ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ladislav Ilčić ugrožava nacionalnu sigurnost RH

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Ladislav Ilčić ugrožava nacionalnu sigurnost RH - Page 2 Empty Re: Ladislav Ilčić ugrožava nacionalnu sigurnost RH

Post by Guest 10/12/2015, 12:17

deda wrote:
EmberSpirit wrote:
država mora odrediti prioritete, u interesu zajednice i naroda je prisilno hospitaliziranje Iličića da nitko nebude.. valjda ugrožen

pa trebala bi, ne treba sigurno dopuštati da netko govori protuustavne, protuzakonite, protucivilizacijske i protudemokratske stvari

dobro da se Karamarko odmah ogradio od njega i rekao da to nisu stavovi Domoljubne koalicije i HDZa, bar nešto
Boji se Mutti Merkel. A onak mutav ne bi se mogel ni opravdat. Bolje se ogradit na hrvatskom nego ispričavat na njemačkom koji ne govoriš. Ajde, da i mutavi jednom ubode.

Guest
Guest

Back to top Go down

Ladislav Ilčić ugrožava nacionalnu sigurnost RH - Page 2 Empty Re: Ladislav Ilčić ugrožava nacionalnu sigurnost RH

Post by prckov 10/12/2015, 12:25

kulturni marksizam je zarazna bolest, napada pripadnike svih profila. Samo su neki imuni. Zene su generalno mnogo podloznije tom virusu. Primjer je ova bolesnica sto je skuckala svoju bolest u pisanu formu

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Ero 10/12/2015, 12:39

Arapska i zapadna kultura su nekompatibilne i ne mogu se miješati...nešto kao ulje i voda.
Dok miješaš (nasilje?) ide, čim prestaneš tekućine (kulture) se odvoje. 
Imamo odlične primjere: Njemačka, Francuska, Nizozemska, Engleska, belgija...
Ako je na ovo mislio dotični gospodin onda ima moju podršku.

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Guest 10/12/2015, 12:41

Ero wrote:Arapska i zapadna kultura su nekompatibilne

taman su europljani sekularizmom odmakli jednu abrahamsku religiju iz javnog života, politike i nauke
a već se druga abrahamska religija gura da nametne svoje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by v_vlado 10/12/2015, 12:42

Jel počo konačno drkat???
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by Guest 10/12/2015, 12:42

Ero wrote:Arapska i zapadna kultura su nekompatibilne i ne mogu se miješati...nešto kao ulje i voda.
Treba zabranit islam na europskom tlu, a kome je do njega, odi u Aziju/Afriku pa se klanjaj, kolji, mlati, jebi, i sve kaj ti po volji.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/12/2015, 12:44

treba inzistirati da se sve te abrahamske religije, kršćanstvo, arapski islam, židovski marksizam itd. ne mješaju u politiku, obrazovanje, ekomomiju itd.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by v_vlado 10/12/2015, 12:45

Mora imati inspiraciju,nek uzme sliku šefa!!!!..
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/12/2015, 13:13

Neću puno ucestovat na ovoj temi samo ću da nadodam ovo : SAMO TRPAJ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 10/12/2015, 13:30

Ero wrote:Arapska i zapadna kultura su nekompatibilne i ne mogu se miješati...nešto kao ulje i voda.
Što je mislio samo on zna, a što je rekao je ono što većina stanovnika zemlje misli. Osim bolesnih degenerika kojima je država dala mogućnost da rade i primaju plaću kroz NGO. Što je lijepo od države , ali nije lijepo pustiti ih bez nadzora :clown
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Riplex 10/12/2015, 13:38

deda wrote:treba inzistirati da se sve te abrahamske religije, kršćanstvo, arapski islam, židovski marksizam itd. ne mješaju u politiku, obrazovanje, ekomomiju itd.
Potpis

2015-07-27

Back to top Go down

Post by Guest 10/12/2015, 14:00

PREVEDENO ; hrvatski građani i državljani koji se tako osjećate - NAGUZITE se !!

Nabijem ovakvo razmišljanje i lamentiranje - jednom već za svagda treba postaviti granice kako netko IZVANA ne može u mome DOMU raditi po SVOME - pravila su isključivo moja - kome se to ne sviđa koji kuki uopće DOLAZI kod mene !!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ero 10/12/2015, 14:11

Neku veče gledam i slušam u Otvorenom imama zagrebačkog, koji Ilčića naziva rasistom, antiislamistom i islamofobom...Može imam nazivati kako god hoće-arapska kultura je nekompatibilna sa zapadnom. Njemu , iz samo njemu poznatih razloga, može biti i bliska(šerijat i slična sranja) , ali mu treba uzeti pravo da to kaže u našem imenu. 
Ne smijemo podleći strahu, jednom od petih njihovih načina nametanja svoje volje i mišljenja. Na svu sreću to vrijeme je prošlo, sad su došla druga vremena.

PS: Zagrebački imam očigledno poistovjećuje arapsku kulturu sa europiziranom kulturom europskih (hr i bosnaskih, na primjer)
     što je totalni imamov promašaj.
Ero
Ero

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Guest 10/12/2015, 14:17

Ero wrote:
PS: Zagrebački imam očigledno poistovjećuje arapsku kulturu sa europiziranom kulturom europskih (hr i bosnaskih, na primjer)
     što je totalni imamov promašaj.

Ili je imamu u interesu da islam osvoji Europu?
Što misliš da li muslimanski imam podržava islamizaciju Europe?
Da li je radostan i veseo zbog toga? Spreman lagati i glumiti žrtvu kako se proces islamizacije ne bi zaustavio?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/12/2015, 14:20

Mene bi to stvarno začudilo da muslimani podržavaju osvajanje i islamizaciju Europe. Pogotovo muslimanski imam, jer on kao vjerski čovjek treba biti uzor morala i poštenja.
Mislio sam da oni žele suživot, ekumenu, a ne oteti porstor i postati većina, nametnuti se kao novi gospodar nemuslimanima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ero 10/12/2015, 14:24

http://saff.ba/ostvarenje-hrvatskog-snaizetbegovic-otkrio-da-ce-pristati-na-podjelu-federacije-bih/#.Vml8BB-bl6U

Imam ovo nikad neće komentirati.
Mislite li da ovo imam nije pročitao? Je, je...
Kuš bolje priznanje onoga što se bh Hrvatima događa.U srcu kršćanske Europe.
Ero
Ero

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Ero 10/12/2015, 14:36

http://saff.ba/hrvatski-politicar-muslimani-su-bioloski-jaci/#.Vml9ax9Lh6U

Dokaz odakle imam crpi svoje mišljenje...iz istih izvora kao i SAFF.
Opet se generalizira, odnosno poistovjećuju naši muslimani s arapskim.
Ummet brale, Ummet...To nas, europejce, ne zanima. 
Nitko pametan ne misli da je kultura bosanskog i hrvatskog muslimana isto što i arapska.
Kultura nije nešto što se striktno veže na vjersko opredjeljenje.
Imam ne vidi da  u HR postoji mnoštvo vjera, ali je kultura samo jedna.
Šteta, a mogli su normalno ovdje živjeti, bez ikakvih međusobnih animoziteta.
Što više budu potencirali tobožnju islamofobiju više će je biti.
Ero
Ero

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics