HDZ: Sergeja Trifunovića proglasiti nepoželjnom osobom u Mostaru
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HDZ: Sergeja Trifunovića proglasiti nepoželjnom osobom u Mostaru
On je fizička osoba ko i svako drugi. To šta je glumac ne štiti ga od kaznenog progona.
I
I
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kojeg kaznenog jeboteIrud??...vi bash volite podvaljivati nekom krivicna djela...po tvojoj logici,ti bi vec trebao biti u komadima razapet na kotaču,obezglavljen na giljotini ili spaljen na lomaci-sa punim pravom..
Guest- Guest
Legendovich wrote:Kojeg kaznenog jeboteIrud??...vi bash volite podvaljivati nekom krivicna djela...po tvojoj logici,ti bi vec trebao biti u komadima razapet na kotaču,obezglavljen na giljotini ili spaljen na lomaci-sa punim pravom..
Govor mržnje.
2014-04-11
Počela mi je utakmkca. Ne da mi se raspravljat o narkomanu kojeg se lako rješava.
Ako to ova oće.
Ako to ova oće.
2014-04-11
Pokusaj ponovo,sad sa mozgom..kazem po tvojoj logici,kojom nekog proglasavas kriminalcem,a cak i bez dokaza i potvrde,ti koji si sam priznao sto si radio i sto radis,ti bi trebao zavrsiti na jedan od ova trinacina..ne mosh sam sebe mrziti..Meni si osobno simpaticno-munjeni likRayMabus wrote:Legendovich wrote:Kojeg kaznenog jeboteIrud??...vi bash volite podvaljivati nekom krivicna djela...po tvojoj logici,ti bi vec trebao biti u komadima razapet na kotaču,obezglavljen na giljotini ili spaljen na lomaci-sa punim pravom..
Govor mržnje.
Guest- Guest
To je bila ironija. Utakmica mi je počela. Nisam na temi više.Legendovich wrote:Pokusaj ponovo,sad sa mozgom..kazem po tvojoj logici,kojom nekog proglasavas kriminalcem,a cak i bez dokaza i potvrde,ti koji si sam priznao sto si radio i sto radis,ti bi trebao zavrsiti na jedan od ova trinacina..ne mosh sam sebe mrziti..Meni si osobno simpaticno-munjeni likRayMabus wrote:Legendovich wrote:Kojeg kaznenog jeboteIrud??...vi bash volite podvaljivati nekom krivicna djela...po tvojoj logici,ti bi vec trebao biti u komadima razapet na kotaču,obezglavljen na giljotini ili spaljen na lomaci-sa punim pravom..
Govor mržnje.
Ako će ga tužit neka ga tuži a ako ne njen problem.
2014-04-11
MA kakav četnik, nije ti on četnikT. wrote:Ne moš iz srbina izbit četništvo pa da je sad sveti otac...
On i u Srbiji radi skandale protiv vlasti, on ti je više Soroševac
A nije to govor mržnje nego nekakva provokacija
Ona će dat pičke ... pa šta, kakav govor mržnje, glupost
A da je dala pičke radi političke promocije pa to je vrlo vjerojatno ... i to je uobičajena stvar
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
eh kakav je to bio idol za sorinog babu, daiđu, amiđu...T. wrote:Heydrich je svirao violinu i klavir...Sora wrote:Jel taj svira violinu?
Jako je fin čoek
Tko god ćera takvu modu, nek se nada antropoidu ;PT. wrote:Heydrich je svirao violinu i klavir...Sora wrote:Jel taj svira violinu?
Jako je fin čoek
Istina laže- Posts : 196
2020-10-29
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
kaya wrote:Sergej je sergej a ova će stvarno dati pičke, odnosno dala je jer bi inače pozirala s ovcama.
Tak da, ne znam, nebitno
Gle, čkapi je njezina i s njom može delati kaj hoće.
A ovaj tenkre je valjda ljubomoran jer se nitko ne hvata na njegov pakšu.
No dobro .. on je "progresivan".
Kaj sad. Nikaj.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Naša stranka traži da Zoran Milanović bude proglašen nepoželjnom osobom
» Teatar u Milanu otkazao nastup baletana Sergeja Polunina jer ima tetovaže Putina
» George Soros imenovan drugom najutjecajnijom osobom u Ukrajini
» Poljaci proglasili Orbana osobom godine zbog stava prema migrantima
» Ovi će šešelja proglasiti svetcem kako su krenuli
» Teatar u Milanu otkazao nastup baletana Sergeja Polunina jer ima tetovaže Putina
» George Soros imenovan drugom najutjecajnijom osobom u Ukrajini
» Poljaci proglasili Orbana osobom godine zbog stava prema migrantima
» Ovi će šešelja proglasiti svetcem kako su krenuli
Page 2 of 2