Zašto ekipa iz 'Možemo' nema baš nikakav logičan razlog da za sobom šlepa pljesnivi SDP-om
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zašto ekipa iz 'Možemo' nema baš nikakav logičan razlog da za sobom šlepa pljesnivi SDP-om
SDP je ostatak jugoslavenske ljevice i kao takav spada u ropotarnicu povijesti... ostaje nam "hrvatska" kradeze ljevica s pripadajućim satelitima i 854 stranki wannabe desnog spektra prvenstveno sklonih kanibalizmu te razni wannabe progresivci koji su isto promašili državu poput Pametno/Možemo... Baš treba osnovati neku novu stranku. Hrvatsku.
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: Zašto ekipa iz 'Možemo' nema baš nikakav logičan razlog da za sobom šlepa pljesnivi SDP-om
Hrvatska wikipedija izgubila je na objektivnosti u svezi tema koje se tiču ww2.Dok sam jedno vrijeme participirao u radu na wiki,donekle sam se brinuo da ti članci budu objektivni i nepristrani,naravno,onoliko koliko sam to mogao.RayMabus wrote:Nije al ovo je objektivno napisana povijest Židova na ovim prostorima u kratkim , osnovnim crtama.סמאל wrote:Wikipedija nije nikakvo relevantno mjerilo,to ja najbolje znam,ali kako me vino udarilo u glavu,bolje da više ne laprdam.RayMabus wrote:
Uglavnom ovdje piše sve detaljno :
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/%C5%BDidovi_u_Hrvatskoj
Jebeno je to kad ne popiješ ništa cijele godine,onda te brzo udari.
Nakon negativne medijske promocije hrvatske wikipedije,sve je otišlo u kurac,te sam se povukao.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
sve je to za ropotarnicu,na cijeloj toj političkoj sceni ili bolje reći cirkusu nema baš ni jedne osobe koja bi ulijevala kakvu takvu nadu.Parada lopina,bezglavih karijerista,uhljeba,narcisa,bahatih mlatimudana itd.Božić će pa atomsku nećemo spominjati.jasambrend wrote:SDP je ostatak jugoslavenske ljevice i kao takav spada u ropotarnicu povijesti... ostaje nam "hrvatska" kradeze ljevica s pripadajućim satelitima i 854 stranki wannabe desnog spektra prvenstveno sklonih kanibalizmu te razni wannabe progresivci koji su isto promašili državu poput Pametno/Možemo... Baš treba osnovati neku novu stranku. Hrvatsku.
vili40-
2015-08-02
Ne znam zasto pupi ne izbaci kakvog svog sdssovca.vili40 wrote:sve je to za ropotarnicu,na cijeloj toj političkoj sceni ili bolje reći cirkusu nema baš ni jedne osobe koja bi ulijevala kakvu takvu nadu.Parada lopina,bezglavih karijerista,uhljeba,narcisa,bahatih mlatimudana itd.Božić će pa atomsku nećemo spominjati.jasambrend wrote:SDP je ostatak jugoslavenske ljevice i kao takav spada u ropotarnicu povijesti... ostaje nam "hrvatska" kradeze ljevica s pripadajućim satelitima i 854 stranki wannabe desnog spektra prvenstveno sklonih kanibalizmu te razni wannabe progresivci koji su isto promašili državu poput Pametno/Možemo... Baš treba osnovati neku novu stranku. Hrvatsku.
Sigurno bi imao dobre sanse uz ove bitange.
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Otkriven razlog zašto u emanicipaciji nema dovoljno djece : Nisam spremna
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Marin Miletić:'UŽAS!Koga bi to ekipa MOŽEMO danas ubijala i za kakvim vremenima oni to žale?
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Otkrili razlog zašto su hrvatski dječaci natjerali srpskog dječaka da zapali srpsku zastavu..naime dječakov djed je zagriženi četnik
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Marin Miletić:'UŽAS!Koga bi to ekipa MOŽEMO danas ubijala i za kakvim vremenima oni to žale?
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Otkrili razlog zašto su hrvatski dječaci natjerali srpskog dječaka da zapali srpsku zastavu..naime dječakov djed je zagriženi četnik
Page 3 of 3