Hrvatska srušila i svjetske prvakinje
Page 7 of 17
Page 7 of 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Re: Hrvatska srušila i svjetske prvakinje
Sad nakon ovoga rastu i apetiti. Nismo se nikad plasirali na polufinale EP a za to triba dobit dvi neke iduće utakmice od mogućih tri.
Al dobro je , super. Nismo deset godina ni u ovu grupnu fazu se plasirali a kad pogledaš kako i koga smo tu dobili onda je ovo i jače od deset godina po uspjehu.
Sad čekamo rezultat Mađarska i Nizozemska i tko će od ovo troje ispast.
U Srbiji nervoza. Svjesni su da su sami sebe dobili nakon šta 14 minuta nisu dali gol.
Al dobro je , super. Nismo deset godina ni u ovu grupnu fazu se plasirali a kad pogledaš kako i koga smo tu dobili onda je ovo i jače od deset godina po uspjehu.
Sad čekamo rezultat Mađarska i Nizozemska i tko će od ovo troje ispast.
U Srbiji nervoza. Svjesni su da su sami sebe dobili nakon šta 14 minuta nisu dali gol.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kukaju komšije. Da su pobjedili oni 4 boda a sad čekaju rasplet Mađarska Nizozemska i ako se plasiraju kreću od nule
https://sport.blic.rs/ostali-sportovi/rukomet/rukometasice-srbije-mogu-dalje-na-ep-ako-madjarice-pobede-holandjanke/xg3rtfm
Velika pobjeda Hrvatske. Najslađa.
https://sport.blic.rs/ostali-sportovi/rukomet/rukometasice-srbije-mogu-dalje-na-ep-ako-madjarice-pobede-holandjanke/xg3rtfm
2014-04-11
57 min, 2+ i napad za nizozemskuRayMabus wrote:Kukaju komšije. Da su pobjedili oni 4 boda a sad čekaju rasplet Mađarska Nizozemska i ako se plasiraju kreću od nule
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Volija bi ja da se Srbija plasira jer to onda u praksi znači da je Nizozemska svjetski prvak ispala.
Ajmo Mađarice.
Ja najviše volim Mađarice mlade koje svoje usne sladoledom slade
Ja najviše volim Panonsku nizinu i Mađarice mlade kada jako zinu
Ajmo Mađarice.
Ja najviše volim Mađarice mlade koje svoje usne sladoledom slade
Ja najviše volim Panonsku nizinu i Mađarice mlade kada jako zinu
2014-04-11
1. Hrvatska 4 boda prenosi
2. Nizozemska 2 boda prenosi
3. Mađarska 0 bodova prenosi
4. Srbija ispada i ide kući
Da.tre wrote:+3
srbija ide kući
Nizozemska Mađarska 28:24
Al možda i bolje jer to su ipak svjetske prvakinje pa će uzeti dva boda nekom od ovih : Norveška , Njemačka , Rumunjska
Praktički počimaju od nule tako da sad ovo matematički nama i odogovara šta svjetska klasa idd od nule na našu konkurenkciju
Još bolje. Nisu ih dobile s desetak razlike pa da su druge nego idu od dna bez bodova.
Odlično.
2014-04-11
Ne prenosi. Mađarska je druga.tre wrote:1. Hrvatska 4 boda prenosi
2014-04-11
Mađarska je dobila Srbiju 38:26
Ima bolju bod razliku.
Ovo je sad super nami kako je ispalo
Ima bolju bod razliku.
2014-04-11
RayMabus wrote:Mađarska je dobila Srbiju 38:26
Ima bolju bod razliku.
Hvala Srbijo.
Dva puta.
Upravo ste nam otvorili plasman prema polufinalu.
2014-04-11
ne, međusobni dvoboj odlučuje o drugom mjestu a imaju isti broj bodovaRayMabus wrote:Ne prenosi. Mađarska je druga.tre wrote:1. Hrvatska 4 boda prenosi
tre wrote:ne, međusobni dvoboj odlučuje o drugom mjestu a imaju isti broj bodovaRayMabus wrote:Ne prenosi. Mađarska je druga.tre wrote:1. Hrvatska 4 boda prenosi
U pravu si.
Sad imamo problem.
A šteta. Zato san ja navija za Mađarsku. Nizozemska je svjetski prvak i sad ima ta dva boda.
A izgube dvi utakmice i opet su druge.
2014-04-11
'Ustašice slave poraz i veliku tugu srbijanskih sportskih junakinja...'RayMabus wrote:Ovo je slikica za komšije.
