Škoro: Ja sam spreman ići za gradonačelnika Zagreba, znam ni iz čega napraviti nešto
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Škoro: Ja sam spreman ići za gradonačelnika Zagreba, znam ni iz čega napraviti nešto
biljezim + za osjetan pad popularnosti HDZ-ovca bez sluha
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Škoro: Ja sam spreman ići za gradonačelnika Zagreba, znam ni iz čega napraviti nešto
Kako god bilo alli realno je Skoro iduca opcija. Ne napada ga anemija na slijepo. Anemija je najsposbniji-inteligentiji politicar u DNRH. Sada sta ima neke mentalne smetnje je neka druga prica. Matematika je jednostavna. Nakon njegovog odlaska a otici ce , mozda i prije se nadate, adz se rasipa. Nema vise nitko kapaciteta da odrzi govna na okupu. Osim toga i kasa je prazna. Sdp je vec mrtav samo im nitko nije rekao. Stranka koja je pala na gorilla magilla i bauka, komadinu i sl nema buducnosti. Bauk je lokalni politicar tajnik sahovkog kluba , kapacitet. Tu se zavrsavju stranke na nacionalnoj razini. Ostalo su lokalni igraci koji imaju jako ogranicen doseg. Skoro je najveci protivnik upravo radi gradnje mreze na nacionalnoj razini. Drzava, zupanije, opcine.... Ne laje anemija radi sela...... To je ogoljena i skracena analia. Moja. Bumovideli vec za , najkasnije, tri godine. Jedino ako ne nadju skori da mu je zena bila Arkanova ljubavnica a on Stepincevo vanbracno dijete. Muahahahahahahhaahhaaa
2014-04-14
a e.
škoro je na privatnom parkingu kod bolnice pokazao kako iz ničega može napraviti nešto.
za sebe.
škoro je na privatnom parkingu kod bolnice pokazao kako iz ničega može napraviti nešto.
za sebe.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tomasevic i Skoro u drugom krugu izbora za gradonacelnika Zagreba?!
» SDP odlucio da kandidira Marasa za gradonacelnika Zagreba
» Konačno poznat kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba
» Zvonimir Troskot kandidat Mosta za gradonačelnika Zagreba
» Hasanbegović ispao iz utrke kao kandidat DP za mjesto gradonačelnika Zagreba
» SDP odlucio da kandidira Marasa za gradonacelnika Zagreba
» Konačno poznat kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba
» Zvonimir Troskot kandidat Mosta za gradonačelnika Zagreba
» Hasanbegović ispao iz utrke kao kandidat DP za mjesto gradonačelnika Zagreba
Page 3 of 3