Republika Srpska podržala ruske pobunjenike u Donjecku
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Republika Srpska podržala ruske pobunjenike u Donjecku
Pa i jedno i drugo. I glupi, i bez identiteta. Ukrajinski narod ne postoji. To je nekaj ka i cigani. Ovi kak su se odmetnuli od Indije i pobigli u Evropu, tak su se i ovi odmetnuli, sam nisu nigdi znali pobići, neg et sam rekli nismo više Rusi, sad smo nekakvi Ukrajinci. I dobili po pičkiRayMabus wrote:Nisu nacija bez identiteta nego su glupi.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
jedino mi tamo zao mladih zenaaa...to htilo ne htilo se mora prostituirati..nije to lose,za nas moškije,udaju se za zapadnjake,ne biraju..ima jedna stranica,i odmah mi palo u oci,traze muske primjer na Zapadu,od 20-70 godina...jebate,ima tamo sanse i za matorce poput menea...
dovedes je u Svabiju,stavish da kuha cisti,i redi stan,priustis joj garderobu,kozmetiku..nesh izlazaka,i jebes dok ti jooca ne odrvene..neke to znaju cijeniti,neke odu dalje,nema beda,ima ih koje josh cekaju..
dovedes je u Svabiju,stavish da kuha cisti,i redi stan,priustis joj garderobu,kozmetiku..nesh izlazaka,i jebes dok ti jooca ne odrvene..neke to znaju cijeniti,neke odu dalje,nema beda,ima ih koje josh cekaju..
Guest- Guest
Svašta se tamo događa
https://www.geopolitika.news/analize/zoran-meter-nakon-karabaha-na-redu-sredivanje-moldavije/
https://www.geopolitika.news/analize/zoran-meter-nakon-karabaha-na-redu-sredivanje-moldavije/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
naravno,i najmanje dobre stvari..Moldavija isto,pola Rumunja,pola Ukra..
Guest- Guest
zona sjebana kao i balkan..visestruka preklapanja,nitko nikog ne priznaje,svatko bi prisvojio nesh sto nema logike,ali eto..
Guest- Guest
Da. Zato je dobro da je sad sam Plenkovic razjasnio onu izjavu o mirnoj integraciji Lavrovu da to znači da se Hrvatska ne zalaže za vojnu akciju Ukrajine tamo.Legendovich wrote:zona sjebana kao i balkan..visestruka preklapanja,nitko nikog ne priznaje,svatko bi prisvojio nesh sto nema logike,ali eto..
Triba se izvuć iz te priče o istočnoj Ukrajini jer to Hrvatskoj ne triba.
2014-04-11
Cuj,na istoku je cisto rusko zivlje...nek mim Ukrajina posteno plati za nekretnine,rusija ce ih rado primiti..ipak nije to tako jednostavno..sad ti dojdu srbi i kazu seli..grunt je grunt,gdje zivis od malih noguRayMabus wrote:Da. Zato je dobro da je sad sam Plenkovic razjasnio onu izjavu o mirnoj integraciji Lavrovu da to znači da se Hrvatska ne zalaže za vojnu akciju Ukrajine tamo.Legendovich wrote:zona sjebana kao i balkan..visestruka preklapanja,nitko nikog ne priznaje,svatko bi prisvojio nesh sto nema logike,ali eto..
Triba se izvuć iz te priče o istočnoj Ukrajini jer to Hrvatskoj ne triba.
Guest- Guest
Boljsevicki debili povlacili granice bez veze, smisla i logike
Samo tri zapadne oblasti Ukrajine se mogu smatrati posebnom nacijom ostalo su Rusi u raznim varijantama.
Umjetna nacija koja bez Rusije opstat ne moze
I za koji kitomir se Plenkovic petlja u to i pametuje Lavrovu. I ko je on u pizdu materinu.
Svaki jad misli da se moze kurcit sa Amerikom i NATOm iza ledja
Samo tri zapadne oblasti Ukrajine se mogu smatrati posebnom nacijom ostalo su Rusi u raznim varijantama.
Umjetna nacija koja bez Rusije opstat ne moze
I za koji kitomir se Plenkovic petlja u to i pametuje Lavrovu. I ko je on u pizdu materinu.
Svaki jad misli da se moze kurcit sa Amerikom i NATOm iza ledja
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Na svu sreću ništa to tamo od Moldavije i cijele te istočne Ukrajine i Krima nije hrvatski problem.
Sretno im.
Sretno im.
2014-04-11
Šta se mene tiče može okretanje Hrvatske od ove dvije stvari u zamjenu za podršku u BiH.
U geopolitici nema ljubavi , samo interesi.
Hrvatska se bori za svoje ciljeve a ne Kijeva , Pentagona ili Brisela.
U geopolitici nema ljubavi , samo interesi.
Hrvatska se bori za svoje ciljeve a ne Kijeva , Pentagona ili Brisela.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika srpska sve će da smrska
» Ime i prezime bh. genocida je Republika Srpska
» Republika Srpska pisala UN-u o SDA i Hrvatima u BiH
» Republika Srpska je ekonomska ruševina
» Republika srpska sve će da smrska
» Ime i prezime bh. genocida je Republika Srpska
» Republika Srpska pisala UN-u o SDA i Hrvatima u BiH