Tramvaj iz Srbije, uskoro ce spacirati Nemackim ulicama
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tramvaj iz Srbije, uskoro ce spacirati Nemackim ulicama
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2020&mm=12&dd=09&nav_id=1778092
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Tramvaj iz Srbije, uskoro ce spacirati Nemackim ulicama
Siemens je firmu kupio od firme Milanović Inženjering iz Kragujevca, bazirano na njihovoj odličnoj prethodnoj saradnji. Siemens je firmu dogradio naravno i sad proizvodi Avenio tramvaje. Gazda Milanović očigledno nije tipičan srpski polupismeni gazda kome dupe zija za brze pare, jer da godinama zadrži status dobavljača za Siemens, dokaže vrednost firme i proda je istom, to znači da je proizvodio efikasno i po svetskim standardima, održao tim stručnih ljudi, plaćao ih fer umesto da ih vaćari itd. Zato mu svaka čast. Ima i drugih firmi u Srbiji koje su u industriji šinskih vozila i postoje dugo kao i Milanović pa nisu uspeli da prevaziđu nivo šusterske radionice a stručnjaci se kod njih ne zadržavaju.
(Svaka čast!, 10. decembar 2020 00:10)
# Link komentara
Preporučujem (+17)
Ne preporučujem (-1)
# Link komentara
Preporučujem (+17)
Ne preporučujem (-1)
2014-08-25
Jebote ja mislio ono vas oridjidji tramvaj..kao sto su nasi koje proizvodi djuro djakovic..aj bok
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
e jadna srbendoSerbinho-3 wrote:Siemens je firmu kupio od firme Milanović Inženjering iz Kragujevca, bazirano na njihovoj odličnoj prethodnoj saradnji. Siemens je firmu dogradio naravno i sad proizvodi Avenio tramvaje. Gazda Milanović očigledno nije tipičan srpski polupismeni gazda kome dupe zija za brze pare, jer da godinama zadrži status dobavljača za Siemens, dokaže vrednost firme i proda je istom, to znači da je proizvodio efikasno i po svetskim standardima, održao tim stručnih ljudi, plaćao ih fer umesto da ih vaćari itd. Zato mu svaka čast. Ima i drugih firmi u Srbiji koje su u industriji šinskih vozila i postoje dugo kao i Milanović pa nisu uspeli da prevaziđu nivo šusterske radionice a stručnjaci se kod njih ne zadržavaju.
# Link komentara
Preporučujem (+17)
Ne preporučujem (-1)
kurčiti se manufaturnom prljavom tehnologijom je samo pokazatelj di ti je stanje razuma ,,,u prapovjesti
Guest- Guest
Pa to je simens tvornica, njemački tramvaj sklopljen u srbiji.
Oni otvaraju tvornicu u srbiji jer ima jeftinu radnu snagu a tehnički dobru.
U hrvatskoj su usmjereni na energetiku
U sloveniji pametne zgrade itd..
Oni otvaraju tvornicu u srbiji jer ima jeftinu radnu snagu a tehnički dobru.
U hrvatskoj su usmjereni na energetiku
U sloveniji pametne zgrade itd..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa i ja, kad čitam bolje simens tvornicavuksadinare wrote:Jebote ja mislio ono vas oridjidji tramvaj..kao sto su nasi koje proizvodi djuro djakovic..aj bok
Nije ni čudo da misle da su najjači kraj ovakve propagande
2015-08-15
kaya wrote:Pa i ja, kad čitam bolje simens tvornicavuksadinare wrote:Jebote ja mislio ono vas oridjidji tramvaj..kao sto su nasi koje proizvodi djuro djakovic..aj bok
Siemens Fabrika, niko nije rekao da je nasa...
2014-08-25
Pa takav je naslov, tramvaj iz srbije uvozi njemačka.Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Pa i ja, kad čitam bolje simens tvornicavuksadinare wrote:Jebote ja mislio ono vas oridjidji tramvaj..kao sto su nasi koje proizvodi djuro djakovic..aj bok
Kada ono sklapate u njemačkoj tvornici..a uvozite tramvaje.
Pa jbt, ova nikakva hrvatska bar radi za sebe tramvaje i izvozi, đaković, končar
2015-08-15
jebiga i par rimskih careva ima neko porijeklo sa balkana pa ispade da su rimski carevi srbi iako se srbi pojavljuju tek stoljećima poslje. Ista stvar je sa simensovom tvornicom, sve je to bato srpskokaya wrote:Pa i ja, kad čitam bolje simens tvornicavuksadinare wrote:Jebote ja mislio ono vas oridjidji tramvaj..kao sto su nasi koje proizvodi djuro djakovic..aj bok
Bokte s čim se oni hvale. Ja mislila da su napravili tramvaj pa izvozetre wrote:jebiga i par rimskih careva ima neko porijeklo sa balkana pa ispade da su rimski carevi srbi iako se srbi pojavljuju tek stoljećima poslje. Ista stvar je sa simensovom tvornicom, sve je to bato srpskokaya wrote:Pa i ja, kad čitam bolje simens tvornicavuksadinare wrote:Jebote ja mislio ono vas oridjidji tramvaj..kao sto su nasi koje proizvodi djuro djakovic..aj bok
2015-08-15
To kao da smo mi pisali kada je lewis kod nas šivao da izvozimo hrvatske traperice u cijeli svijet..
