Facebook podrška Iličiću, rasistu gorem od Hitlera
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Facebook podrška Iličiću, rasistu gorem od Hitlera
ateizam nije ideologija ni religija, imaš ljude koji vjeruju u duhove i vile ali ne vjeruju u Boga, oni su isto ateistitre911 wrote:Koliko se vidi jedino se kršćanin pobunio protiv ove najezde, marxisti i ateisti su tu za multikulti sranja i seru skupa po Ilčiću.deda wrote:što više kršćana i marksista budu žtve terorističkih napada ovih "izbjeglica" to bolje za budućnost
budale nesposobne da koriste glavu trebaju naučiti na vlastitoj koži preko iskustva
između marksista (bezbožnika) i kršćana nema velike razlike, to su dvije srodne ideologije, kršćanstvo je izrodilo marksizam
Guest- Guest
Ako se držimo matematike, četvrtina od 40.000 je 10.000, a 1180 je 2,95 %.vuksadinare wrote:Malo pretjerana brojka da je u domovinskom ratu poginulo 1180 muslimana...ako ih je 91 na popisu bilo oko 40 000 po toj logici poginuo svaki cetvrti musliman..sto bi bio rekord skoro medju gubitkom u jednom narodu po postotku koliko ih ima u popisu iz 91...
Slovenija, Srbija, Crna Gora, Poljska, ex Čehoslovačka, Bjelarus, evo javljaju iz režije da Rusiju ne jer su inficirani. Ne znam šta bi s Makedonijom i Bosnom. Plus Mađarska koju ćemo Slavenizirati ili još bolje mi se svi Mađarizirati, imaju ljepši jezik.vuksadinare wrote:Koje su to sve slavenske zemlje...nabrojiudba wrote:Jedini način je da se istočne odnosno slavenske zemlje udruže u zajednički blok i zatvore granice, jer na zapadu nemaju utjecaja, osim što se i sami priključuju migrantima.
Je moja greska ali opet navodno velik gubitak 3% pripadnika etnosa poginulo s obzirom na brojku....ej 3%Regoč wrote:Ako se držimo matematike, četvrtina od 40.000 je 10.000, a 1180 je 2,95 %.vuksadinare wrote:Malo pretjerana brojka da je u domovinskom ratu poginulo 1180 muslimana...ako ih je 91 na popisu bilo oko 40 000 po toj logici poginuo svaki cetvrti musliman..sto bi bio rekord skoro medju gubitkom u jednom narodu po postotku koliko ih ima u popisu iz 91...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nebitno što se iz čega rodilo, ono što danas predstavljaju i jedni i drugi i treći je nešto sasvim drugo kao i njihovi stavovi od onoga što pokušavaš prikazati. Kršćanstvo je jedino koje se može suprotstaviti ovoj najezdi a ne liberali, ljevičari, ateisti,kurci palci...no problem je što ste vi u stanju prije ugušiti kršćane nego ove islamđije i njihov prodor na zapad.deda wrote:ateizam nije ideologija ni religija, imaš ljude koji vjeruju u duhove i vile ali ne vjeruju u Boga, oni su isto ateistitre911 wrote:Koliko se vidi jedino se kršćanin pobunio protiv ove najezde, marxisti i ateisti su tu za multikulti sranja i seru skupa po Ilčiću.deda wrote:što više kršćana i marksista budu žtve terorističkih napada ovih "izbjeglica" to bolje za budućnost
budale nesposobne da koriste glavu trebaju naučiti na vlastitoj koži preko iskustva
između marksista (bezbožnika) i kršćana nema velike razlike, to su dvije srodne ideologije, kršćanstvo je izrodilo marksizam
Guest- Guest
teško, većina i HDZovaca je za trpanje muslimanima Hrvatsku, dakle po tom pitanju se i dalje ne razlikuju od ostalih stranaka(pljačkanje i uništavanje države ) - čast izuzecima na obje strane. - kako kažem čast izuzecima unutar partijatre911 wrote:Ajde ajde, još malo pa ćeš biti u našem koluEmberSpirit wrote:radi ovoga asa bi skoro pa dao glas HDZu.. skoro
Ladislav i nije HDzovac , on je neka konzervativnija opcija, iako je malo čudna njegova izjava da nikada nije drka haha
prva stranka koja se izjasni za neku ogradu , i protiv trpanja, ja ću glasovati za nju(i idući uvjet je da barem mora proći prag)
Guest- Guest
Ne znam podatke pa neću nikoga osporavati, ali ako su ukupni hrvatski gubitci 15.000, ispade da je njihov udjel 7,87 %, a to daleko nadilazi udjel u ukupnom stanovništvu. Pa ili su se žestoko borili, ili su se loše čuvali, ili nešto nije u redu s podatcima.vuksadinare wrote:Je moja greska ali opet navodno velik gubitak 3% pripadnika etnosa poginulo s obzirom na brojku....ej 3%Regoč wrote:Ako se držimo matematike, četvrtina od 40.000 je 10.000, a 1180 je 2,95 %.vuksadinare wrote:Malo pretjerana brojka da je u domovinskom ratu poginulo 1180 muslimana...ako ih je 91 na popisu bilo oko 40 000 po toj logici poginuo svaki cetvrti musliman..sto bi bio rekord skoro medju gubitkom u jednom narodu po postotku koliko ih ima u popisu iz 91...
