Stoko dokle vise Laz.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Stoko dokle vise Laz.
Ja bih ampera maznio iz automata ali ovde je u pravu.Zeko wrote:Pa Maradonaje bil drogeraš i samim time nemoguće je da nema dalmatinske korijene ... Zato bracala, ne seri bez veze, jer Maradona je amperov rođak ...
Maradoma ima nase korjene i tu je kraj price.
A srpski vepar nek se koprca u svojoj boli.
Ko mu jebe mater
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Andreas Goldberger wrote:Ne pričamo tu o drugima i tko je, kad i zašto dobio pojedino ime. Pričamo o Dalmi Maradona:
s maternal great-grandfather Mateo Kariolić was born in Korčula, Dalmatia, today's Croatia (possibly then in the Austrian Empire), and emigrated to Argentina, where Maradona's grandmother Salvadora was born. Salvadora named her daughter Dalma after the Croatian region, after whom Maradona named his eldest daughter
https://www.cs.mcgill.ca/~rwest/wikispeedia/wpcd/wp/d/Diego_Maradona.htm
Andreas Goldberger wrote:Ne pričamo tu o drugima i tko je, kad i zašto dobio pojedino ime. Pričamo o Dalmi Maradona:
s maternal great-grandfather Mateo Kariolić was born in Korčula, Dalmatia, today's Croatia (possibly then in the Austrian Empire), and emigrated to Argentina, where Maradona's grandmother Salvadora was born. Salvadora named her daughter Dalma after the Croatian region, after whom Maradona named his eldest daughter
https://www.cs.mcgill.ca/~rwest/wikispeedia/wpcd/wp/d/Diego_Maradona.htm
Svakako, svakako, deretiću...
Guest- Guest
Al još san šokiran s onim Dereticem hahahahahhaah...
:^O
Lik, mrtav - ladan, ispaljiva takve nebuloze da je to čudo...
Voditelj ga sluša i ne viruje hahahahaha...
Teška bolest!
:D
Teška bolest!
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Al još san šokiran s onim Dereticem hahahahahhaah...
Teška bolest!
Ja sa mojim tečom više ne razgovaram zbog njega. On veruje u njegove umobolštine.
Tragično je što on nije jedini, postoji još puno deretića koji truju glup narod...
Guest- Guest
Bracala, ne mislin te sprdat ili nešto...
Al vi ste, u globalu, bas bolesni kad virujete u ovakve likove, ka šta i sam kažeš...
Pretpostavljan da neobrazovani likovi bez osnovne škole puse ovakve price, al svejedno, ovo je teški horor...
Nevjerojatan lik...
Za poslat ga u ludaru do kraja života...
;)
Al vi ste, u globalu, bas bolesni kad virujete u ovakve likove, ka šta i sam kažeš...
Pretpostavljan da neobrazovani likovi bez osnovne škole puse ovakve price, al svejedno, ovo je teški horor...
Nevjerojatan lik...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Bracala, ne mislin te sprdat ili nešto...
Nevjerojatan lik...
;)
Stvar obrazovanja samo. (Završen fakultet te ne čini a priori intelektualcem)
Guest- Guest
Već će njemu ovaj njegov deretić ili kako već iskopati da je Kariolić ustvari bio srbin.FRANK wrote:Ja bih ampera maznio iz automata ali ovde je u pravu.Zeko wrote:Pa Maradonaje bil drogeraš i samim time nemoguće je da nema dalmatinske korijene ... Zato bracala, ne seri bez veze, jer Maradona je amperov rođak ...
Ko mu jebe mater
Guest- Guest
Pa to sam i ja napisal ... Nemoguće je da nema dalmatinske korijene čim je bil drogeraš ...FRANK wrote:Ja bih ampera maznio iz automata ali ovde je u pravu.Zeko wrote:Pa Maradonaje bil drogeraš i samim time nemoguće je da nema dalmatinske korijene ... Zato bracala, ne seri bez veze, jer Maradona je amperov rođak ...
Ko mu jebe mater
Zeko-
2015-08-26
a onaj YT su ti samo highlights...ima toga jošfridrih_niche wrote:Al još san šokiran s onim Dereticem hahahahahhaah...
Teška bolest!
A kako stojiš s tečom u vezi "oca srpske nacije"?Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Al još san šokiran s onim Dereticem hahahahahhaah...
Teška bolest!
Ja sa mojim tečom više ne razgovaram zbog njega. On veruje u njegove umobolštine.
Tragično je što on nije jedini, postoji još puno deretića koji truju glup narod...
"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.
https://direktno.hr/direkt/dobrica-cosic-otac-srpske-nacije-ideolog-srpske-lazi-i-uzrok-srpskih-genocida-i-etnickih-ciscenja-na-kraju-20-stoljeca-112631/
Braća Grimm su goli kurac za Deretica!Noor wrote:a onaj YT su ti samo highlights...ima toga jošfridrih_niche wrote:Al još san šokiran s onim Dereticem hahahahahhaah...
Teška bolest!
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Braća Grimm su goli kurac za Deretica!Noor wrote:a onaj YT su ti samo highlights...ima toga jošfridrih_niche wrote:Al još san šokiran s onim Dereticem hahahahahhaah...
Teška bolest!
pa Dobrica Ćosić je sve rekao
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» GOTOVO JE STOKO
» Dokle vise trpit crnogorskog ludjaka
» U nedjelju strijeljanje stoko
» Dokle više s ovim Komšićem, majkumu...
» BOZE DRAGI DOKLE VISE OVA JEZA I ZLOCIN......NAJVECI KRIMINALCI
» Dokle vise trpit crnogorskog ludjaka
» U nedjelju strijeljanje stoko
» Dokle više s ovim Komšićem, majkumu...
» BOZE DRAGI DOKLE VISE OVA JEZA I ZLOCIN......NAJVECI KRIMINALCI
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3