2015-08-15
kaya wrote:Pa takav je naslov, tramvaj iz srbije uvozi njemačka.Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Pa i ja, kad čitam bolje simens tvornicavuksadinare wrote:Jebote ja mislio ono vas oridjidji tramvaj..kao sto su nasi koje proizvodi djuro djakovic..aj bok
Pa jbt, ova nikakva hrvatska bar radi za sebe tramvaje i izvozi, đaković, končar
Delovi se proizvode u Srbiji, vec su imali koperanta, kojeg su
preuzeli i koji su vec u toj prici...
Verovatno neki nas ko Veber iz Nemacke.
Hrvoje tramvaj kod nas zbog politike ne moze.
Blokada.
2014-08-25
nije to njima toliko hvalisanje koliko je u pitanju svakodnevna hrana, vidiš da to u srbiji gutaju sa čim stignu. Ono moraju svima pokazati koliko su moćni i jaki, da su najbolji i najjači.kaya wrote:Bokte s čim se oni hvale. Ja mislila da su napravili tramvaj pa izvozetre wrote:jebiga i par rimskih careva ima neko porijeklo sa balkana pa ispade da su rimski carevi srbi iako se srbi pojavljuju tek stoljećima poslje. Ista stvar je sa simensovom tvornicom, sve je to bato srpskokaya wrote:Pa i ja, kad čitam bolje simens tvornicavuksadinare wrote:Jebote ja mislio ono vas oridjidji tramvaj..kao sto su nasi koje proizvodi djuro djakovic..aj bok
Kompleks ih para do bola a mitomanija je tu da to sve pogura gdje treba jel.
u srbiji se proizvode samo djelovi sa prljavim tehnologijama i izričito van srpske pametiSerbinho-3 wrote:kaya wrote:Pa takav je naslov, tramvaj iz srbije uvozi njemačka.Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Pa i ja, kad čitam bolje simens tvornicavuksadinare wrote:Jebote ja mislio ono vas oridjidji tramvaj..kao sto su nasi koje proizvodi djuro djakovic..aj bok
Blokada.
Guest- Guest
obala razuma wrote:u srbiji se proizvode samo djelovi sa prljavim tehnologijama i izričito van srpske pametiSerbinho-3 wrote:kaya wrote:Pa takav je naslov, tramvaj iz srbije uvozi njemačka.Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Pa i ja, kad čitam bolje simens tvornicavuksadinare wrote:Jebote ja mislio ono vas oridjidji tramvaj..kao sto su nasi koje proizvodi djuro djakovic..aj bok
Blokada.
Barem se proizvodi Siemens, ne prodaje se Balkanska
nacionalisticka magla...
2014-08-25
Nego dulje vrijeme nije bilo nishta o o srskom cichi??? Srpski ficha ovo, srpski ficha ono....... Nitko nije davio sa fichom dulje vrijeme??? Shto se desilo????
2014-04-14
okupirali su svet i sad nema potreba da ga se reklamiše.abraham wrote:Nego dulje vrijeme nije bilo nishta o o srskom cichi??? Srpski ficha ovo, srpski ficha ono....... Nitko nije davio sa fichom dulje vrijeme??? Shto se desilo????
ti nikada neäeš moći razumjeti da je manufaktura isto kao hrvatsko kurčenje turizmom suicidni izvori budžetskih osnovaSerbinho-3 wrote:obala razuma wrote:u srbiji se proizvode samo djelovi sa prljavim tehnologijama i izričito van srpske pametiSerbinho-3 wrote:kaya wrote:Pa takav je naslov, tramvaj iz srbije uvozi njemačka.Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Pa i ja, kad čitam bolje simens tvornicavuksadinare wrote:Jebote ja mislio ono vas oridjidji tramvaj..kao sto su nasi koje proizvodi djuro djakovic..aj bok
Blokada.
nacionalisticka magla...
Guest- Guest
abraham wrote:Nego dulje vrijeme nije bilo nishta o o srskom cichi??? Srpski ficha ovo, srpski ficha ono....... Nitko nije davio sa fichom dulje vrijeme??? Shto se desilo????
Zastareo model...
Automobil se prodaje u pocetku i postepeno opada prodaja.
To pokazuje i sliku autoindustrije.
Fiat ce nesto drugo tamo da proizvodi, 500L mozda nece
biti vise u proizvodnji.
Ako prodaju nekome drugome svoj deo, mozda bude bolje.
2014-08-25
obala razuma wrote:ti nikada neäeš moći razumjeti da je manufaktura isto kao hrvatsko kurčenje turizmom suicidni izvori budžetskih osnovaSerbinho-3 wrote:obala razuma wrote:u srbiji se proizvode samo djelovi sa prljavim tehnologijama i izričito van srpske pametiSerbinho-3 wrote:kaya wrote:Pa takav je naslov, tramvaj iz srbije uvozi njemačka.Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Pa i ja, kad čitam bolje simens tvornicavuksadinare wrote:Jebote ja mislio ono vas oridjidji tramvaj..kao sto su nasi koje proizvodi djuro djakovic..aj bok
Blokada.
nacionalisticka magla...
Ljudi rade, trose, pokrecu ekonomiju...
Turizam 3 meseca je los biznis, jer tokom 9 meseci puknu
ko kokice...
Trebinje prica je model mozda za vas, rad tokom 12 meseci,
klijenti kojima sigurno legne novac...
2014-08-25
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» TITO: Hvala Nemackim prijateljima
» Milijan Brkić se sa autom zabio u tramvaj
» Čekajući tramvaj zvan obrazovna reforma
» Radnik se zarazio koronom posle dodira s nemačkim mesom
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Milijan Brkić se sa autom zabio u tramvaj
» Čekajući tramvaj zvan obrazovna reforma
» Radnik se zarazio koronom posle dodira s nemačkim mesom
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
Page 1 of 2