To je stvarno rekao? Dajme, najme. Da nema četvoro djece (ili petoro, nisam siguran) pomislio bih da je impotentan.EmberSpirit wrote:iako je malo čudna njegova izjava da nikada nije drka haha
tre911 wrote:Nebitno što se iz čega rodilo, ono što danas predstavljaju i jedni i drugi i treći je nešto sasvim drugo kao i njihovi stavovi od onoga što pokušavaš prikazati. Kršćanstvo je jedino koje se može suprotstaviti ovoj najezdi a ne liberali, ljevičari, ateisti,kurci palci...no problem je što ste vi u stanju prije ugušiti kršćane nego ove islamđije i njihov prodor na zapad.deda wrote:ateizam nije ideologija ni religija, imaš ljude koji vjeruju u duhove i vile ali ne vjeruju u Boga, oni su isto ateistitre911 wrote:Koliko se vidi jedino se kršćanin pobunio protiv ove najezde, marxisti i ateisti su tu za multikulti sranja i seru skupa po Ilčiću.deda wrote:što više kršćana i marksista budu žtve terorističkih napada ovih "izbjeglica" to bolje za budućnost
kršćani su spremni izdati svoju krv kako bi ušli u nebo, kako ne bi bili grešni u očima božjim, meni se to gadi
isto tako i marxisti, da im slučajno be bi netko rekao da su grešni, da imaju mržnju u srcu, da nisu tolerantni, prodat će svoju djecu i njihovu budućnost
Last edited by deda on 9/12/2015, 12:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Netočno(barem iz mog iskustva a kako vidiš i na forumu je tako) razgovarao sam sa dosta ljudi od koji su mnogi i hadezeovci i svi su do zadnjeg protiv ovog sranja sa trpanjem muslimana u EU.EmberSpirit wrote:teško, većina i HDZovaca je za trpanje muslimanima Hrvatsku, dakle po tom pitanju se i dalje ne razlikuju od ostalih stranaka(pljačkanje i uništavanje države ) - čast izuzecima na obje strane. - kako kažem čast izuzecima unutar partijatre911 wrote:Ajde ajde, još malo pa ćeš biti u našem koluEmberSpirit wrote:radi ovoga asa bi skoro pa dao glas HDZu.. skoro
Ladislav i nije HDzovac , on je neka konzervativnija opcija, iako je malo čudna njegova izjava da nikada nije drka haha
prva stranka koja se izjasni za neku ogradu , i protiv trpanja, ja ću glasovati za nju(i idući uvjet je da barem mora proći prag)
Guest- Guest
deda wrote:
Ja oštro osuđujem ONE koji " OŠTRO " osuđuju njegovu izjavu koja je vizionarska i sve tlapnje o nekim tobožnjim ljudskim pravima polako su već pale u vodu i u budućnosti će ih biti sve manje ( prava ) ! Onaj koji se nije " OSIGURAO " na vrijeme osuđen je na PUŠING - no, tada će biti prekasno za neke zemlje i našim unucima neće nimalo pomoći spominjanje ( majki i rodnog kraja ) - imena onih koji ovih dana tako zdušno " OŠTRO " osuđuju i koji su se uspljuvali na sva usta - vidimo čak tu i jednu bivšu kamenjarku koja je izvršila čin izdaje prema vlastitoj zemlji ( predmet radnje - ZLOVENIJA ) koja tu pametuje umjesto da se sakrije u mišju rupu i pokrije ušima ! PLJUC !
