Ivan Penava osnovao stranku
Page 1 of 1
Ivan Penava osnovao stranku
VUKOVARSKI gradonačelnik Ivan Penava osnovao je stranku s kojom namjerava u koaliciji s Domovinskim pokretom izaći na lokalne izbore u svibnju iduće godine, potvrđeno je iz krugova bliskih vukovarskom gradonačelniku.
"Zahtjev za upis u registar političkih stranka pod imenom "Ivan Penava - nezavisna lista" Ministarstvu pravosuđa i uprave predan je 18. prosinca, potvrdila je novinarima zamjenica vukovarskog gradonačelnika i Penavina suradnica Ivana Mujkić.
Po njezinim riječima, procijenjeno je kako je najbolje zbog prepoznatljivosti vukovarskog gradonačelnika kod birača da ostane nezavisan i na taj način pokuša u svibnju izboriti novi gradonačelnički mandat.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ivan-penava-osnovao-stranku/2241202.aspx
"Zahtjev za upis u registar političkih stranka pod imenom "Ivan Penava - nezavisna lista" Ministarstvu pravosuđa i uprave predan je 18. prosinca, potvrdila je novinarima zamjenica vukovarskog gradonačelnika i Penavina suradnica Ivana Mujkić.
Po njezinim riječima, procijenjeno je kako je najbolje zbog prepoznatljivosti vukovarskog gradonačelnika kod birača da ostane nezavisan i na taj način pokuša u svibnju izboriti novi gradonačelnički mandat.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ivan-penava-osnovao-stranku/2241202.aspx
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: Ivan Penava osnovao stranku
ovi sto moze skupit malo vise glasova od kosarkasa djapica odjeba milo moje
zasigurno misli pustit lelek pred izbore ubrat kintu i kupit glasove potrebitih
naivno za popizdit a vodi grad
zasigurno misli pustit lelek pred izbore ubrat kintu i kupit glasove potrebitih
naivno za popizdit a vodi grad
2014-04-12
Gdje je problem????? Bio je dobar dok je bio u adz-ju. Onda se "pokvario"..... Ima svoju racunicu i mece svoju guzicu na vjetrometinu slobodnih izbora. Sam pao sam se ubio ili tako sta.... Kila mozga.
2014-04-14
Koja ojebina i da mi je znati tko glasa za toga
Vukovarci, nesrbi, mislim....Bolji je bio Stanimirovic i drkadzija-genocidas.Gledajuci do sada drkadziju, sina od radijskog voditelja pa i Penavu, nisu to bas najostriji nozevi u ladici. Takovo podneblje.....Jos je Penava i najbolji. Kila mozga...
2014-04-14
u demokraciji je zabranjeno osnivat stranke
2014-04-18
evo kolega @abraham vidi potencijal penaveAssadNaPodmornici wrote:Koja ojebina i da mi je znati tko glasa za toga
ja recimo vidim jos jedno u nizu razocaranja kolege kad vidi kako prodje penava bez zaledja HDZ
2014-04-12
lik 100% u redu!!AssadNaPodmornici wrote:Koja ojebina i da mi je znati tko glasa za toga
2014-04-16
Bolje i Penavi dat glas nego HDZ ili DP.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
po cemu ojebina..pod njegovim mandatom i je vukovar dijelom gospodarski zivnuo..doveo je neke firme..a to sto jebe stanimirovice i slicne..nek jebeAssadNaPodmornici wrote:Koja ojebina i da mi je znati tko glasa za toga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kerum, Petrina, Szabo,siscka plasticna itd, itd, itd, janaf, grdaonacelnici adz/sdp..... Sto reci ,kakovu poruku poslati.... Da Penava, ustsho glupi. Muhahahahahahaa Kila mozga....
