Sretan i blagoslovljen Božić
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sretan i blagoslovljen Božić
NE LAZI BAREM NA SV. STIPANA PRVOMUCENIKA NARKOMANU UMNO POREMECENIfridrih_niche wrote:Naucija od Buffona koji psuje Boga svaku utakmicu...
Juventusova škola bogohuljenja...
:(
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
24 sata ma nemoj mi reci
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
End wrote:cigan i lopov i kockar i bogohulnik = igrač Juventusa
Guest- Guest
Bar nije naplaciva od dice dlikanje i nepojavit seEnd wrote:cigan i lopov
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Majko jesi glupfridrih_niche wrote:End wrote:cigan i lopov i kockar i bogohulnik = igrač Juventusa
2015-09-13
fridrih_niche wrote:End wrote:cigan i lopov i kockar i bogohulnik = igrač Juventusa
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ
» Sritan i blagoslovljen Božić
» SRETAN BOZIC
» SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS ZELI VAM...
» SRETAN BOZIC
» Sritan i blagoslovljen Božić
» SRETAN BOZIC
» SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS ZELI VAM...
» SRETAN BOZIC
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2