ŠERBEDŽIJA ,,,udbaško kopile
Page 1 of 1
Re: ŠERBEDŽIJA ,,,udbaško kopile
srbende drage
bili vi ovo udbaško kopile pljunuli na ulici da ga sretnete
bili vi ovo udbaško kopile pljunuli na ulici da ga sretnete
Guest- Guest
od estradnih su još i brega i čola
KOJI TO "KVALITETAN" GLAZBENIK , GLUMAC IZ VRIMENA JUGONACIZMA NIJE IZ TE RASENoor wrote:od estradnih su još i brega i čola
morao je biti miljun puta kvalitetniji da bi bilo kakav uspijeh napravio
Guest- Guest
zanima me dali je istina da je šerbedžijin ćaća bija udbaš
danas san sluša nejga u nekon yutubu di kaže da mu je ćaća udbaš.....morbit se zajebaje
danas san sluša nejga u nekon yutubu di kaže da mu je ćaća udbaš.....morbit se zajebaje
Guest- Guest
Ivo Fabijan.obala razuma wrote:KOJI TO "KVALITETAN" GLAZBENIK , GLUMAC IZ VRIMENA JUGONACIZMA NIJE IZ TE RASENoor wrote:od estradnih su još i brega i čola
morao je biti miljun puta kvalitetniji da bi bilo kakav uspijeh napravio
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..i ti kao da si sa marsa pao...obala razuma wrote:zanima me dali je istina da je šerbedžijin ćaća bija udbaš
danas san sluša nejga u nekon yutubu di kaže da mu je ćaća udbaš ..... morbit se zajebaje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Otac od Praljka bio je isto udbaš
Jesu to znao?
Jesu to znao?
to znanSora wrote:Otac od Praljka bio je isto udbaš
Jesu to znao?
praljak je najtemeljitiji socijalistički fantom koji je tumarao ovim prostorima , usporediv je malo nižim al potpuno paralelnim šešeeljom sa srbijanske strane
za hrvatski identitet je strahovito porazna činjenica da su ta socijalistička gamad izgubila povjerenje u yugu i zagrlili prvi dostupni identitet i oformili novi nacionalni socijalizam ,,,hrvatoslavski ,, dok su komunjare ostale vijerne yugonacizmu
al su u sušti istomjerno socijalisti
drugi je element zbilje da je praljak izrazito inteligentan što bi morao svatko priznat
Guest- Guest
jebajimumater ,,,vuksadinare wrote:..i ti kao da si sa marsa pao...obala razuma wrote:zanima me dali je istina da je šerbedžijin ćaća bija udbaš
danas san sluša nejga u nekon yutubu di kaže da mu je ćaća udbaš ..... morbit se zajebaje
zanimaju me porazi tih recimo to tako inteligentnih . što bi se moralo priznati drugu radi , pa sad je zgodno čuti yutubanje
i u jednoj rečenici umiljato obiteljski navede šerbeddžija moj tata je nas preselio u (nesićam se di) zbog obaveza u poslu koji je tad udba propisivala
koliko gnjusnog zločina u zagrebačkom naglasku te rečenice je tu rade izrekao ,,,to je neopisivo
Guest- Guest
Similar topics
» Međusobno cipelarenje udbaško-kosove agenture:'Štulić vs Tedeski'
» Udbaško-špijunski triler:Iz čije privatne arhive izlaze transkripti i zašto?
» RADE SERBEDZIJA ODLAZI
» Pogledajte što pjevaju Šerbedžija,Nobilo i Končar!!!
» Rade Serbedzija mlogo vole Hrvatsku
» Udbaško-špijunski triler:Iz čije privatne arhive izlaze transkripti i zašto?
» RADE SERBEDZIJA ODLAZI
» Pogledajte što pjevaju Šerbedžija,Nobilo i Končar!!!
» Rade Serbedzija mlogo vole Hrvatsku
Page 1 of 1