CIA poslije 50 godina otkrila: Hrvati su militantni nacionalisti
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: CIA poslije 50 godina otkrila: Hrvati su militantni nacionalisti
obala razuma wrote:da ustaše nisu imali lavove ,,, srbija bi danas imala 4000 miljuna u užičkom kolu koje je pokazatelj da je jugoslovenstvo najveće srpstvo a da samo po sebi nema veze sa srbijom
jer jugosloenstvo su napravili hrvatski jugonacisti kojima bi trebali mi hrvati povjesno suditi
Istina laže- Posts : 196
2020-10-29
Istina laže wrote:Uglavnom, 4 milijuna pičkastih, tunjavih Hrvata je opet i ponovo kroz istoriju, na pravdi boga sjebalo 8 meleona mužjačkih serbskih supemena. Pa to je da svisneš od muke, kaj ne?Serbinho-3 wrote:I posle rata, stvaranjem Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca....AssadNaPodmornici wrote:nema sa naam zajebancije.. u ww2 smo vas potaracali na milijun i nešto, u WW1 ste isto dobili genocid od nas, a 91-95 ste dobili u jaketu.
ako ideš tri puta provocirati nekoga, a taj te tri puta premlati kod vola, svaki put sve brutalnije, zašto opet želite batine? svatko u svoj ćošak i adio
Znaju u Srbiji reci da su i te izbeglice, koje su iz Hrvatske
dosle u Srbiju, bile deo iste grupe, koji su sa Hrvatima ubijali
po Srbiji u ime AustrUgarske.
Ajde sto je Kralj namagarcio Srbe i stavio ih sa koljacima, vec
i Srbi, koji su se klanjali Ustasi i koji dan danas lezi u Kuci
Cveca.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Vidim ja da ste se opet oteli, idemo malo izobrazbe, pa majku mu ne smete zaboraviti ko ste i sto ste...
omni-
2014-04-12
srbi su samo lešinariomni wrote:Vidim ja da ste se opet oteli, idemo malo izobrazbe, pa majku mu ne smete zaboraviti ko ste i sto ste...
žabari su hrabriji od gedža
da im ludi dalmoši nisu okotili jugonacizam priko drine nebi nikd u životu 90% srba nogom kročilo
al eto ,,,samo da se zna koju gamad hrvat u svom rodu ima
onda smo im još i socijalistički rasizam upakovali u jugonacizam
nijejadni srbin kriv
srbi lešinari čine zločine samo ako ih navučeš i dozvoliš
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:Znaju u Srbiji reci da su i te izbeglice, koje su iz HrvatskeIstina laže wrote:Uglavnom, 4 milijuna pičkastih, tunjavih Hrvata je opet i ponovo kroz istoriju, na pravdi boga sjebalo 8 meleona mužjačkih serbskih supemena. Pa to je da svisneš od muke, kaj ne?Serbinho-3 wrote:I posle rata, stvaranjem Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca....AssadNaPodmornici wrote:nema sa naam zajebancije.. u ww2 smo vas potaracali na milijun i nešto, u WW1 ste isto dobili genocid od nas, a 91-95 ste dobili u jaketu.
ako ideš tri puta provocirati nekoga, a taj te tri puta premlati kod vola, svaki put sve brutalnije, zašto opet želite batine? svatko u svoj ćošak i adio
dosle u Srbiju, bile deo iste grupe, koji su sa Hrvatima ubijali
po Srbiji u ime AustrUgarske.
Ajde sto je Kralj namagarcio Srbe i stavio ih sa koljacima, vec
i Srbi, koji su se klanjali Ustasi i koji dan danas lezi u Kuci
Cveca.
Istina laže- Posts : 196
2020-10-29
Slazem se kolega. Nije na odmet pogledati ovo i potsjetiti se, s vremena na vrijeme. Zaboravi se s kime se ima posla. Ovo treba nedjeljom u terminu dozvolite da se obratimo ili NU 2 prkiazti.Jednom godisnje.......omni wrote:Vidim ja da ste se opet oteli, idemo malo izobrazbe, pa majku mu ne smete zaboraviti ko ste i sto ste...
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Otkrila sam da smo mi Hrvati zapravo najveći Srbi
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrvati u BIH nestaju za deset godina
» Nestalom jahtom ruskog oligarha upravljali Hrvati, prijeti im 5 godina zatvora
» Nakon 450 godina na pragu ponovo iste bitke, Mađari i Hrvati vs najezda Islama
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrvati u BIH nestaju za deset godina
» Nestalom jahtom ruskog oligarha upravljali Hrvati, prijeti im 5 godina zatvora
» Nakon 450 godina na pragu ponovo iste bitke, Mađari i Hrvati vs najezda Islama
Page 2 of 2