"Neće vam biti dobro ako vas Vučinić pozove!"
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: "Neće vam biti dobro ako vas Vučinić pozove!"
Partizan je krajem 80-tih bio na putu da postane ono sto je bila Zvezda,a onda se u Parzizanu dogodio narod. Puč.
Jugoslavenski orijentirani trener Jusufi,zatim direktor general Zdravko Lončar,kurir iz 6.ličke i ugledni član rukovodstva Stjepan Bonek,pučem su maknuti. Organiziran je tad ispred klzpskih prostorija i neki miting.
Mnogi bivši igraci i ugledni clanovi kluba prestali su ici na stadion.
Puc koji je vodio Zečevic bio jr prosrpski,a prica sr da je i republicka Udba imala prste u tome kako bi sve pogodovalo napredovanju Zvezde.
Jugoslavenski orijentirani trener Jusufi,zatim direktor general Zdravko Lončar,kurir iz 6.ličke i ugledni član rukovodstva Stjepan Bonek,pučem su maknuti. Organiziran je tad ispred klzpskih prostorija i neki miting.
Mnogi bivši igraci i ugledni clanovi kluba prestali su ici na stadion.
Puc koji je vodio Zečevic bio jr prosrpski,a prica sr da je i republicka Udba imala prste u tome kako bi sve pogodovalo napredovanju Zvezde.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Baš pratim na internetu rezultat. Još pet minuta igraju. Sad je nula nula. Čukarički žnj klub , prije par godina privatnik kupio ....a dobro.crvenkasti wrote:Čukarički je bolji od Partizana.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
1:0 za Partizan , sad su dali gol u 86 minuti.
Nije ti nešto taj Čukarički. To su žnj klubovi koje finacira privatnik pa koliko love toliko muzike. Al ok ajd , od žnj kluba do među prvih deset. I to je napredak.
Nije ti nešto taj Čukarički. To su žnj klubovi koje finacira privatnik pa koliko love toliko muzike. Al ok ajd , od žnj kluba do među prvih deset. I to je napredak.
2014-04-11
Vidim da ima i Proleter iz Novog Sada u prvoj ligi Srbije i u gornjem dijelu tablice je.
E a šta bi vi tili ? Dva kluba iz Novog Sada igra u prvoj ligi Srbiji. Pa spoji to u jedan klub i gotovo.
E a šta bi vi tili ? Dva kluba iz Novog Sada igra u prvoj ligi Srbiji. Pa spoji to u jedan klub i gotovo.
2014-04-11
Proleter je iz Zrenjanina.RayMabus wrote:Vidim da ima i Proleter iz Novog Sada u prvoj ligi Srbije i u gornjem dijelu tablice je.
2014-04-22
Ovdje piše Novi Sad. Provjerio sam.jastreb wrote:Proleter je iz Zrenjanina.RayMabus wrote:Vidim da ima i Proleter iz Novog Sada u prvoj ligi Srbije i u gornjem dijelu tablice je.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/FK_Proleter_Novi_Sad
2014-04-11
Da se mene pita prvo bi vam zakonom zabranija da mogu više od tri nogometna kluba iz Beograda igrat u prvoj ligi. Onda bi ti privatnici sami otišli u druge djelove Srbije pa tamo malo razvijali nogomet i infrastrukturu.
To bi mi bila prva stvar da ja ovo uređujem.
2014-04-11
A Zagreb?RayMabus wrote:Da se mene pita prvo bi vam zakonom zabranija da mogu više od tri nogometna kluba iz Beograda igrat u prvoj ligi. Onda bi ti privatnici sami otišli u druge djelove Srbije pa tamo malo razvijali nogomet i infrastrukturu.
Dinamo 1 i 2,Zagreb,Lokomotiva,Rudeš,Hrv.dragovoljac i jos par timova ki su igrali u 1 ligi?
