"kravo nedojebana", "kujo prokleta", "napaćeni dečko", "ti si nastrana i poremećena", "začepi gubicu", "nabij si mobitel u dupe", "pazi što pišeš jer ću te naći negdje"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
"kravo nedojebana", "kujo prokleta", "napaćeni dečko", "ti si nastrana i poremećena", "začepi gubicu", "nabij si mobitel u dupe", "pazi što pišeš jer ću te naći negdje"
KOMIČARKA Marina Orsag, koju gledamo u showu Tvoje lice zvuči poznato, danas je primila nevjerojatne poruke od katolika kojima je zasmetao njezin status o mjerama
"Javno pozivam sve ljude dobre volje da na Badnjak i Božić sa svima koji žele, bez ograničenja broja ljudi, odu do prve Crkve i plešu, pjevaju, piju, puše, grle se i zabavljaju. Jer realno, situacija s virusom će ionako nakon Božića zbog katolibana biti puno gora, pa što ne bi na taj dozvoljeni dan iskoristili sve beneficije koje vlada daje crkvi bili dio nje ili ne. Ionako joj dajemo pare iako to ne želimo", započela je,
Dodala je da je ovo što radi HDZ terorizam i diktatura uz ubojstva.
"I to ne iz nehaja. Ne mislim da je situacija s virusom laž i da nam žele uvaljati 5G cjepiva, niti da ne treba poštivati mjere. Ako su ISTE za sve. Mislim samo da je naša vlada još jednom, kao i zadnjih trideset godina od kad ju je ratni zločinac sastavio, nesposobna za bilo što, osim lizati dupe crkvi i iskorištavati bilo koju situaciju za manipuliranje naroda"
"Jučer sam stavila status koji je uzrujao vjernike/ce od kojih sam dobila komentare i poruke u ovom obliku: "kravo nedojebana", "kujo prokleta", "napaćeni dečko", "ti si nastrana i poremećena", "začepi gubicu", "nabij si mobitel u dupe", "pazi što pišeš jer ću te naći negdje", itd. Pravi vjerski komentari. Ako se itko pitao na koga mislim kad kažem katolibani...na sve one koji teroriziraju druge svojom vjerom, a zapravo je ne znaju prakticirati i nemaju pojma što njihov bog propovijeda. Da prakticiraju riječ božju onda bi ostali doma se moliti i paziti na bližnjeg svoga. Da prakticiraju riječ božju borili bi se da su svi isti pred bogom. Da prakticiraju riječ božju pobunili bi se oko novčanih i imovinskih malverzacija, pedofilije i svih ostalih sranja koje crkva radi. I dalje stojim iza toga da svi moraju biti jednaki i svi imati ista prava u ovoj državi, a ne samo vjernici. Također treba odvojiti crkvu od države da se ne petlja u političke odluke. Treba ukinuti vatikanske ugovore, neka se crkva naplaćuje porezom od vjernika. Treba uvesti stroge kazne za pedofilske zločince u crkvi, a ne ih seliti u "starački dom za svećenike" ili drugu župu. Ista pravila za sve!!! A vjernicima poručujem da ili prakticiraju svoju vjeru do kraja ili je ne prakticiraju uopće", napisala je.
https://www.index.hr/magazin/clanak/marina-orsag-nikada-do-sada-nisam-primila-ovoliko-poruka-podrske-od-vjernika/2240693.aspx
"Javno pozivam sve ljude dobre volje da na Badnjak i Božić sa svima koji žele, bez ograničenja broja ljudi, odu do prve Crkve i plešu, pjevaju, piju, puše, grle se i zabavljaju. Jer realno, situacija s virusom će ionako nakon Božića zbog katolibana biti puno gora, pa što ne bi na taj dozvoljeni dan iskoristili sve beneficije koje vlada daje crkvi bili dio nje ili ne. Ionako joj dajemo pare iako to ne želimo", započela je,
Dodala je da je ovo što radi HDZ terorizam i diktatura uz ubojstva.
"I to ne iz nehaja. Ne mislim da je situacija s virusom laž i da nam žele uvaljati 5G cjepiva, niti da ne treba poštivati mjere. Ako su ISTE za sve. Mislim samo da je naša vlada još jednom, kao i zadnjih trideset godina od kad ju je ratni zločinac sastavio, nesposobna za bilo što, osim lizati dupe crkvi i iskorištavati bilo koju situaciju za manipuliranje naroda"
"Jučer sam stavila status koji je uzrujao vjernike/ce od kojih sam dobila komentare i poruke u ovom obliku: "kravo nedojebana", "kujo prokleta", "napaćeni dečko", "ti si nastrana i poremećena", "začepi gubicu", "nabij si mobitel u dupe", "pazi što pišeš jer ću te naći negdje", itd. Pravi vjerski komentari. Ako se itko pitao na koga mislim kad kažem katolibani...na sve one koji teroriziraju druge svojom vjerom, a zapravo je ne znaju prakticirati i nemaju pojma što njihov bog propovijeda. Da prakticiraju riječ božju onda bi ostali doma se moliti i paziti na bližnjeg svoga. Da prakticiraju riječ božju borili bi se da su svi isti pred bogom. Da prakticiraju riječ božju pobunili bi se oko novčanih i imovinskih malverzacija, pedofilije i svih ostalih sranja koje crkva radi. I dalje stojim iza toga da svi moraju biti jednaki i svi imati ista prava u ovoj državi, a ne samo vjernici. Također treba odvojiti crkvu od države da se ne petlja u političke odluke. Treba ukinuti vatikanske ugovore, neka se crkva naplaćuje porezom od vjernika. Treba uvesti stroge kazne za pedofilske zločince u crkvi, a ne ih seliti u "starački dom za svećenike" ili drugu župu. Ista pravila za sve!!! A vjernicima poručujem da ili prakticiraju svoju vjeru do kraja ili je ne prakticiraju uopće", napisala je.
