Cedooo.hoces jos...
Page 1 of 1
Cedooo.hoces jos...
https://www.dnevno.hr/domovina/video-cedooo-hoces-jos-ove-snimke-vukovara-niste-jos-vidjeli-1612684/?fbclid=IwAR1JjVm-sxs7146uLEQgj1xnC5krIWgxmMlis-lV0cdrnLYodzFek1By8cg
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Cedooo.hoces jos...
Gruber je ubijwn na Ovcari. Ima i ulicu u Zg,cini mi s3. Ili Major.
O njima pise i Karlovic.
O njima pise i Karlovic.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Cedooo.hoces jos...
tocno...ali ova snimka nije iz vukovara vec iz petrinje...no dobro....da karlovic o njima pise..ja i vilim i njegov pok.brat koji je ubijen u petrinji iz istog kvarta smo i zajedno smo odrasli a njegov pok.brat i ja smo se bas druzili jer smo isto godiste i isli smo u isti razred u osnovnoj skolijastreb wrote:Gruber je ubijwn na Ovcari. Ima i ulicu u Zg,cini mi s3. Ili Major.
O njima pise i Karlovic.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Koje su gluperde Srbi!Ne znaju da je na karnevalu sve dozvoljeno biti..i maskarati se u koga hoces
» Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”
» Plenki hoćeš nećeš mora navijati za Kolindu,fotelja mu ovisi o pobjedi ili porazu Kolinde
» Ovo je Srbija majku ti jebem a ne tvoja ustaska zemlja.Mars iz zemlje pa pricaj ustaski gdje hoces
» Dodik uvodi karanten na granici: Hoćeš da uđeš, izvoli 14 dana u šatoru, od ponedjeljka vojska postavlja šatore
» Vaso Čubrilović Slobodanu Miloševiću – „Ratuj s kim god hoćeš, samo nemoj s Hrvatima jer ćeš taj rat izgubiti!”
» Plenki hoćeš nećeš mora navijati za Kolindu,fotelja mu ovisi o pobjedi ili porazu Kolinde
» Ovo je Srbija majku ti jebem a ne tvoja ustaska zemlja.Mars iz zemlje pa pricaj ustaski gdje hoces
» Dodik uvodi karanten na granici: Hoćeš da uđeš, izvoli 14 dana u šatoru, od ponedjeljka vojska postavlja šatore
Page 1 of 1