3 godine
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
3 godine
Nece san na oci nikako.
Prije 3 godine na danasnji dan
Razocaran presudom neljudskog suda i necasnih zombija
Samoubojstvo je izvrsio moj zapovjednik jedan posteni i casni covjek
General Pukovnik hrvatske vojske Vitez Slobodan Praljak.
Picivaj u miru Bozijemu zapovjednice viteze a ponajprije LJUDINO JEDNA PREVELIKOG SRCA
Picivaj u miru Bozijemu zapovjednice viteze a ponajprije LJUDINO JEDNA PREVELIKOG SRCA
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: 3 godine
Čovek prema kojem gajim izrazito poštovanje. Intelektualac, genijalac, borio se za svoj narod i svoju ideju i siguran sam da nije bio zločinac. Na kraju je otišao hrabro, sledeći svoj put. Iako je, načelno na suprotnoj strani, samo veliki respekt prema generalu Praljku. Počivao u miru...
Guest- Guest
FRANK wrote:Nece san na oci nikako.
Navik on zivi ...
Guest- Guest
On nije bio samo general... to je bio covik sa svim ljudskim karakterima i vrijednostima.Brat Brale wrote:Čovek prema kojem gajim izrazito poštovanje. Intelektualac, genijalac, borio se za svoj narod i svoju ideju i siguran sam da nije bio zločinac. Na kraju je otišao hrabro, sledeći svoj put. Iako je, načelno na suprotnoj strani, samo veliki respekt prema generalu Praljku. Počivao u miru...
Velicina ljudska ogromnog srca.
Cili svoj zivot nosio je jedno tesko breme.
Breme oca svoga Mirka teskog ratnog zlocinca ubojice i krvnika.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Praljka sam poznavao, bio mi je profesor u srednjoj školi. Jako inteligentan čovjek, dva ili tri fakulteta završio. Kad je počeo rat, uzeo je stvari i otišao u Sunju preuzeti obranu. Častan čovjek u ratu, brinuo je za svoje ljude. Iako nije izdržao u miru i iskoristio svoj utjecaj da se obogati u pretvorbi ba nepošten način. Na kraju sve to ostavio posinku, nije uživao u tome.
Intelektualac.Roland Deschain wrote:Praljka sam poznavao, bio mi je profesor u srednjoj školi. Jako inteligentan čovjek, dva ili tri fakulteta završio. Kad je počeo rat, uzeo je stvari i otišao u Sunju preuzeti obranu. Častan čovjek u ratu, brinuo je za svoje ljude. Iako nije izdržao u miru i iskoristio svoj utjecaj da se obogati u pretvorbi ba nepošten način. Na kraju sve to ostavio posinku, nije uživao u tome.
Kad se sjetim sljama u hvou koji je "vodio" vojsku poput tute stele onog kvazi ustase andabaka i sose i onog primorca dodje mi lose.
Petkovic je imao znanje i strogocu.
Bio je ostar al posten.
Praljak i ostar i ljudina nije dao da mu vojska gine.
Nama u mostaru nikad nije dao da nasjedamo na muslimanske provokacije.
2015-09-13
Similar topics
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Vic godine
» VIC GODINE :D
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Vic godine
» VIC GODINE :D
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1