2014-04-22
No to nisu moja posla tako me ne zanima. Sad igramo konferencijsku ligu i sad su šanse da se nađemo il u kvalifikacijama il u grupnoj fazi te treće lige zajedno veće za 50%
Hajduk Zaječar , Rijeka Kalesija
2014-04-11
Isto. Najviše dva kluba iz Zagreba. Treći ne može. Znači treći koji igra u drugoj ligi pa tamo bude prvak pa treba ić u prvu ligu a već ima Dinamo i još jedan , ne može.jastreb wrote:A Zagreb?RayMabus wrote:Da se mene pita prvo bi vam zakonom zabranija da mogu više od tri nogometna kluba iz Beograda igrat u prvoj ligi. Onda bi ti privatnici sami otišli u druge djelove Srbije pa tamo malo razvijali nogomet i infrastrukturu.
Dinamo 1 i 2,Zagreb,Lokomotiva,Rudeš,Hrv.dragovoljac i jos par timova ki su igrali u 1 ligi?
Onda investitori odu u druge općine jer ti može proć u prvu ligu ako bude prvak u drugoj. To se tako radi.
2014-04-11
Zato im se i dešava ova situacija jer imaju dva prvoligaša iz Novog Sada. Lipo zakonom da može samo po jedan iz drugih gradova Srbije a Beograd najviše tri.
I onda nećeš imat ovu situaciju nego ćeš imat jedan jaki gradski klub i točka
2014-04-11
Ako si ti gradonačelnik nekog manjeg grada a u pravilu su to ovdje svi koji nisu glavni gradovi država i imaš svoj gradski proračun , tebi je lakše ako je zakonom to ograničeno na jedan klub po gradu u prvoj ligi. Zašto ? Pa ako je kriza pomogneš mu. A ako imaš dva daš li jednome doć će i ovi drugi da i njemu daš isto.
Tko će to platit i zašto ?
Tko će to platit i zašto ?
2014-04-11
Al uglavnom nisu moja posla i ne mislim se s time baviti. Ono šta je sad 100% sigurno je da od iduće sezone vjerojatnost da se susretnu hrvatski i srpski klubovi u Europi je veća za '50% nego prije pa će se više medijski pratiti same završnice državni liga u regionu pošto je velika vjerojatnost da baš na njih naletimo.
Također kad naletimo na njih onda i to privlači pažnju šta je s drugim ligama u regionu. Uglavnom plus.
Srbija i Hrvatska igraju od drugog kola kvalifikacija dok ostali iz eks Juge od početka tj prvo kolo pa onda te držsve među sobom pa tko prođe ide u drugi krug k nama pa šta ždrijeb odabere.
Znači Željezničar ako nije prvi u BiH ide tu u prvi krug pa ako prođe tek onda može igrat s nekim iz Hrvatske ili Srbije ako ga ždrijeb dopadne
Također kad naletimo na njih onda i to privlači pažnju šta je s drugim ligama u regionu. Uglavnom plus.
Srbija i Hrvatska igraju od drugog kola kvalifikacija dok ostali iz eks Juge od početka tj prvo kolo pa onda te držsve među sobom pa tko prođe ide u drugi krug k nama pa šta ždrijeb odabere.
Znači Željezničar ako nije prvi u BiH ide tu u prvi krug pa ako prođe tek onda može igrat s nekim iz Hrvatske ili Srbije ako ga ždrijeb dopadne
2014-04-11
RayMabus wrote:Zato im se i dešava ova situacija jer imaju dva prvoligaša iz Novog Sada. Lipo zakonom da može samo po jedan iz drugih gradova Srbije a Beograd najviše tri.
Mozda zbog stadiona...
Bio je iz Zrenjanina, ali zafali mozda stadion, pa ajde igraj
u NS, pretpostavka samo, ko zna sta je prica...
Beograd je imao i po 7 klubova valjda, pa su je zvali Tramvaj
Liga, mogao si tramvajem sve da ih obidjes.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
RayMabus wrote:No to nisu moja posla tako me ne zanima. Sad igramo konferencijsku ligu i sad su šanse da se nađemo il u kvalifikacijama il u grupnoj fazi te treće lige zajedno veće za 50%
To je nesto kao Kup Uefa ili Intertoto Kup, ko ce ga znati...
Srbija nema koeficijent za Ligu Evrope, znaci ta Konferencija.
Zvezda mozda ufura Topalovice, cime bi i oni doprineli nekim
bodom i mozda Vojvodinu ufurali u Ligu Evrope...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Spremam se napisati pricu o puču u Partizanu kojeg su sprovele srbojanske obavj.sluzbe i "Narod",gdje je Partizan sprijecen u svakom napredovanju.