Jedan od najboljih - SVJEŽIH primjera nam je pred nosom - događa se upravo; kada su Madžari krenuli postavljati bodljikavu žicu svi u EU su se digli - osuđivali, pljuvali , pozivali se na demokratske pojmove, vršili pritiske na Madžare - naši pametnjakovići od političara su Orbana doslovno nazvali BUDALOM ( i nitkom ništa ? ) - ja sam još onda tvrdio da mi samo trebamo ( kada Madžari završe s svojim poslom ) nastaviti na našoj granici tamo gdje su oni završili - i što imamo danas ; dobar dio EU država preko čijih granica dolaze pobjegulje ( ogroman broj mladih ljudi između 20 - 30 godina koji ne žele braniti svoj dom nego se žele uhljebiti u EU da netko drugi skrbi o njima) danas se UTRKUJU tko će prije postaviti žicu na svojoj granici , a naš orkestar s DIRIGENTIMA i dalje neumorno svira istu pjesmu - istu melodiju - a brod već propušta na sve strane !!
Volio bih još jednom čuti javnu izjavu - SADA , nova izjava našeg intelektualca koji na osebujan način daje epitete drugim državnicima koje lakonski bez uvijanja naziva BUDALAMA - sve u manirima ( vidimo da mi imamo još i boljega sada na našoj sceni - Petrinu ) lokalnog šerifa kojem je vlast udarila u glavu i nema izgleda tko da ga " CENTRIRA " niti da mu ponudi određene GLJIVE da bi mu se stanje vratilo u normalu !
PLJUC xxxxxxx PLJUC !!
Guest- Guest
ma ja sam priča i sa ljeivčarima, i oni su protiv trpanja, doduše manje nego kod desnice, ali džabe kada vam je elita za trpanje, da HDZ ima muda , rekli bi u najmanjuju ruku "da je to njegovo demokratsko pravo da kaže što misli" a ne ona vaša miletićka koja je u vrhu stranke u nediljom u 2 govori da je trpanje europe i hrvatske muslimanima veliki plus.tre911 wrote:Netočno(barem iz mog iskustva a kako vidiš i na forumu je tako) razgovarao sam sa dosta ljudi od koji su mnogi i hadezeovci i svi su do zadnjeg protiv ovog sranja sa trpanjem muslimana u EU.EmberSpirit wrote:teško, većina i HDZovaca je za trpanje muslimanima Hrvatsku, dakle po tom pitanju se i dalje ne razlikuju od ostalih stranaka(pljačkanje i uništavanje države ) - čast izuzecima na obje strane. - kako kažem čast izuzecima unutar partijatre911 wrote:Ajde ajde, još malo pa ćeš biti u našem koluEmberSpirit wrote:radi ovoga asa bi skoro pa dao glas HDZu.. skoro
e jebiga za takvu stranku nebudem glasovao
Guest- Guest
Nema druge nego panslavenski blok, na zapadne kršćane se ne može računati, čak ni na ekstremnu desnicu jer oni trpaju Slavene u koš s ovima koji naviru, Euroslavija rules.
Ima i toga no ja ne pripadam tom redu(kao i većina kršćana vjerujem), prije ću umrjeti sa puškom u ruci nego im prepustiti klanje svojih bližnjih i svog naroda bilo kome.deda wrote:tre911 wrote:Nebitno što se iz čega rodilo, ono što danas predstavljaju i jedni i drugi i treći je nešto sasvim drugo kao i njihovi stavovi od onoga što pokušavaš prikazati. Kršćanstvo je jedino koje se može suprotstaviti ovoj najezdi a ne liberali, ljevičari, ateisti,kurci palci...no problem je što ste vi u stanju prije ugušiti kršćane nego ove islamđije i njihov prodor na zapad.deda wrote:ateizam nije ideologija ni religija, imaš ljude koji vjeruju u duhove i vile ali ne vjeruju u Boga, oni su isto ateistitre911 wrote:Koliko se vidi jedino se kršćanin pobunio protiv ove najezde, marxisti i ateisti su tu za multikulti sranja i seru skupa po Ilčiću.deda wrote:što više kršćana i marksista budu žtve terorističkih napada ovih "izbjeglica" to bolje za budućnost
kršćani su spremni izdati svoju krv kako bi ušli u nebo, kako ne bi bili grešni u očima božjim, meni se to gadi
Guest- Guest
Bila je u Nedjeljom u 2 glasnogovornica HDZa, i na pitanje o imigraciji, izbjeglicama i islamizaciji europe ona je rekla da HDZ nema ništa protiv islamizacije europe, dapače to će nas sve obogatiti.tre911 wrote:
Netočno(barem iz mog iskustva a kako vidiš i na forumu je tako) razgovarao sam sa dosta ljudi od koji su mnogi i hadezeovci i svi su do zadnjeg protiv ovog sranja sa trpanjem muslimana u EU.
