Trazili Tartufe, mrtvi na sve strane
Page 1 of 1
Trazili Tartufe, mrtvi na sve strane
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3580487/ovo-su-braca-koja-su-ubijena-zbog-tartufa-sukob-oko-skupocene-gljive-bio-je-koban-za-stanislava-i-predraga
Last edited by Serbinho-3 on 6/12/2020, 20:48; edited 1 time in total
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Trazili Tartufe, mrtvi na sve strane
ODGOVORI
sudija06-12-2020 18:02h
Ovakva scena uskoro u Kupinovu kod Ovedske bare..Obrenovcani tamo idu da traze tartufe a ovi iz Kupinova nedaju,pa prevrcu kola,lupaju samare,truju kerove,buse camce..
I to tako dugo traje..videcemo dokle
+ 117- 2
2014-08-25
ODGOVORI
Jovan06-12-2020 17:06h
Nasledio sam psa tartufara koji je sada mator i penzionisan.Svašta sam se naslušao šta rade jedni drugima u šumi.Buše gume na autu,truju pse,fizički napadaju pa je samo bilo pitanje kada će se ovako nešto dogoditi.Da stvar bude luđa,Srbija je prepuna tartufa i ima za sve ali pohlepa je čudo.
+ 207- 2ODGOV
Jovan06-12-2020 17:06h
Nasledio sam psa tartufara koji je sada mator i penzionisan.Svašta sam se naslušao šta rade jedni drugima u šumi.Buše gume na autu,truju pse,fizički napadaju pa je samo bilo pitanje kada će se ovako nešto dogoditi.Da stvar bude luđa,Srbija je prepuna tartufa i ima za sve ali pohlepa je čudo.
+ 207- 2ODGOV
2014-08-25
DjoKci06-12-2020 19:14h
Ova dva pokojnika su na slikama sa psima rase Romagnolo. To su cuveni psi bas za tu namenu, trazenje tartufa. TAko da ima logike da je oko toga doslo do svadje i svega ostalog.
Inace nije tajna da se po Fruskoj gori cesto izbodu nozevima bas zbog tartufa. U stilu moja teritorija, moji tartufi...
Lud smo narod i naopak nema sta dalje da se prica.
+ 12- 1
Ova dva pokojnika su na slikama sa psima rase Romagnolo. To su cuveni psi bas za tu namenu, trazenje tartufa. TAko da ima logike da je oko toga doslo do svadje i svega ostalog.
Inace nije tajna da se po Fruskoj gori cesto izbodu nozevima bas zbog tartufa. U stilu moja teritorija, moji tartufi...
Lud smo narod i naopak nema sta dalje da se prica.
+ 12- 1
2014-08-25
Similar topics
» dok sa jedne strane u privatnom sektoru fali radne strane, a sa druge strane uhljebi previše opterećuju ekonomiju..
» Srpske tartufe traže od Nemačke do Havaja: Ivana uložila sve što je imala, kupila pse i gradi biznis
» "Crni vrh nije na spisku, a ja kopam tartufe tamo već 3 godine": Našao blago koje vredi i 5.000 evra
» 'Mrtvi Tuđmani'
» Mrtvi Bankari
» Srpske tartufe traže od Nemačke do Havaja: Ivana uložila sve što je imala, kupila pse i gradi biznis
» "Crni vrh nije na spisku, a ja kopam tartufe tamo već 3 godine": Našao blago koje vredi i 5.000 evra
» 'Mrtvi Tuđmani'
» Mrtvi Bankari
Page 1 of 1