kod mene je gram bio gram
Page 1 of 1
kod mene je gram bio gram
PREMA konačnim rezultatima koje je objavilo Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine, kandidat Naroda i pravde Abdulah Iljazović osvojio je mandat u Skupštini Brčko distrikta.
Za njega je glasala 801 osoba, što je 31,86 posto glasova. Tako je Iljazović postao najmlađi izabrani zastupnik u Skupštini Brčko distrikta BiH ikad.
Pozornost javnosti privukao je prije izbora, kad je na društvenim mrežama objavljeno da je prije tri godine bio optužen za dilanje droge. On se nakon te objave odlučio našaliti.
"Znam da sam zeznuo situaciju i ne mogu pobjeći od toga. Vjerujem kako mogu pokazati da čovjek kada se okruži pravim ljudima može uraditi nešto što mu je bilo nezamislivo prije tri godine. Samo da se zna, kod mene je gram bio gram. Poštenje prije svega", poručio je.
https://www.index.hr/magazin/clanak/bivsi-diler-usao-u-skupstinu-kod-mene-je-gram-bio-gram-postenje-prije-svega/2236405.aspx
Za njega je glasala 801 osoba, što je 31,86 posto glasova. Tako je Iljazović postao najmlađi izabrani zastupnik u Skupštini Brčko distrikta BiH ikad.
Pozornost javnosti privukao je prije izbora, kad je na društvenim mrežama objavljeno da je prije tri godine bio optužen za dilanje droge. On se nakon te objave odlučio našaliti.
"Znam da sam zeznuo situaciju i ne mogu pobjeći od toga. Vjerujem kako mogu pokazati da čovjek kada se okruži pravim ljudima može uraditi nešto što mu je bilo nezamislivo prije tri godine. Samo da se zna, kod mene je gram bio gram. Poštenje prije svega", poručio je.
https://www.index.hr/magazin/clanak/bivsi-diler-usao-u-skupstinu-kod-mene-je-gram-bio-gram-postenje-prije-svega/2236405.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: kod mene je gram bio gram
To je prepisao od Čede. Čeda je prvi promovisao ideju da gram opet bude gram.
Re: kod mene je gram bio gram
dzango wrote:To je prepisao od Čede. Čeda je prvi promovisao ideju da gram opet bude gram.
u tebe je gram socijalizmamarcellus wrote:dzango wrote:To je prepisao od Čede. Čeda je prvi promovisao ideju da gram opet bude gram.
jebajiga ,,, to još nije opojni materijal
pa nastavi uživat u hrvatoslavskom haraču
marčeljuš.............pupijev potrčko
Guest- Guest
Similar topics
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
» TITO: A, od mene, fabrika..
» Vi mene provocirate!
» Ja tebe, ti mene
» Za mene je sreća...
» TITO: A, od mene, fabrika..
» Vi mene provocirate!
» Ja tebe, ti mene
» Za mene je sreća...
Page 1 of 1