Pametnomu dosta!
Guest- Guest
Uspravnica Baltik-Jadran? Možemo li izostaviti Balkan? Osim Bosne.udba wrote:Nema druge nego panslavenski blok, na zapadne kršćane se ne može računati, čak ni na ekstremnu desnicu jer oni trpaju Slavene u koš s ovima koji naviru, Euroslavija rules.
Pa kako vam nije jasno da takvi koji prosjeduju protiv ilicica da mole boga da se hrvatska prenatrpa nehrvatima i tako je jos vise oslabe...a sjetite se da ti isti koji sad rogobore protiv ilincica prije 15, 20 godina pa i sada ostro su protiv toga da se recimo hrvati.iz bh- a naseljavaju u hrvatsku i onih iz dijaspore..jer kako su rekli takvi ' guse broj pripadnika.navionalnih manjina u hrvatskoj i pretvarajuje u jednonacionalnu'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
može, ali onda vjerojatno iz toga ispada Rusija, jer se zaratila sa svim ostalim slavenima + rusija je natrpana muslimanima i trpa se dalje , u Rusiji je Slavenski savez recimo zabranjen potpisom Putina..udba wrote:Nema druge nego panslavenski blok, na zapadne kršćane se ne može računati, čak ni na ekstremnu desnicu jer oni trpaju Slavene u koš s ovima koji naviru, Euroslavija rules.
Onda bi u takvom savezu bila Ukraina+Poljska, Češka, Slovačka, Hrvatska, Slovenija, Bjelorusija(kada se makne od Rusije), a može i Srbija samo Srbi bi sa Rusima pod svaku cijenu, oni sada Ukraince ne mogu smisliti, tako da bi Srbi i odjebali takvu "pozivnicu"
Guest- Guest
Nije Ilinčić, Ilinčić je novinar, ovo je Ilčić.
O čemu vi pričate ljudi? Ovdje hdz i sdp nemaju nikakav utjecaj, ako Merkel kaže da ih dva milijona ulazi, dva milijona će ući ovako ili nako.deda wrote:Bila je u Nedjeljom u 2 glasnogovornica HDZa, i na pitanje o imigraciji, izbjeglicama i islamizaciji europe ona je rekla da HDZ nema ništa protiv islamizacije europe, dapače to će nas sve obogatiti.tre911 wrote:
Netočno(barem iz mog iskustva a kako vidiš i na forumu je tako) razgovarao sam sa dosta ljudi od koji su mnogi i hadezeovci i svi su do zadnjeg protiv ovog sranja sa trpanjem muslimana u EU.
Pametnomu dosta!
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Podrska sa Cetinja:'Tu smo.Podrska prijateljskom gradu i narodu'
» Mađarska policija uhvatila opasnog rasistu
» Crnci namlatili bijelog penzionera rasistu u sjevernom Londonu
» Komsoglu i Fakir bu se pojeli.Talibani pustolovu i putopiscu Kristijanu Ilicicu:'Ti si iz Hrvatske?Vi ste dobrodosli u Afganistan.'
» Oxfordski znanstvenici otkrili da je Trump veći psihopata od Hitlera
» Mađarska policija uhvatila opasnog rasistu
» Crnci namlatili bijelog penzionera rasistu u sjevernom Londonu
» Komsoglu i Fakir bu se pojeli.Talibani pustolovu i putopiscu Kristijanu Ilicicu:'Ti si iz Hrvatske?Vi ste dobrodosli u Afganistan.'
» Oxfordski znanstvenici otkrili da je Trump veći psihopata od Hitlera
Page 2 of 10