https://www.index.hr/magazin/clanak/marina-orsag-nikada-do-sada-nisam-primila-ovoliko-poruka-podrske-od-vjernika/2240693.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: "kravo nedojebana", "kujo prokleta", "napaćeni dečko", "ti si nastrana i poremećena", "začepi gubicu", "nabij si mobitel u dupe", "pazi što pišeš jer ću te naći negdje"
Rijetko iritantna spodoba...
Bilježim '+' gorljivim katolicima iz zalaganja...
darth_vader likes this post
Re: "kravo nedojebana", "kujo prokleta", "napaćeni dečko", "ti si nastrana i poremećena", "začepi gubicu", "nabij si mobitel u dupe", "pazi što pišeš jer ću te naći negdje"
ne vidim šta su lagali...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
komičarka?..nikad cuo...nema di cirkusirati pa sad joj svi krivi...
2015-09-08
majke ti drage tko se danas sve ne proziva komicarem,pjevacem,glumcem sve za svojih 'pet minuta' slave.
2015-09-08
rvacki katolici a i onih porijeklom izbosne kojih čine devedest i po posto rvackih katolika su štovatelji Sotone.
Guest- Guest
nikad čula ni javuksadinare wrote:tko je ova?
https://www.gloria.hr/gl/fokus/price/mucno-iskustvo-marine-orsag-jedna-od-bivsih-djevojaka-me-dvije-godine-psihicki-i-fizicki-zlostavljala-15025226
...ta je bila objekt cvrganja od vrtica preko skole do danas..ostavilo traga..jbg..Noor wrote:nikad čula ni javuksadinare wrote:tko je ova?
https://www.gloria.hr/gl/fokus/price/mucno-iskustvo-marine-orsag-jedna-od-bivsih-djevojaka-me-dvije-godine-psihicki-i-fizicki-zlostavljala-15025226
2015-09-08
Mislim da joj je otac, svojevremeno bio sef komunisticke omladine grada Zg ali je poslije negdje nestao u partijskoj nomenklaturi. Mozda je i od nekog dugog Orsaga. Muhahahahahaa
Bilo kako bilo ali nije ona MB ...... Sloboda rijeci ali samo za mene. Muhahahaaaa
Bilo kako bilo ali nije ona MB ...... Sloboda rijeci ali samo za mene. Muhahahaaaa
2014-04-14
Nije ona kriva...zla sudba..krivi su oni koji iskoristavaju je poput psihomanijaka babica i slicnih leftarda...
2015-09-08
velim ostavilo traga..objekt vjerojatnog obiteljskog i drustvenog izivljavanja..pa se javio unutarnji otpor prema svemu i svacemu..nagon za prezivjetiabraham wrote:Mislim da joj je otac, svojevremeno bio sef komunisticke omladine grada Zg ali je poslije negdje nestao u partijskoj nomenklaturi. Mozda je i od nekog dugog Orsaga. Muhahahahahaa
2015-09-08
T. wrote:Rijetko iritantna spodoba...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
smiješna je ko proljev. Nek proba židovima pričat viceve o aušvicu, ili crncima o branju pamuka.
efraim kishonmarcellus wrote:smiješna je ko proljev. Nek proba židovima pričat viceve o aušvicu, ili crncima o branju pamuka.
2014-12-30
Ovi divlji katolibani uzeli su previše maha.Kako će im se to jednom obit o glavu.Pa neće desnica vječno imati prevlast u saboru.Kad tad doći će SDP,MOŽEMO,IDS,Beljakov HSS,onda će bit plača i škrguta zubi,te kmečanja za revanšizam.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
darth_vader likes this post
Jedan od najboljih satiričara koje sam čitaoveber wrote:efraim kishonmarcellus wrote:smiješna je ko proljev. Nek proba židovima pričat viceve o aušvicu, ili crncima o branju pamuka.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
koji je uredno prepričavao viceve o židovima u aušvicu.
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» dečko koji je snimao i negdje objavio video je u komi nakon debelih batina
» KRAVO GLUPA ČETNIČKA!
» Mujo, Suljo i ministar Kujo
» Musk začepio gubicu sisatoj iz kongresa
» Berlin hoće kurac u dupe
» KRAVO GLUPA ČETNIČKA!
» Mujo, Suljo i ministar Kujo
» Musk začepio gubicu sisatoj iz kongresa
» Berlin hoće kurac u dupe