Dete kreten: Mali Bero zatvorio birtiju na sljemenu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dete kreten: Mali Bero zatvorio birtiju na sljemenu
bero jos dolazi k sebi, sjebale ga one lude esdepenjaremarcellus wrote:dijagram wrote:beri ne pakovati, nije on kriv
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nije-nam-bila-inspekcija-a-bero-je-nas-stari-prijatelj-pa-smo-mu-skuhali-vino-radi-super-fotki-15035095
to be continued...
kako i ne bi. ludi zoka, pa sad i pedja, sve ce to na kvasinu
valja imati razumijevanja
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
evo ja imam to razumjevanje, tek sam se par puta osvrnio na ustašu grbina i njegovo ustašovanje po feštama!dijagram wrote:bero jos dolazi k sebi, sjebale ga one lude esdepenjaremarcellus wrote:dijagram wrote:beri ne pakovati, nije on kriv
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nije-nam-bila-inspekcija-a-bero-je-nas-stari-prijatelj-pa-smo-mu-skuhali-vino-radi-super-fotki-15035095
to be continued...
kako i ne bi. ludi zoka, pa sad i pedja, sve ce to na kvasinu
valja imati razumijevanja
marcellus, nemaš nikakvih informacija kako anemični simulanta provodi dane, ne?
ili možda imaš, ali ne smiješ o tome pisati?
zato po politički benignom beri možeš derati koliko te volja, ali anemične političke tumore i stožerske metastaze u tijeku ne čačkaš.
ideš!
ili možda imaš, ali ne smiješ o tome pisati?
zato po politički benignom beri možeš derati koliko te volja, ali anemične političke tumore i stožerske metastaze u tijeku ne čačkaš.
ideš!
sitting_bull-
2015-09-28
Huni navalili, ne odustaju ...
udbaški idiot.Eroo wrote:Huni navalili, ne odustaju ... :^0:
sitting_bull-
2015-09-28
alo bre konju. Jel ti neko javio da vama u SDP-u Bero više nije prijatelj? Da je sjebo novog šefa, i trenutno je persona non grata? Kad već uvijek nastupaš u obranu partije, raspitaj se malo kakvo je tamo stanje.
upičku materinu šta budžetska proja čini srkatelju
maršeljuŠ u soldateski anemije
jebotebog kobi reko da iz marčeljeve tandžare će TANE da pane tamo di nišani pupi
BOKTEJEBA
maršeljuŠ u soldateski anemije
jebotebog kobi reko da iz marčeljeve tandžare će TANE da pane tamo di nišani pupi
BOKTEJEBA
Guest- Guest
halo, priglupo piskaralo!marcellus wrote:alo bre konju. Jel ti neko javio da vama u SDP-u Bero više nije prijatelj? Da je sjebo novog šefa, i trenutno je persona non grata? Kad već uvijek nastupaš u obranu partije, raspitaj se malo kakvo je tamo stanje.
trenutačno ovoj državi bero ne može niti pomoći, niti odmoći, a ti otvaraš temu o njemu.
istovremeno za anemičnog vožda nemaš interesa.
novi saucha, ili???
sitting_bull-
2015-09-28
dohodaksitting_bull wrote:halo, priglupo piskaralo!marcellus wrote:alo bre konju. Jel ti neko javio da vama u SDP-u Bero više nije prijatelj? Da je sjebo novog šefa, i trenutno je persona non grata? Kad već uvijek nastupaš u obranu partije, raspitaj se malo kakvo je tamo stanje.
trenutačno ovoj državi bero ne može niti pomoći, niti odmoći, a ti otvaraš temu o njemu.
novi saucha, ili???
Guest- Guest
sitting_bull wrote:halo, priglupo piskaralo!marcellus wrote:alo bre konju. Jel ti neko javio da vama u SDP-u Bero više nije prijatelj? Da je sjebo novog šefa, i trenutno je persona non grata? Kad već uvijek nastupaš u obranu partije, raspitaj se malo kakvo je tamo stanje.
novi saucha, ili???
Zapravo ... toliko smo izgađali Plenkovića da smo od ovdašnjih režimaca proglašeni pravašijom i kaj sve ne.
Jedan dični domoljub/hadezejac iz Rijeke ili otkud već, inače porezni rezident u SAD-u (utajivač poreza op.a.) je toliko bil isprovociran da je meni osobno ovdje na forumu izjebal sve živo i neživo ... ''na grobu u kost''.
Ne sjećam se da je itko ikomu tak nekaj napisal otkad sam tu.
Ima tu na temama sve zapisano.
Valjda me je mislil isprovocirati pa da izletim s nekim svojim privatnim podatcima ... a onda te sustav krene drobiti.
Tak da ... nije to baš tak kak ti veliš.
Druga je stvar kaj si ti član i vojnik partije.
Guest- Guest
daj taj link zanimameSovak wrote:sitting_bull wrote:halo, priglupo piskaralo!marcellus wrote:alo bre konju. Jel ti neko javio da vama u SDP-u Bero više nije prijatelj? Da je sjebo novog šefa, i trenutno je persona non grata? Kad već uvijek nastupaš u obranu partije, raspitaj se malo kakvo je tamo stanje.
novi saucha, ili???
Zapravo ... toliko smo izgađali Plenkovića da smo od ovdašnjih režimaca proglašeni pravašijom i kaj sve ne.
Jedan dični domoljub/hadezejac iz Rijeke ili otkud već, inače porezni rezident u SAD-u (utajivač poreza op.a.) je toliko bil isprovociran da je meni osobno ovdje na forumu izjebal sve živo i neživo ... ''na grobu u kost''.
Valjda me je mislil isprovocirati pa da izletim s nekim svojim privatnim podatcima ... a onda te sustav krene drobiti.
Guest- Guest
Imam filing da onaj kljakasti papak Bajrushi ovdje prducka!
Robiiiiii .....!
Robiiiiii .....!
Guest- Guest
obala razuma wrote:daj taj link zanimameSovak wrote:sitting_bull wrote:halo, priglupo piskaralo!marcellus wrote:alo bre konju. Jel ti neko javio da vama u SDP-u Bero više nije prijatelj? Da je sjebo novog šefa, i trenutno je persona non grata? Kad već uvijek nastupaš u obranu partije, raspitaj se malo kakvo je tamo stanje.
novi saucha, ili???
Javi se Kicu.
Ja takve stvari ne spremam.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» dete kreten
» Dete kreten u elementu
» Bero mali diktator
» Za prvo dete majkama 100.000 dinara, za drugo dete 240.000, za treće dete 12.000 evra, a za četvrto 18.000: Vučić o novim merama koje će preporoditi Srbiju (VIDEO)
» Juričan odgovorio Beri nakon što ga je Bero optužio da nešto muti oko Kina 'Europa':'Berice,crve mali'
» Dete kreten u elementu
» Bero mali diktator
» Za prvo dete majkama 100.000 dinara, za drugo dete 240.000, za treće dete 12.000 evra, a za četvrto 18.000: Vučić o novim merama koje će preporoditi Srbiju (VIDEO)
» Juričan odgovorio Beri nakon što ga je Bero optužio da nešto muti oko Kina 'Europa':'Berice,crve mali'
Page 2 of 2