čuveni istarski tartuf, zapravo naš
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
čuveni istarski tartuf, zapravo naš
https://biznis.telegraf.rs/agro-biz/3274857-kupio-tartuf-od-1300-g-nadjen-kod-beograda-platio-5000-evra-pa-ga-ceni-u-istri-415000-dolara
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: čuveni istarski tartuf, zapravo naš
Ovo ko ekipa iz DAYZ-a,pobise se za svaki zalogaj...
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
pa velim ja..jos ce ispast da prvi sletili na mjesec..ima to negdje zapisano samo da pronadju..ali sad se radi na usmenoj predajiveber wrote:srpska mitomanija je nevjerovatna.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kila zlata, tehničkog za avionska stakla je cca 50 000€
u srbiji raste posebna sorta.
srbus tartufus maximus
u srbiji raste posebna sorta.
srbus tartufus maximus
2014-12-30
Serbinho-3 wrote:https://biznis.telegraf.rs/agro-biz/3274857-kupio-tartuf-od-1300-g-nadjen-kod-beograda-platio-5000-evra-pa-ga-ceni-u-istri-415000-dolara
ja bi vama srbima zabranio ulaz u Istru. eventualno možete bre da dođete ali odmah putujete u psihijatrijsku kliniku na promatranje.
Guest- Guest
Nismo sletili ali je nasa Serbo seven pomogla poslati covjeka na mjesec :)vuksadinare wrote:pa velim ja..jos ce ispast da prvi sletili na mjesec..ima to negdje zapisano samo da pronadju..ali sad se radi na usmenoj predajiveber wrote:srpska mitomanija je nevjerovatna.
The “Serbo 7” Apollo Spacecraft Launch Team was comprised of Milojko “Mike” Vucelic (Director, Systems Engineering) of Garesnica, Slavonija, Danilo Bojic (Engineer, Stress Analysis) of Lipovo near Kolasin, Paul Duich (Engineer, Data Analysis) of Centerville, Iowa whose family emigrated from Mrkopolje in Lika, Milos Surbatovich (Mechanical Engineer, Docking Systems) of Niksic, Peter Galovich (Engineer, Systems Design Hudson) of Wyoming whose family emigrated from Lika, Slavoljub “Sam” Vuich (Engineer, Electronics Systems RDT&E) of Fenj in Banat, and David Vuich (Program-Project Management) of Midland, Pennsylvania, whose family hailed from Okucani, Slavonija.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Čitam temu. Pročitao sam i ono u okršaju u Sremskoj Mitrovici dakle negdje na području Srema traže isto te tartife. A ne znam šta da kažem , to je skupo , ima ono kad naribaju pa onda manja količina pa specijalitet.
Ne znam stvarno šta bi reka o ovoj temi. Nije da je to nešto šta svi jedemo svaki dan tako da restorani , elita , specijalitet pa drži cijenu. Ne mislin se s tim bavit u svakom slučaju.
Ne znam stvarno šta bi reka o ovoj temi. Nije da je to nešto šta svi jedemo svaki dan tako da restorani , elita , specijalitet pa drži cijenu. Ne mislin se s tim bavit u svakom slučaju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Opet Srbija dominiše a vastaše preuzimaju zasluge!
2014-04-15
u Srbiji Jovana Deretića ko pljeve, sve jedan do drugoga
Tartuf uopce nije bas toliko istarski.
Najveci hrvatski gljivar Romano Božac o tome je pisao i tartufe je stalno brao u okolici Zagreba,cak i u maximirskoj šumi.
Najveci hrvatski gljivar Romano Božac o tome je pisao i tartufe je stalno brao u okolici Zagreba,cak i u maximirskoj šumi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kako moze brati nesh sto raste ispod tla..??..to je ko krumpir..to cuke prvo nosovima proruju put do tartufa,a onda moras paziti da sebestija ne zaleti i ne pojede tartufa...nisu niti pesi bedaki..
Guest- Guest
ti si fakat retard.Legendovich wrote:kako moze brati nesh sto raste ispod tla..??..to je ko krumpir..to cuke prvo nosovima proruju put do tartufa,a onda moras paziti da sebestija ne zaleti i ne pojede tartufa...nisu niti pesi bedaki..
poznato je kada pas nanjuši koks da prvo povuče dve-tri lajne, a onda zalaje.
2014-12-30
opet ti na krivu šinu zaluto..jebote ćuke i koks i heroin-..veber wrote:ti si fakat retard.Legendovich wrote:kako moze brati nesh sto raste ispod tla..??..to je ko krumpir..to cuke prvo nosovima proruju put do tartufa,a onda moras paziti da sebestija ne zaleti i ne pojede tartufa...nisu niti pesi bedaki..
poznato je kada pas nanjuši koks da prvo povuče dve-tri lajne, a onda zalaje.
Guest- Guest
Ma toga sranja posvuda..ne znam zas mu je cijena takva..kad naletim,sutnem nogom i pici dalje..jastreb wrote:Tartuf uopce nije bas toliko istarski.
Guest- Guest
ti si baš idiot.Legendovich wrote:Ma toga sranja posvuda..ne znam zas mu je cijena takva..kad naletim,sutnem nogom i pici dalje..jastreb wrote:Tartuf uopce nije bas toliko istarski.
šutneš nogom, veliš.
kaj si ti krtica pa se pod zemljom krećeš?
2014-12-30
Lika i Gorski Kotar mora da obiluju svakojakijem gljivurdama pa i Tartufimajastreb wrote:Tartuf uopce nije bas toliko istarski.
Similar topics
» Željko Komšić je zapravo lažnjak on je istinski Bošnjak musliman što govori i ova slika.Tko je zapravo 'Željko' Komšić pravo je pitanje.Da li je podvaljen kao kukavičije jaje od bošnjačkih obavještajnih službi?.
» Čuveni Hard rok kafe stiže na mesto Ruskog cara
» Čuveni profesor Džordan Piterson došao u Srbiju da se izleči
» HVALA SRBIJO, PUSTILI STE ME DA GLOĐEM KOSKE: Na današnji dan je UMRO čuveni komičar Čkalja
» TKO JE TU ZAPRAVO RETARDIRAN?
» Čuveni Hard rok kafe stiže na mesto Ruskog cara
» Čuveni profesor Džordan Piterson došao u Srbiju da se izleči
» HVALA SRBIJO, PUSTILI STE ME DA GLOĐEM KOSKE: Na današnji dan je UMRO čuveni komičar Čkalja
» TKO JE TU ZAPRAVO RETARDIRAN?
Page 1 of 2