The Fore is awake
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: The Fore is awake
imam taj popcorn time, i jedini film koji sam pogledao je onaj "Her" kad se cezar zaljubi u glas od scarlet, bezveze :DFénix wrote:@Kic, jel ti visiš na Popcorn-u?
gledam dosta na popcornu, dobar kvalitet-vecina filmova ima prevod. poslednje sam gledao crazy, stupid love. plakao sam od smeha...
Guest- Guest
bracala pederu,opet visiš na klošarskim temama a posle će da gaziš po operwu!
jack_reacher-
2014-04-14
Više sam te pitao zbog Anime sadržaja kojih ima na tone.kic wrote:imam taj popcorn time, i jedini film koji sam pogledao je onaj "Her" kad se cezar zaljubi u glas od scarlet, bezveze :DFénix wrote:@Kic, jel ti visiš na Popcorn-u?
Guest- Guest
jel, ma, anime moram gledati u dobroj kvaliteti, a to skidam s bakabt zato.Fénix wrote:Više sam te pitao zbog Anime sadržaja kojih ima na tone.kic wrote:imam taj popcorn time, i jedini film koji sam pogledao je onaj "Her" kad se cezar zaljubi u glas od scarlet, bezveze :DFénix wrote:@Kic, jel ti visiš na Popcorn-u?
Pa kvaliteta je odlična. Ionako se filtrira najkvalitetnije(slika+zvuk) s torrenata na Popcornu.
Guest- Guest
više od filma, cijeli svijet se trese pred ovaj film, ako abrams zajebe može se pozdravit sa režiranjem za u budućnost
nowitzki-
2014-04-27
Jesi pogleda?
Ja jesan...i razocaran san...ne totalno, ali razocaran...
Ja jesan...i razocaran san...ne totalno, ali razocaran...
UniKat86- Posts : 24
2015-09-15
I ja sam jučer pogledao. 3D projekcija. Također sam očekivao više, možda previše. Film je spektakularan, pun kurac brodova što pucaju po svemiru, ali nisu svjetleći. Malo mi je priča tanka. Novicki ko pravi fan sigurno još ne može doći k sebi od uzbuđenja.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2