2014-04-14
bio sam nedavno u vukovaru poslovno..vidi se neki napredak...sve je vise posla...firmi...no da je penava ljevicar ililiberal debo i slicni bi ga na pijedestal postavljali kao primjerabraham wrote:Kerum, Petrina, Szabo,siscka plasticna itd, itd, itd, janaf, grdaonacelnici adz/sdp..... Sto reci ,kakovu poruku poslati.... Da Penava, ustsho glupi. Muhahahahahahaa Kila mozga....
2015-09-08
koje firme/posao ? koliko novozaposlenih i koja radna mjesta ? koliko novodoseljenih zadnjih godina i koji razlog doseljenja ?vuksadinare wrote:bio sam nedavno u vukovaru poslovno..vidi se neki napredak...sve je vise posla...firmi...no da je penava ljevicar ililiberal debo i slicni bi ga na pijedestal postavljali kao primjerabraham wrote:Kerum, Petrina, Szabo,siscka plasticna itd, itd, itd, janaf, grdaonacelnici adz/sdp..... Sto reci ,kakovu poruku poslati.... Da Penava, ustsho glupi. Muhahahahahahaa Kila mozga....
u uho se pretvorih
2014-04-12
odi pa vidi...ja ti tu ne mogu sad pojasniti..a cesto sam isao u vukovar i mogu napraviti razliku...tamo imam poslovnog partnera...i covjek koji uzgred nije ni desnicar ni hdzovac sam mi kaze da je zadnje dvije godien zivnuo vukovar..i da vratilo se nesto ljudi..vratila s ei moja skolska kolegica odnosno njen muz je vukovarac vratili su se prosle godine a bili su u austriji,zagrebu..otvorili su opg i obrt..debotoijusto wrote:koje firme/posao ? koliko novozaposlenih i koja radna mjesta ? koliko novodoseljenih zadnjih godina i koji razlog doseljenja ?vuksadinare wrote:bio sam nedavno u vukovaru poslovno..vidi se neki napredak...sve je vise posla...firmi...no da je penava ljevicar ililiberal debo i slicni bi ga na pijedestal postavljali kao primjerabraham wrote:Kerum, Petrina, Szabo,siscka plasticna itd, itd, itd, janaf, grdaonacelnici adz/sdp..... Sto reci ,kakovu poruku poslati.... Da Penava, ustsho glupi. Muhahahahahahaa Kila mozga....
u uho se pretvorih
2015-09-08
aevuksadinare wrote:odi pa vidi...ja ti tu ne mogu sad pojasniti..a cesto sam isao u vukovar i mogu napraviti razliku...tamo imam poslovnog partnera...i covjek koji uzgred nije ni desnicar ni hdzovac sam mi kaze da je zadnje dvije godien zivnuo vukovar..i da vratilo se nesto ljudi..vratila s ei moja skolska kolegica odnosno njen muz je vukovarac vratili su se prosle godine a bili su u austriji,zagrebu..otvorili su opg i obrt..debotoijusto wrote:koje firme/posao ? koliko novozaposlenih i koja radna mjesta ? koliko novodoseljenih zadnjih godina i koji razlog doseljenja ?vuksadinare wrote:bio sam nedavno u vukovaru poslovno..vidi se neki napredak...sve je vise posla...firmi...no da je penava ljevicar ililiberal debo i slicni bi ga na pijedestal postavljali kao primjerabraham wrote:Kerum, Petrina, Szabo,siscka plasticna itd, itd, itd, janaf, grdaonacelnici adz/sdp..... Sto reci ,kakovu poruku poslati.... Da Penava, ustsho glupi. Muhahahahahahaa Kila mozga....
