The best
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: The best
Ronaldo’s sister after hearing that Lewandowski won the FIFA best award pic.twitter.com/Gr6Uu3Yy6g
— NX (@MessiPeak) December 17, 2020
čekamo kurvetinu da se javi
End- Posts : 21177
2015-08-25
nisam pratio..
pa neće valjda dati messiju kao što je messi njemu...
pa neće valjda dati messiju kao što je messi njemu...
2015-08-25
Cristiano Ronaldo has never voted for Lionel Messi as one of the top three soccer players in the world at either the "FIFA Best" or "Ballon d'Or" awards.
a messi votao za cigana 2 puta...
2015-08-25
Aaa da to je ta gospodska linija izmedju Bayerna i Juventusa. Vidi se sta je europsko plemstvo gospodstvo ugladjenost postivanje i katolicka vjera.
Neces ovaku kulturu vidit u madridu il barcelonia on pekingu tj Milanu da i ne trosim rijeci.
Ovako se skoluje gospoda u Torinu i Munchenu.
Vidi se sta su te stare gospodske i kulturne kraljevine i knezevine
Piemont i Bavarska.
Tu su se radjali najkulturniji ljudi svijeta
Neces ovaku kulturu vidit u madridu il barcelonia on pekingu tj Milanu da i ne trosim rijeci.
Ovako se skoluje gospoda u Torinu i Munchenu.
Vidi se sta su te stare gospodske i kulturne kraljevine i knezevine
Piemont i Bavarska.
Tu su se radjali najkulturniji ljudi svijeta
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
End wrote:Cristiano Ronaldo has never voted for Lionel Messi as one of the top three soccer players in the world at either the "FIFA Best" or "Ballon d'Or" awards.
https://www.givemesport.com/1628943-cristiano-ronaldo-and-lionel-messis-votes-for-fifas-the-best-award-after-lewandowski-win?amp
Prekini lagati ovaj napaceni narod
Usput ti je stakor porucio gdje ide
Guest- Guest
Tri igrača Liverpoola u momčadi godine. Dominacija.
Igor Štimac, aktualni izbornik Indije, glasao je za Sadija Manea, Mohameda Salaha i Virgila Van Dijka.
Lukica i Dalić za Lewandowskog. Nisu dali glas Kikici ni Messiju, ali jesu Ramosu. Dalić još Maneu, a Lukica Salahu.
Last edited by Roland Deschain on 18/12/2020, 10:12; edited 1 time in total
napisao sam da ove godine nisam ispratioBeef Supreme wrote:End wrote:Cristiano Ronaldo has never voted for Lionel Messi as one of the top three soccer players in the world at either the "FIFA Best" or "Ballon d'Or" awards.
https://www.givemesport.com/1628943-cristiano-ronaldo-and-lionel-messis-votes-for-fifas-the-best-award-after-lewandowski-win?amp
Prekini lagati ovaj napaceni narod
Usput ti je stakor porucio gdje ide
znači do ove godine nije ikad za messija glasao šta je sramotno...
2015-08-25
ne vidim šta je messi poručio gdje ide?
odlazi iz đubrentusa? barem po tebi, messi je u đubrentusu već 2 sezone... toliko o lažima eh
odlazi iz đubrentusa? barem po tebi, messi je u đubrentusu već 2 sezone... toliko o lažima eh
2015-08-25
Lewa i je bija najbolji...
(Y)
Al inače, ovo je najretardiraniji izbor ikad...
Neuer najbolji golman, a Alisson golman najboljih 11...
Klopp isprid trenera Bayerna, wtf?
Sprdačina...
;)
(Y)
Sprdačina...
;)
Guest- Guest
Nista cudno 30godina nitko nije nit cuo za taj mali klubic zval Luzerpool.fridrih_niche wrote:Lewa i je bija najbolji...
(Y)
Sprdačina...
;)
Sad kupuju neku velicinu novcem i potplacivanjem
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Puši kurac Ante. Jebo te Bayern. Klošari.
30 bundes ligaRoland Deschain wrote:Puši kurac Ante. Jebo te Bayern. Klošari.
20 bundes pokal
6. Liga prvaka
1. Kup uefa
1. Kup kupova
3 . Interkontinentalni kup.
6. Njemacku liga kup
10. Njemacki superkup.
Liverpool nije ni u liverpoolu prvi.
Da ne govorimo da ih 30 godina nije bilo nigdi.
Dokje Bayern uviku vrhu.
Jel shvacas koliko si glup ko kurac pedercino ostarjela.
Nego neplasi se ti nista kad se susretnu Bayern i Ubojice djece i zena onda ce Hansi Flick objasniti i jos jednom pokazati Floppu da je rodjeni Luzer
2015-09-13
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3