2014-04-22
jastreb wrote:Spremam se napisati pricu o puču u Partizanu kojeg su sprovele srbojanske obavj.sluzbe i "Narod",gdje je Partizan sprijecen u svakom napredovanju.
- Državna prvenstva (27)
1992./93., 1993./94., 1995./96., 1996./97., 1998./99., 2001./02., 2002./03., 2004./05., 2007./08., 2008./09., 2009./10., 2010./11., 2011./12., 2012./13., 2014./15., 2016./17.
- Državni kupovi (16)
., 1992., 1994., 1998., 2001., 2008., 2009., 2011., 2016., 2017., 2018., 2019.
sto znaci "sprijecen" u kontekstu navedenog ? da je vise "sprijecen" zvao bi se dinamo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Brat Kim ne veruje.Serbinho-3 wrote:Ako ne možete, žao mi je što to moram da kažem, ali molim gospodina Vučića, koji je našu Srbiju napravio velikom i moćnom, i kome ovi ljudi polažu račune. Vi rešavate sve probleme u našoj državi, žao mi je što vas opterećujem ovakvim stvarima, ali naši zaposleni, koji nam peru veš, nemaju ni 500 dinara u džepu“.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A Trešnjevku si zaboravio... prvoligašku u 1963.-'66. sezoni?jastreb wrote:A Zagreb?RayMabus wrote:Da se mene pita prvo bi vam zakonom zabranija da mogu više od tri nogometna kluba iz Beograda igrat u prvoj ligi. Onda bi ti privatnici sami otišli u druge djelove Srbije pa tamo malo razvijali nogomet i infrastrukturu.
Istina laže- Posts : 196
2020-10-29
da. Zaboravio sam.Istina laže wrote:A Trešnjevku si zaboravio... prvoligašku u 1963.-'66. sezoni?jastreb wrote:A Zagreb?RayMabus wrote:Da se mene pita prvo bi vam zakonom zabranija da mogu više od tri nogometna kluba iz Beograda igrat u prvoj ligi. Onda bi ti privatnici sami otišli u druge djelove Srbije pa tamo malo razvijali nogomet i infrastrukturu.
2014-04-22
Pričam o vremenu SFRJ i to o kraju 80-tih,kad je Partizan bio na putu da postane europski gigant,ali je to spriječeno pučem.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Spremam se napisati pricu o puču u Partizanu kojeg su sprovele srbojanske obavj.sluzbe i "Narod",gdje je Partizan sprijecen u svakom napredovanju.
- Državna prvenstva (27)
1992./93., 1993./94., 1995./96., 1996./97., 1998./99., 2001./02., 2002./03., 2004./05., 2007./08., 2008./09., 2009./10., 2010./11., 2011./12., 2012./13., 2014./15., 2016./17.
- Državni kupovi (16)
., 1992., 1994., 1998., 2001., 2008., 2009., 2011., 2016., 2017., 2018., 2019.
sto znaci "sprijecen" u kontekstu navedenog ? da je vise "sprijecen" zvao bi se dinamo
Partizan je i ranije sputavan i ,recimo do 1986.malo se velikih igrača odlučilo doći u Partizan,te je klub bio prisiljen oslanjati se na vlastitu školu,ili dovoditi neafirmirane talente.
Potražit ću u svojoj arhivi reportažu iz Duge koja govori o mitingu ispred klupskih prostorija i o nasilnom uklanjanju nekih ljudi poput trenera Jusufija,predsjednika generala Lončara ili Bobeka.
2014-04-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Anđelko Milardović:'Pogledajmo istini u oči!Jugoistok Europe ili regija je u konfliktnom stanju i neće biti dobro'
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Vučinić najavio otvaranje fabrika na severu Crne Gore, istakao da Srbija neće uzeti dug za auto-put
» Ne čujem dobro, ali želim da vam kažem da će odgovorni biti uhapšeni i kažnjeni
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Vučinić najavio otvaranje fabrika na severu Crne Gore, istakao da Srbija neće uzeti dug za auto-put
» Ne čujem dobro, ali želim da vam kažem da će odgovorni biti uhapšeni i kažnjeni
Page 2 of 3