u uho se pretvorih
2014-04-12
pa ne zivim u vukovaru..ali znam sto mitamo ljudi vele koji zive..osjeti se pomak..nije svima penava mio ali sto se toga tice nitko ga nije kritizirao...debotoijusto wrote:aevuksadinare wrote:odi pa vidi...ja ti tu ne mogu sad pojasniti..a cesto sam isao u vukovar i mogu napraviti razliku...tamo imam poslovnog partnera...i covjek koji uzgred nije ni desnicar ni hdzovac sam mi kaze da je zadnje dvije godien zivnuo vukovar..i da vratilo se nesto ljudi..vratila s ei moja skolska kolegica odnosno njen muz je vukovarac vratili su se prosle godine a bili su u austriji,zagrebu..otvorili su opg i obrt..debotoijusto wrote:koje firme/posao ? koliko novozaposlenih i koja radna mjesta ? koliko novodoseljenih zadnjih godina i koji razlog doseljenja ?vuksadinare wrote:bio sam nedavno u vukovaru poslovno..vidi se neki napredak...sve je vise posla...firmi...no da je penava ljevicar ililiberal debo i slicni bi ga na pijedestal postavljali kao primjerabraham wrote:Kerum, Petrina, Szabo,siscka plasticna itd, itd, itd, janaf, grdaonacelnici adz/sdp..... Sto reci ,kakovu poruku poslati.... Da Penava, ustsho glupi. Muhahahahahahaa Kila mozga....
u uho se pretvorih
2015-09-08
npr..sad je vukovar u boljoj poziciji nego vinkovci,županja,đakovo..a bio je do nedavno zadnja rupa na svirali..
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa ne zivim u vukovaru..ali znam sto mitamo ljudi vele koji zive..osjeti se pomak..nije svima penava mio ali sto se toga tice nitko ga nije kritizirao...debotoijusto wrote:aevuksadinare wrote:odi pa vidi...ja ti tu ne mogu sad pojasniti..a cesto sam isao u vukovar i mogu napraviti razliku...tamo imam poslovnog partnera...i covjek koji uzgred nije ni desnicar ni hdzovac sam mi kaze da je zadnje dvije godien zivnuo vukovar..i da vratilo se nesto ljudi..vratila s ei moja skolska kolegica odnosno njen muz je vukovarac vratili su se prosle godine a bili su u austriji,zagrebu..otvorili su opg i obrt..debotoijusto wrote:
koje firme/posao ? koliko novozaposlenih i koja radna mjesta ? koliko novodoseljenih zadnjih godina i koji razlog doseljenja ?
u uho se pretvorih
Konačno je poznata lokacija deponija koje će primiti varaždinski otpad koji se oko mjesec dana ne odvozi nikamo. Završit će u Vukovaru, barem dio toga, ako je suditi po podacima koji su javno iznijeti.
Zbog neočekivane popunjenosti kapaciteta u zadnjih mjesec dana na ugovorenim odlagalištima, za mjesec prosinac moralo se iznaći neko drugo rješenje. Nakon niza upita i molbi po cijeloj Hrvatskoj, jedini je Vukovar pronašao način da zbrine nekih 600 tona otpada i mi smo mu za to zahvalni - rekao je direktor Čistoće Davor Skroza.
https://varazdinski.net.hr/vijesti/politika/3950814/konacno-se-zna-gdje-ce-nase-smece-oko-600-tona-otpada-putuje-na-drugi-kraj-hrvatske/
toliko o pomaku penavinom
2014-04-12
Penava spada u likove za koje se bez imalo oklijevanja moze reci da je zadrti ujkan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Erdogan osnovao stranku u Njemačkoj
» Putinov rođak osnovao desničarsku propoduzetničku stranku
» Šešelj u Hrvatskoj osnovao novu desničarsku stranku Udbomlat
» Penava: Naša tri ministra su Ivan Šipić, Josip Dabro i Ante Šušnjar
» SDP osnovao pederforum
» Putinov rođak osnovao desničarsku propoduzetničku stranku
» Šešelj u Hrvatskoj osnovao novu desničarsku stranku Udbomlat
» Penava: Naša tri ministra su Ivan Šipić, Josip Dabro i Ante Šušnjar
» SDP osnovao pederforum