Masovnih grobnica nikad dosta
Page 1 of 1
Masovnih grobnica nikad dosta
https://m.vecernji.hr/vijesti/stravicno-otkrice-usred-srbije-pronadeni-lesevi-u-masovnoj-grobnici-Suljo-o-svemu-suti-1448646
Re: Masovnih grobnica nikad dosta
Kiževak je peta lokacija u Srbiji na kojoj su otkrivene masovne grobnice. Prije toga su otkrivene grobnice, s ukupno 941 tijelom, pronađene u Batajnici, Perućcu, Petrovom Selu i Rudnici. Pitanje nestalih je dio agende dijaloga Beograda i Prištine pod okriljem EU, a rješavanje tog problema ušlo je i u sporazum potpisan u Washingtonu 4. rujna. Iako su se obje strane obavezale kako će “ubrzati napore locirati i identificirati posmrtne ostatke nestalih osoba”, neke izjave srpskih dužnosnika protivna su tvrdnjama kako Srbija to doista i namjerava učiniti.
“Što ćemo mi sa Srbima koji potkazuju Albancima i Hrvatima, pričaju razne gluposti, pokazuju im gdje su sahranjeni Albanci širom Srbije. Veljko Odalović, ta Komisija za nestala lica. Oni malo, malo pa idu istraživati neke lokacije koje dojavljuju određeni špijuni...”, izjavio je ovog rujna u intervjuu TV Happy novi predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić. Jedva dva mjeseca kasnije je isti Dačić za Sputnik izjavio kako "Srbija radi na istrazi ratnih zločina, otkrivanju grobnica i nestalih osoba" i kako “u Srbiji nitko ne sprečava da se nešto otkrije ili da se sankcioniraju krivci”. I ta izjava je proturječna onom što je rekao nekoliko mjeseci ranije o internetskoj stranici Rat u Srbiji gdje se podsjeća na zločine 90-tih godina u Srbiji. On je za Dačića "besmislen pothvat" jer su "Haški tribunal i nacionalni sudovi ovih godina i decenija radili na tome”.
eto pižo zalud ti i srbadija krečite i arlaučete o jasenovcu kad vam kosti Albanaca i Hrvata svaki dan izlaze iz zemlje dočim kosti srba ne izlaze nigdje pa čak niti iz jasenovaca( 700 000 po vama) niti iz šaranove jame (30 000 po vama).
znaš kaj čuo sam na radiju.
pa se sjetio rašete.
sve smo ih trebali pobit, mater im jebem troprstu
pa se sjetio rašete.
sve smo ih trebali pobit, mater im jebem troprstu
2014-12-30
Šandor Winnetou likes this post
Nesposoban narod, ti srbi, nisu ni za lopatu...tre wrote:eto pižo zalud ti i srbadija krečite i arlaučete o jasenovcu kad vam kosti Albanaca i Hrvata svaki dan izlaze iz zemlje dočim kosti srba ne izlaze nigdje pa čak niti iz jasenovaca( 700 000 po vama) niti iz šaranove jame (30 000 po vama).
Mi ih zakopali meleon a ni kosku ne mogu da nađu...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Dobro, ne treba sad o tome,...pomirba je.
dijagram-
2015-08-09
Baš, crveni se sada srami i stidi i ono baš je u bedaji!!T. wrote:Nesposoban narod, ti srbi, nisu ni za lopatu...tre wrote:eto pižo zalud ti i srbadija krečite i arlaučete o jasenovcu kad vam kosti Albanaca i Hrvata svaki dan izlaze iz zemlje dočim kosti srba ne izlaze nigdje pa čak niti iz jasenovaca( 700 000 po vama) niti iz šaranove jame (30 000 po vama).
Mi ih zakopali meleon a ni kosku ne mogu da nađu...
A ne, to samo važi za nas i srblje ali ne i za srblje i albance!dijagram wrote:Dobro, ne treba sad o tome,...pomirba je.
tre nasmijao si me. kao i uvjijek.
naravno ovi neće shvatiti.
2014-12-30
;)veber wrote:tre, ato nasmijao si me. kao i uvjijek.
ujkani potaracali 700 000 ljudi, i to tako efikasno da gotovo nigdje nikakvog dokaza
a srbi pobiju par stotina i neznaju ih lijepo zakopati
A srbi pobiju par stotina a ono se ovi pod zemljom prcali i množili pa izađe par tisuća kostura!AssadNaPodmornici wrote:ujkani potaracali 700 000 ljudi, i to tako efikasno da gotovo nigdje nikakvog dokaza
Pa dobro ima li igdje u svijetu, u sklopu bilo kakvog ili kojeg međunarodnog foruma rezolucija o genocidu Hrvata nad Srbina.... Ako ima daj da to pročitamo...
2015-08-08
ignorirat svaku žrtvu je strašno, s druge strane od kuda toliko srpova i čekića u jugi?tre wrote:A srbi pobiju par stotina a ono se ovi pod zemljom prcali i množili pa izađe par tisuća kostura!AssadNaPodmornici wrote:ujkani potaracali 700 000 ljudi, i to tako efikasno da gotovo nigdje nikakvog dokaza
ako smo ih toliko pobili kako jedan crveni piše, ovak ox, svetoje, nizozemac. forum koji ima 6 hrvata i 8 ubijenih srba u jasenovcu.
2014-12-30
Sasvim je jasno da se radi o strazarima strasne "zute kuce".
Znaci zlocinci, ubojice srbaljske nejaci.
Znaci zlocinci, ubojice srbaljske nejaci.
dijagram-
2015-08-09
malo mi matematika bježi.
imamo nas 30ak pol su srbi drugi su židovi.
koliko je hrvata na forumu?
imamo nas 30ak pol su srbi drugi su židovi.
koliko je hrvata na forumu?
2014-12-30
Similar topics
» plenkovica nikad dosta
» "Nije meni nikad dosta"...u Luksenburgu
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» "Nije meni nikad dosta"...u Luksenburgu
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
Page 1 of 1