuli su LJUDI!
Kaj god to bilo.
danas ti je sve to nekaj đenderfluidno. Nekad su muški imali jajca a ženske pičkicu. Danas ne znaš ko kaj.
sto je alternativa ? maknit jednog srbina koji drzi svoje uigrano pod kontrolom za nasu stvar i imati 5-6 frakcija koje financira Suljo ?abraham wrote:Nitko ne tjera anemiju da "radi" sa blagotelecim pogledom. Naprotiv, sve se udara nogama u guzicu od raodsti. Osim toga sto fali blagotelecem???? Ista mu je retorika i politika od prvog dana, od pokrstavanja do danas. cemu cudjenje....Noor wrote:sigurno su krivi ustaše...ma 100%
poginuli su LJUDI!
to bolje ?
2014-04-12
debotoijusto wrote:sto je alternativa ? maknit jednog srbina koji drzi svoje uigrano pod kontrolom za nasu stvar i imati 5-6 frakcija koje financira Suljo ?abraham wrote:Nitko ne tjera anemiju da "radi" sa blagotelecim pogledom. Naprotiv, sve se udara nogama u guzicu od raodsti. Osim toga sto fali blagotelecem???? Ista mu je retorika i politika od prvog dana, od pokrstavanja do danas. cemu cudjenje....Noor wrote:sigurno su krivi ustaše...ma 100%
poginuli su LJUDI!
to bolje ?
ko ste vi i koja je to vaša stvar?
marcellus wrote:Sovak wrote:jasambrend wrote:Noor wrote:sigurno su krivi ustaše...ma 100%
poginuli su LJUDI!
Kaj god to bilo.
danas ti je sve to nekaj đenderfluidno. Nekad su muški imali jajca a ženske pičkicu. Danas ne znaš ko kaj.
Baš ... i još se uvrediju ak ih "krivo" genderaš.
Oni su Z. Ili tak nekaj.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4