ravnopravnost žena u crnoj gori
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: ravnopravnost žena u crnoj gori
dedamrazice? pa nije baš normalo.marcellus wrote:veber wrote:razočarao me...tcccmrincredible wrote:
Pa dobro, možda je stanojko od onih progresivnih.
kolko vidim zaostao je tj. normalan
bakamrazice, to da.
2014-12-30
Brate mili, rasturio bi onu brinetu ko bugarin curku...marcellus wrote:veber wrote:razočarao me...tcccmrincredible wrote:
Pa dobro, možda je stanojko od onih progresivnih.
kolko vidim zaostao je tj. normalan
Haha, ja puno toga ne kužim kod žena i na kraju sam shvatio kako ne treba ni pokušavati shvatiti već drž' se svoje linije.Eva wrote:Ma lik je grozan. Ne kužim kak ženska može s njim bit 10 minuta u društvu. Očaj.
Guest- Guest
Zajebat će se. Kad skuži na koga je potrošila najljepše godine, bilo bu kasno. Dobri frajeri budu već zauzeti a ona s budalom koja ju ne cijeni, i ako ga poželi ostavit, premlatit će ju ili ubit, kak rade takvi nasilnici.Fénix wrote:Haha, ja puno toga ne kužim kod žena i na kraju sam shvatio kako ne treba ni pokušavati shvatiti već drž' se svoje linije.Eva wrote:Ma lik je grozan. Ne kužim kak ženska može s njim bit 10 minuta u društvu. Očaj.
Guest- Guest
Svatko sebi bira.Eva wrote:Zajebat će se. Kad skuži na koga je potrošila najljepše godine, bilo bu kasno. Dobri frajeri budu već zauzeti a ona s budalom koja ju ne cijeni, i ako ga poželi ostavit, premlatit će ju ili ubit, kak rade takvi nasilnici.Fénix wrote:Haha, ja puno toga ne kužim kod žena i na kraju sam shvatio kako ne treba ni pokušavati shvatiti već drž' se svoje linije.Eva wrote:Ma lik je grozan. Ne kužim kak ženska može s njim bit 10 minuta u društvu. Očaj.
Guest- Guest
Ma ne znaju klinke u toj dobi kaj hoće, ali mama bi ju trebala upozorit da ne srlja.
Guest- Guest
Stvarno zgodna mala, ali Crnogorke jesu i inace zgodne.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Četnici pobijedili u Crnoj Gori
» Masakr u Crnoj Gori
» Sukobi i neredi u Crnoj gori
» U Crnoj Gori natjecanje u izležavanju.
» Srbi u Crnoj Gori: IZDAJA
» Masakr u Crnoj Gori
» Sukobi i neredi u Crnoj gori
» U Crnoj Gori natjecanje u izležavanju.
» Srbi u Crnoj Gori: IZDAJA
Page 3 of 3