Zašto za kafiće ne vrijede pravila kao za crkve?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zašto za kafiće ne vrijede pravila kao za crkve?
u kafiće idu bitange,u crkve idu cestiti ljudi..
Guest- Guest
u crkve idu ugledni griješnici (režimski i ini političari, lopovi, kriminalci) kako bi kupili oprost grijeha.Legendovich wrote:u kafiće idu bitange,u crkve idu cestiti ljudi.. :clown:
zato su i anemičar i stožeraši već najavili kako oni idu na mise za božić.
sitting_bull-
2015-09-28
tako je..certificirani su jer drze desnicu na srcu..to znaci da su svim svojim bićem posveceni cestitosti...sitting_bull wrote:u crkve idu ugledni griješnici (režimski i ini političari, lopovi, kriminalci) kako bi kupili oprost grijeha.Legendovich wrote:u kafiće idu bitange,u crkve idu cestiti ljudi..
ajd laku noc...
Guest- Guest
po tome bi svi popovi trebali biti zaraženi koronom, jer farizeji sigurno ne spadaju u kategoriju pravih vjernika.Istina laže wrote:Fun fact: Kao što silovana žena ne može zatrudnjeti, tako ni pravi vjernik ne može oboljeti od korone. :):
sitting_bull-
2015-09-28
Mrš, udbaška sotono, od kršćenih duša!sitting_bull wrote:u crkve idu ugledni griješnici (režimski i ini političari, lopovi, kriminalci) kako bi kupili oprost grijeha.Legendovich wrote:u kafiće idu bitange,u crkve idu cestiti ljudi..
Jako sam nezadovoljan antifašističkim režimom nakon 1945.jer da su tada napravili posao kako spada,danas ne bi imali toliko problema s crkvenim nakotom.
Nije trebalo ostavit kamen na kamenu,sve poravnat s zemljom a mantijaše na Goli Otok na preodgoj.
Nije trebalo ostavit kamen na kamenu,sve poravnat s zemljom a mantijaše na Goli Otok na preodgoj.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Crkva je vladajuca struktura u nasoj zemlji,čitaj kaptolifatu.
Zar ne vidite da je CUH uveo apsolutizam?
Najveca prepreka napretku Hrvatske je CUH,koji guši sve pore života,uključujući i turizam.
Necu vise ponavljati,umorio sam se.
Zar ne vidite da je CUH uveo apsolutizam?
Najveca prepreka napretku Hrvatske je CUH,koji guši sve pore života,uključujući i turizam.
Necu vise ponavljati,umorio sam se.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ekonomski gledano, trebalo bi biti obrnuto.T. wrote:Ja u birtiji nisam bio ne pamtim...Noor wrote:zašto ti toliko fali birtija?T. wrote:Ne znam za te običaje...danni1 wrote:Zato kaj se u birtiji obliješ ko svinja i onda, ak se ne potućeš s nekim, sve ljubiš i grliš i balaviš po svima.
Birtije moraju ostat zatvorene, bar preko ovih blagdana.
Ja kad bi se opio, uzeo bi topli ili ćevape i doma...
Jednom sam u pretincu vespe naša ćevape nakon 5-6 dana...
Samo kava jutri i to je to, rijetko kasnije...
Nego ne vidim logiku ovih mjera...
Nema nikakvih podataka da su kafići i restorani pogodni za širenje virusa a trgovački centri, banke i sl. da nisu...
Trinity-
2014-04-17
Meni je drago da su kafiči zatvoreni. Nema para za vas. Ćući kući. Idi u crkvu pomoli se Bogu.
Podrška vladajućoj stranci na novim mjerama u suzbijaju pandemije.
https://vlada.gov.hr/vijesti/uvodi-se-zabrana-napustanja-zupanije-mjesta-prebivalista-na-privatnim-okupljanjima-najvise-10-ljudi-iz-dva-kucanstva/31094
https://vlada.gov.hr/vijesti/uvodi-se-zabrana-napustanja-zupanije-mjesta-prebivalista-na-privatnim-okupljanjima-najvise-10-ljudi-iz-dva-kucanstva/31094
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Danas kafić na Jarunu normalno otvoren, kupljeno dobiješ na prozorčić. Ko se snaš'o, snaš'o se.
Guest- Guest
Ovdje boodale plaćaju 2 ojra za kofi tu gou u Bekverk lancu bekeraj-kaffea..nema sjedenja,uzmi i sibaj..RayMabus wrote:Meni je drago da su kafiči zatvoreni. Nema para za vas. Ćući kući. Idi u crkvu pomoli se Bogu.
Guest- Guest
evo capak sve objsnio...
https://twitter.com/i/status/1340341164495527945
https://twitter.com/i/status/1340341164495527945
zato sto ne peru case dobro
prde, kaslju i kisu u njih
prde, kaslju i kisu u njih
2014-04-19
Da sam vlast, dao bih dozvolu kleru da prodaje alkohol po crkvama, ako zbog ničeg drugog, onda zato da vlasnici birtija dobe čir na želucu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nova pravila o otpadu vrijede od danas
» Od danas vrijede nova pravila za carinjenje pošiljaka
» Zašto ne postoji Dan žrtava Katoličke crkve
» Zašto ne postoji dan žrtava katoličke crkve
» Zašto desni intelektualci tjeraju ljude na misu, a osobno su ateisti i užasavaju se crkve?
» Od danas vrijede nova pravila za carinjenje pošiljaka
» Zašto ne postoji Dan žrtava Katoličke crkve
» Zašto ne postoji dan žrtava katoličke crkve
» Zašto desni intelektualci tjeraju ljude na misu, a osobno su ateisti i užasavaju se crkve?
Page 2 of 2