Umro najveći nogometaš Diego Armando Maradona
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Umro najveći nogometaš Diego Armando Maradona
Sa Maradone spadosmo na Mesija, Ronalda i ostalu pederastiju i menažeriju.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
maradona je imao najbolje sezone od 1984 do 1990...svi znaju one utakmice sa sp '86...ali najbolje partije je dao u dresu napolija..kda je prosjecnu momcad..doveo do dva naslova prvaka italije,dva kupa i do osvajanja kupa uefa...gotovo sam je vukao napoli..osvojio je naslove sa napolijem u eri nikad mocnijeg milana...sa gullitom,rajkardom,van bastenom,maldinijem,baresijem..narocito 1989/90 kad su osvojili drugi naslov i kup...sezonu prije su osvojili kup italije i kup uefa...ludnica u napulju...napoli sa maradonom i canjigom a dugi vodonose...u dvije sezone 1988/89 i 1989/90 osvoje cetri trofeja...jdan naslov,dva kupa italije i kup uefa...pokraj tada svemocnog milana...pa i juventusa..koji je u te dvije sezone nije osvojio nijedan trofej..a mali napoli cak cetri
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
napoli drzi jedan rekord iz doba maradone do dan dans..da tri godine nije bio porazen u napulju...to nisu nikad ostvarili ni juventus ni milan ni inter u svojim najmocnijim erama...a u napulju su igrali kntra napolija tada najmociji klubovi u italiji ali i u europi...i nisu ga mogli pobjediti na njihovom terenu..upravo s eradilo o sezonama 1987/88 do 1989/90..osvojili bi naslov i 1988/89...da se maradona nije ozljedio cetri kola prije kraja prvenstva kad su bili prvi na tablici ispred milana tri boda...tako da ta zadnja cetri kola nisu upisali nijednu pobjedu..dva nerjesena doma i dva puta izgubili u gostima...a milan je ostvario tri pobjede i jednu nerjesenu utakmicu..
2015-09-08
i zato nema dileme koje bolji maradona ili messi odnosno ronaldo..ova dva potonja su osvajala trofeje sa mocnim momcadima koji su imali dobre igrace na svim pozicijama..dok je maradona vukao skoro pa prosjecne momcadi do velikih trofeja...kolika se vidjela velicina maradone...govori i podatak da te momcadi kada nije igrao maradona su bili bas prosjecni...
2015-09-08
cak ni jedan pele po tome ne moze se sporediti sa maradonom..pele je igrao u brazilskoj reprezentaciji sa drugim mocnim i dobrim igracima koji su i bez pelea osvojili naslov svjetskg prvaka 1962..a igrao je i u mocnom santosu koji je u njegovo vrijeme bio jedna od najboljih svjetskih momcadi...i zato je maradona najveci igrac svih vremena...
2015-09-08
godineomni wrote:Da da, prodao sam kawu i spao na bmwveber wrote:jel još drajvaš?omni wrote:R.I.P. Poshmrkao je vise nego sto prosjecna pekara zamijesi godisnje.
2014-12-30
Da, jos malo pa 50 jbg, polako pripremam teren za GS pa sam uzeo RS da se naviknem na boxer. :Dveber wrote:godineomni wrote:Da da, prodao sam kawu i spao na bmwveber wrote:jel još drajvaš?omni wrote:R.I.P. Poshmrkao je vise nego sto prosjecna pekara zamijesi godisnje.
omni-
2014-04-12
boxer za ruku ili onako?
ja sam stariji od tebe. kupujem bajk.
2014-12-30
veber wrote:boxer za ruku ili onako?
boxer je tip bmw motora, glupane
crvenkasti-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
Sad čitam da je po majčinoj strani dida iz Hrvatske. Nisan ni to zna. Dobro nije to sad bitno al opet mi je vijest totalno nova i na kraj pameti da ima ikakve veze sa Hrvatskom.
Maradona. Taj je moga sam igrat protiv druge momčadi.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
pa lik je loptom mogao pogoditi u trebavice svog igraca....napoli a i argentina uz maradonu je bila jedna momcad bez maradone druga...i nogometnim trubama u momcadi izvlacio je i 50% ili 100% vise nego sto objektivno vrijedeRayMabus wrote:Sad čitam da je po majčinoj strani dida iz Hrvatske. Nisan ni to zna. Dobro nije to sad bitno al opet mi je vijest totalno nova i na kraj pameti da ima ikakve veze sa Hrvatskom.
2015-09-08
Cijeli stadion mu je pljeskao.
crvenkasti-
2014-04-17
a i zvezdin golman je veca trupa..maradona mu dođe na 25 metara od gola a on stoji skoro pa na tocki jedanaesterca mogao ga je pitati na koji nacin hoce primiti golcrvenkasti wrote:Cijeli stadion mu je pljeskao.
2015-09-08
inace ti golmani osamdesetih su bili cudni...malo vece rupe...mogli su obraniti nemoguce ali i primiti samo takve pacerske golove...danasnji golmani se zacementirju na crti i to je to...zato je danas vidjeti lob i gol iz loba prava rijetkost...nekad se dosta cesto zabijali golovi lobovima bas iz razloga sto su golmani doslovno izlazili do same gol crte setajuci se ili trkarajuci..pa kad onda maradona,baka,safet susic,mlinka zabiju golove iz loba ili poluloba svi se dive..je majstorija ali najveci krivac za takve golove je objektivno golman jer je u datom trenutku predaleko stajao od gola..
2015-09-08
Iako se sa Vukom rijetko kada u čemu složiti mogu,ovdje je sve napisao kako valja i trebuje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bakljada u Napoliju u čast Diega Maradone
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/europska-liga/uzivo-video-rijecane-docekale-nestvarne-scene-sve-gori-u-cast-najveceg-pogledajte-ludilo-i-sastave-15033521
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/europska-liga/uzivo-video-rijecane-docekale-nestvarne-scene-sve-gori-u-cast-najveceg-pogledajte-ludilo-i-sastave-15033521
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Sta planiras uzeti?veber wrote:boxer za ruku ili onako?
omni-
2014-04-12
veber-
2014-12-30
mada kako je krenulo bolje da štilovku kupim.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Najveći zemljoposjednik ujedno i najveći uhljeb koji siše proračun
» Umro nogometaš u sred utakmice
» UMRO NAJVEĆI TALIJANSKI PLAYBOY
» Sedlar započeo snimanje filma o Domovinskom ratu '260 dana'. U filmu glume poznati holivudski glumci Tim Roth, Armando Assante..
» Maradona se overdozirao...
» Umro nogometaš u sred utakmice
» UMRO NAJVEĆI TALIJANSKI PLAYBOY
» Sedlar započeo snimanje filma o Domovinskom ratu '260 dana'. U filmu glume poznati holivudski glumci Tim Roth, Armando Assante..
» Maradona se overdozirao...
Page 2 of 2