Za uspomenu.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
A dobro i Mađarska je izgubila isto dvi utakmice.
Aj pošteno gleda se njihov omjer onda.
2014-04-11
T. wrote:'Ustašice slave poraz i veliku tugu srbijanskih sportskih junakinja...'RayMabus wrote:Ovo je slikica za komšije.
Za uspomenu.
Otvaram drugu pivu i puštam prigodni spot.
Slavlje je.
2014-04-11
a nek otima bodove onima sa kojima se križamo i nek jednu izgubi i mi dobijemo rumunjke možemo već tada biti u polufinalu. Bitno je dobiti najslabije iz one grupe rumunjke pa će se već vidjeti bolje što i kako.RayMabus wrote:tre wrote:ne, međusobni dvoboj odlučuje o drugom mjestu a imaju isti broj bodovaRayMabus wrote:Ne prenosi. Mađarska je druga.tre wrote:1. Hrvatska 4 boda prenosi
U pravu si.
Sad imamo problem.
A šteta. Zato san ja navija za Mađarsku. Nizozemska je svjetski prvak i sad ima ta dva boda.
i srbija isto no odigrale su katastrofalno protiv mađarske i zato su ispale zbog velikog minusa u gol razlici.RayMabus wrote:A dobro i Mađarska je izgubila isto dvi utakmice.
Nisu te Rumunjke baš toliko slabe.tre wrote:a nek otima bodove onima sa kojima se križamo i nek jednu izgubi i mi dobijemo rumunjke možemo već tada biti u polufinalu. Bitno je dobiti najslabije iz one grupe rumunjke pa će se već vidjeti bolje što i kako.RayMabus wrote:tre wrote:ne, međusobni dvoboj odlučuje o drugom mjestu a imaju isti broj bodovaRayMabus wrote:Ne prenosi. Mađarska je druga.tre wrote:1. Hrvatska 4 boda prenosi
U pravu si.
Sad imamo problem.
Al dobro , šta bude bude. Ne odgovara nam ovo ovako. Bolje bi bilo da je Srbija prošla a Nizozemska ispala al šta je tu je.
2014-04-11
pa nema slabih koliko vidim, ali ako nećeš dobiti onu najslabiju u toj grupi onda ne možeš ni očekivati prolaz dalje.RayMabus wrote:Nisu te Rumunjke baš toliko slabe.tre wrote:a nek otima bodove onima sa kojima se križamo i nek jednu izgubi i mi dobijemo rumunjke možemo već tada biti u polufinalu. Bitno je dobiti najslabije iz one grupe rumunjke pa će se već vidjeti bolje što i kako.RayMabus wrote:tre wrote:ne, međusobni dvoboj odlučuje o drugom mjestu a imaju isti broj bodovaRayMabus wrote:Ne prenosi. Mađarska je druga.tre wrote:1. Hrvatska 4 boda prenosi
U pravu si.
Sad imamo problem.
Al dobro , šta bude bude. Ne odgovara nam ovo ovako. Bolje bi bilo da je Srbija prošla a Nizozemska ispala al šta je tu je.
U Srbiji šok i neverica
https://sportske.jutarnji.hr/sn/sport-mix/rukomet/najgori-rukomet-i-nogomet-igramo-ugasiti-oba-sporta-srbija-je-tesko-podnijela-debakl-od-hrvatica-15035792
Boli ih jer su oni očekivali prolaz u drugi krug pod normalska stvar a ispali.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/sport-mix/rukomet/najgori-rukomet-i-nogomet-igramo-ugasiti-oba-sporta-srbija-je-tesko-podnijela-debakl-od-hrvatica-15035792
Boli ih jer su oni očekivali prolaz u drugi krug pod normalska stvar a ispali.
2014-04-11
Page 7 of 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Similar topics
» HRVATSKA IMA NOVOG SVJETSKOG PRVAKA: Hercegovac Ivan Kvesić zlatni sa svjetske karate smotre u Madridu
» Zelena agenda srušila Bidenovu većinu
» Hrvatica primila vakcinu, srušila se i umrla
» Srpkinja sponzoruša srušila europsku desnicu
» Panika: Rijeka Željeznica srušila most na Ilidži
» Zelena agenda srušila Bidenovu većinu
» Hrvatica primila vakcinu, srušila se i umrla
» Srpkinja sponzoruša srušila europsku desnicu
» Panika: Rijeka Željeznica srušila most na Ilidži
Page 7 of 17