Argentina uvela porez za najbogatije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Argentina uvela porez za najbogatije
besmislicuobala razuma wrote:a šta san ti ja rekaaben wrote:rockwell i trenton su samo besmislice, onakove kakove i ti meni pišešobala razuma wrote:ako su psi lajali na hitlera , nemoraš kriviti ni kpj ni cvetkovića šta su prvi zagrlili hiletaaben wrote:obala razuma wrote:ti nisi razumija trumpa dok je u alpama vriskao na socijalistički rasizamaben wrote:Gfeat leap forwardprckov wrote:great resetred wolf wrote:Potpuno nebitno...Novi svjetski poredak je pred nama...
build back better
great transformation
kako da ga čuješ dok ti internacionala još zuji u ušima dok se nadaš da ćeš dekretom postat ljudina
to tako krivo misliš jer nisi razumi rockwella dokle je u trentonu viko na rasistički socijalizam
morbit da je i rokwelova neka pametna ka i autoput i poštanski brojevi i radnička prava koja su ono ,,čije djelo
mišljenje sam da će te plenki oduševit ,,,ka imarčeljuša
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Re: Argentina uvela porez za najbogatije
ne zun ča oćeš rećiobala razuma wrote:trumpov antisocijalizam besmislica
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Italija bankama uvela porez na nepredviđenu dobit od 40 posto
» Victor Orban nastavlja sa Neoliberalnim reformama - porez na dobit pada na 9% a već imaju neoliberalni porez na dohodak
» Albanija krenula putem Neoliberalnog Kapitalizma - ukinuli porez na male tvrtke, a velike samo 5% porez na dobit
» Kupari postaju Ritz Carlton u koji će Sergej Gljadelkin privući najbogatije
» Argentina napada Rusiju
» Victor Orban nastavlja sa Neoliberalnim reformama - porez na dobit pada na 9% a već imaju neoliberalni porez na dohodak
» Albanija krenula putem Neoliberalnog Kapitalizma - ukinuli porez na male tvrtke, a velike samo 5% porez na dobit
» Kupari postaju Ritz Carlton u koji će Sergej Gljadelkin privući najbogatije
» Argentina napada Rusiju
Page 2 of 2